Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Segítség az oldalon /

Vigyázzatok vele!!!

Sziasztok! Szeretném felhívni a figyelmeteket Andrea01 nevű felhasználóra. Az illető néhány hónapja Jófogáson talált rám, egy body-val kapcsolatban írt. Itt gardróbcserén fehérnemű szettel kapcsolatban keresett meg. Ugyanazt írta a Jófogáson, mint itt, Gardróbcserén. Email címet kér és aztán pucér képeket akar küldeni magáról emailen keresztül. Első alkalommal bedőltem neki. Az üzenetet elolvashatjátok. ![](http://hu.img.kominoi.net/hu/images/message/9e732b2fc76b4aa08283d69be4e55b1e.jpg)
2018 08 26
Szia! 1-2 hete rám is írt ez a perverz !de levágtam az első leveléből már a szitut és figyelmen kívül hagytam.Nyilván nem cseréltem e-mail címet :) Jófogáson pontosan az ilyen véglények miatt nem szoktam fehérneműt árulni ,max bikinit.
2018 08 26
Engem is betalalt 1 perverz. Szexi fehérneműt kínált, s kérdezte van e nekem eladó. A használt bugyijaimrol akart képeket. Fél éjszaka irogatott, hogy szexi cuccot mutassak neki. Gondolkoztam, hogy vajon férfi vagy nő lehetett. Másnap felhívott egy ismeretlen nő, hogy én ki vagyok stb. Jofogasrol tudta meg a számom. Ezekkel rövidre kell zárni. Ezért is nem teszek fel magamról képet.
2018 08 26