Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Segítség az oldalon /

Összekeveredett termékek

Lehet csak nálam történt ez, de elég nagy gyanúm van rá, hogy nem csak velem fordult elő ilyen. A beállításoknál városnevet váltottam, mivel elköltöztem és a profilomra kattintva összekeveredtek a régi és új termékeim. Visszaállítottam az eredeti városomat ami még egyet kevert az egészen. Most összevissza vannak a régi és új feltöltött termékeim a profilomon., ami baromira zavaró, főleg, hogy a 84 termékemből kb 23nál eltűntek a termék fotók és ezek vannak elől. Sajnos a képeket sem tudom pótolni, mivel 400km-re költöztem a szülővárosomtól, így törölhetem ki azokat a termékeket. :)
2018 10 01
Szia! Sajnos én is tapasztaltam a város beállításoknál, hogy utána össze - vissza keverednek a termékeim. Ezzel nem lehet mit kezdeni! :/ Ahol eltűntek a képek, azokat azért törölték, mert 1 évnél régebbiek.
2018 10 01
> szandi04: > Szia! > Sajnos én is tapasztaltam a város beállításoknál, hogy utána össze - vissza keverednek a termékeim. Ezzel nem lehet mit kezdeni! :/ > Ahol eltűntek a képek, azokat azért törölték, mert 1 évnél régebbiek. Miért nem az inaktív fiókokat szűrték ki a termékek helyett? Annak több értelme lett volna, mint ennek. Rengeteg termék a kedvencek közül is eltűnt. Szomorú vagyok, egyre rosszabb ez az oldal. :( Mintha nem értenének hozzá, hogyan kell fenntartani és karbantartani egy ilyen oldalt. :/
2018 10 01