Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Ötletek /

Katalógusképes hirdetések törlése

Én nem tudom, ti hogy vagytok vele, de mi a fészkes fenéért kell törölni a katalógusképekkel illusztrált hirdetéseket? Nekem most 9 hirdetésemet törölték, csak mert első képnek katalógusképet tettem fel, de a hirdetésbe lépve ott voltak az általam készített képek is...Pl a h&m mustár sárga kabim, beírom a google-be, hogy h&m mustard coat, az első kép amit felhoz, persze, hogy felhasználtam. Egy beállított kép, modellen sokkal jobban mutat. Nem voltam rest, megnéztem az első oldalt most, a 200 hirdetés között 8 olyan volt, amit katalógusképpel hirdettek. Ez olyan nagy bűn? Bezzeg, a netről rendelősök, a csak címkés ruhákat árulók meg randalíroznak...Holott tudtommal az is szabályzatba ütközik.
2017 11 24
Én se tartom teljesen korrektnek, hogy azok a hirdetések le vannak törölve, ahol katalóguskép az első. Ha valaki csak katalógusképet tesz fel, semmi mást, akkor érthető. Mert nem látja az ember a ruhát, a maga valóságában. De ha ott van a rendes kép is a ruháról, akkor miért ne lehetne? Most lehet jönni azzal, hogy ezzel jogtalan előnyt szerez az ember, és arra sokkal többen rákattintanak. De a rengeteg címkével, aminek köze sincs a ruhához, azzal nincs jogtalan előny? Inkább azokat a hirdetéseket kéne letörölni, amikor tökre oda nem illő címkék vannak. Nem az olyannal szórakozni, aki katalógusképet tesz fel, plusz mellé a maga által készített képet. Én már ki se merek tenni első képnek katalógus fotót, mert letörlik, aztán szórakozhatok megint a feltöltéssel...Sokszor sajnos tényleg nem azokat törlik, amit leginkább kéne. Az ilyen rendelős, meg címkés cuccok meg simán fent maradnak.
2017 11 24
Én is pont erre gondoltam! Van valaki, aki folyamatosan nyeremény játékokat indít a címkés cuccai között, holott abszolút nem idevaló ilyenekkel kereskedni itt...Szóval, én hiába használom rendesen a címkéket, hiába van 155 pozitív értékelésem, és 0 negatív, állandóan törölve vannak a hirdetéseim emiatt a hülyeség miatt. Amúgy, ha én vásárolok, én szeretem ha van katalóguskép, sokkal jobban látszik a ruha...
2017 11 25
Persze, az egy valós képet mutat róla, hogy milyennek kell lenni a ruhának. Aztán ha ott van a saját képed, lehet látni, hogy igen, tényleg van ilyen ruhád. Lehet látni az állapotát, a színét, a teljes valóságot.. szóval nem értem miért baj ez.
2017 11 25
Azért idegesítő mert rengeteg gond van az oldallal amit nem oldanak meg, de erre bezzeg szánnak időt hogy az amúgy korrekt eladókat szivassák. Nekem is egyből törlik a hirdetésem ha előre katalógus képet teszek, hiába van mellette saját kép is. Bezzeg másnál látom a sok rendelgetős hirdetést, arról nem is beszélve hogy címkék közé odaírnak mindent, bármilyen márkájú a cucc azért az ott van hogy Zara. Ezzel nem törődnek, de a tisztességes hirdetéseket törlik, mert katalógus kép IS van. Azért ennél nagyobb problémák is vannak itt az oldalon.
2017 11 29
Én egy "keresek" hirdetést adtam fel így. Sokszor. Kérdem én: hogy használjak saját képet, ha pont az a legnagyobb bánatom, hogy nincs meg nekem az áhított ruhadarab???
2017 12 11
Én is kezdem unni, hogy állandóan törlik a hirdetéseimet. Most is kb 15 hirdetést töröltek , mert volt a saját kép mellett katalóguskép. Nem igazán értem, hogy ez miért baj... engem sokkal jobban zavar a sok kamu cucc és pl az, hogy beírok valamit a keresőbe és sok más dolgot is kidob a sok kamu címke megadás miatt. Nem lehetne inkább ezzel kezdeni valamit? rákeresek ,hogy amnesia és mayo magenta, zara, mindenféle dolog kijön még ez mellé Sajnos egyre használhatatlanabb az oldal.
2018 01 14