Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

A gardrobcsere.hu felhasználóiról /

Címke helyes használata

Lányok, nem tudom ki, hogy van ezzel engem iszonyatosan idegesít és már nem is keresek megvételre semmit, hisz nem azokat a termékeket dobja ki a kereső amit éppen beírtam. Szerintem kész vicc, hogy egy Nike cipo helyett hülye pólókat és más egyéb dolgokat dob ki. De cipőt azt max a 30.-dik oldalon található. Nem értem, hogy gondolkodnak ezek az okos eladók ha én szeretnék egy cipőt venni akkor kíváncsi leszek a pólóra amihez minden márkát oda ír? Ezzel miért nem csinálnak semmit? Miért nem törlik ezeket a termékeket? :@
2018 09 17
Szia! Hiába írja ki a 800. ember is, ezzel nem történik semmi sajnos...Nagyon régen nem vásároltam itt semmit pont ezért. Mert én aztán nem fogok keresgélni. Beírom, hogy Zara ruha, erre kapok my77 tunikát, H&M kardigánt, bershkás nadrágot. Lehetetlen arra keresni, amit szeretne venni az ember. Szerintem más megoldás nem nagyon van, mint hogy az ilyen eladók észreveszik magukat és becsületesen változtatnak ezen. Hogyan lehetne ezt máshogy kontrollálni? :( Mert hát lehet mondani, hogy "azért csinálom így, mert különben nem érvényesülök". Oké, de ha én egyszer egy Zara terméket szeretnék venni, akkor nem fogok H&M nadrágot vásárolni. Akkor sem, ha mindenhol mást tolnak az arcomba a keresett dolog helyett.
2018 09 18
Sziasztok! Esetleg be lehetne linkelni ezeket az eladókat is egy topikba, úgy mint a rendelgetős, számlaszámot kérős és eltünős...stb emberkéket.
2018 09 21
> hana19: > Sziasztok! > Esetleg be lehetne linkelni ezeket az eladókat is egy topikba, úgy mint a rendelgetős, számlaszámot kérős és eltünős...stb emberkéket. Nem rossz otlet , valami olyasmi cimmel ,hogy ne vegyen toluk senki semmit hatha eszre veszik magukat. En tenyleg feladtam mar azt ,hogy itt barmire is rakeressek :(
2018 09 21
> Adec56: > Szia! > Hiába írja ki a 800. ember is, ezzel nem történik semmi sajnos...Nagyon régen nem vásároltam itt semmit pont ezért. Mert én aztán nem fogok keresgélni. Beírom, hogy Zara ruha, erre kapok my77 tunikát, H&M kardigánt, bershkás nadrágot. Lehetetlen arra keresni, amit szeretne venni az ember. Szerintem más megoldás nem nagyon van, mint hogy az ilyen eladók észreveszik magukat és becsületesen változtatnak ezen. Hogyan lehetne ezt máshogy kontrollálni? :( Mert hát lehet mondani, hogy "azért csinálom így, mert különben nem érvényesülök". Oké, de ha én egyszer egy Zara terméket szeretnék venni, akkor nem fogok H&M nadrágot vásárolni. Akkor sem, ha mindenhol mást tolnak az arcomba a keresett dolog helyett. Fogalmam sincs , azt sem ertem ,hogy az Adminok miert hagyjak ezt ... Persze gondolom nekik is van epp mit csinalni ezen az oldalon . De en nem hiszem el ,hogy barki is tud keressni barmit ezen az oldalon , igy szamomra az eladason kivul teljesen hasznalhatatlan pedig mileott meg nem volt az oldal ˝modernizalas alatt˝ addig nem tapasztaltam ilyet . Erdekes tolem vesznek ruhat anelkul ,hogy a vilag osszes markajat oda irnam egy ruhahoz :') Remelem senki nem vasarol toluk , es tenyleg eszre veszik magukat mennyire idegesitoek !! x-)
2018 09 21