Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

Beszélgetések az oldal használatáról /

Facebook regisztráció

Bocsánatot kérek mindenkitől akik írtak már nekem Varjumelinda névre.Azért nem válaszoltam mert sajnos facebookon keresztül nem tudok bejelentkezni se telefonról se laptopról folyton azt irja az oldal nem található. Pedig nincs letiltva az alkalmazás.Így újra regisztráltam VarjuMeli1983 néven. Más is járt már így? Ha már irtam felhasználókra lehet konkrétan keresni? Mert írnék azoknak akik szerették volna megvenni a ruhákat.Köszönöm a válaszokat!
2018 04 17
Én is pont így jártam, 2 napja nem tudok facebookkal belépni, pedig 2 csomagot is föl kéne adjak de nem tudom a cimet mert az üzikbe van :( újra regisztráltam de remélem azért helyreállitják a hibát sajnálnám az 58 pozitivam is...
2018 04 17
Nekem is lett volna 3 csomagom is amit fel kellett volna adjak. Sajnos nem tudom hogy keressek rá azokra akik meg szerették volna venni. Ez olyan gáz,olyan mint ha leléptem volna.Remélem én is,hogy helyre áll és fel tudom venni velük a kapcsolatot újra.
2018 04 17
Nekem sem működik a facebookos belépés napok óta. Nem tudom, hogy azon keresztül regisztráltam vagy simán, de végül én kértem jelszóemlékeztetőt, és így be tudtam lépni. Próbáljátok ki esetleg azt, ha nem tettétek.
2018 04 17
Én is Facebook-al regisztráltam,azon keresztül nem tudok belépni,viszont ha kértek jelszóemlékeztetőt,akkor a sima bejelentkezéssel be tudtok jelentkezni!:)
2018 04 17
Oke megpróbálom. Köszi a tippet.
2018 04 17