Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

A gardrobcsere.hu felhasználóiról /

Hitegetők akik unatkoznak!!

Lányok! Segítsetek az elmúlt két hétben csak olyan emberek találtak meg akik bankszámla számot kértek és eltűntek vagy miután én írtam nekik böfögték oda,hogy kösz nem kell. Nagyon dühít mert én mérek fotózok nekik ,kiadom a nevem,számlaszámom a többi érdeklődőt elküldöm,hogy folyamatban van az eladás. Már nincs kedvem senkinek se mérni fotózni sőt személyes találkozóra se menni mert lassan mindig az a vége,hogy átvernek,eltűnnek. Mit lehet ezzel kezdeni? Van valakinek bevált taktikája? Írjak tényleg negatívot vagy semleges véleményt? Nem hiszem el de tényleg az elmúlt 2hétben nem túlzom ezek tények 15lány játszotta ezt el velem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2018 10 08
Semleges véleményt írj, ha annyira húzták az agyadat. Sajnos ez mindig is volt és lesz is, bár utóbbi időben előbb én kérem el az adatokat, és ha eltűnik, akkor úgyis mindegy... Ha viszont többen is jelentkeznek ugyanarra a termékre, nyugodt szívvel írj mindenkinek, hogy azé, aki előbb utal/jön el érte, ebből ne legyen harag. Sajnos betalálnak engem is ilyen emberkék, tanuld meg nem felvenni, idővel megszokod! ;) De tényleg. Nekem már az 1-2 szavas levelekből is lejön, hogy nem lesz itt semmilyen üzlet. Nyugi, nagy levegő, és lépj tovább.
2018 10 08
Azt is szeretem, amikor már lebeszéltük, hogy mikor hol találkozunk, de telefonszámot nem adnak meg.. Előtte szoktam írni, hogy "akkor ma jó, ugye?" vagy valami ilyesmit, és ha nem válaszolnak, nem megyek el. De volt már, hogy feleslegesen vártam, mert a csajszi nem tudott szólni. Egyáltalán nem probléma, ha valaki lemondja, vagy szimplán nincs kedve hozzá, mert oké, át lehet tenni a találkozót. Ha meg meggondolja magát, akkor meg azért írjon, mert én mindig kiírom, hogy foglalva, ha már le van beszélve a találkozó, és lehet emiatt nem ír valaki, aki megvenné. Én már csak azért is írnék semlegeset, hogy ne maradjon következmények nélkül amit csinálnak. Negatívat nem, mert akkor tuti visszajön a bosszú negatív... A másik meg az eladók: általában csak annyit kérdezek, hol és mikor tudnám átvenni... ritkán kérek képet vagy mérést pluszba. És látom, hogy belép többször is, én meg csak megszeretném venni a termékét, ő meg nem válaszol..
2018 10 11