Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Segítség az oldalon /

Nem működik a levelezési rendszer

Kb. egy hete kezdődtek a problémák, hiába nyitom meg a beszélgetést nem tölti be az üzenetet, így sem elolvasni, sem válaszolni nem tudok. Mostmár az egész "beszélgetés" oldal nem nyílik meg. Másnak is van hasonló problémája?
2018 10 11
Szia! Sokszor kell frissíteni, addig, ameddig be nem tölti! Nincs más megoldás, csak így lehet megnézni!
2018 10 11
Nálam is ugyan ez a helyzet. Válaszoltam egy üzenetre és amik voltak benne korábban képek,eltüntek az üzenetből. Kíváncsiságképpen megnéztem kb 10-11 üzenetet , azokból is eltüntek a képek,csak a szöveg maradt meg. Ideje lenne már karbantartani az oldalt,de nem csak összecsapni,mint eddig,hogy semmi nyomát nem lehetett észlelni h karbantartást végeztek volna az adminok.
2018 10 11
Nekem is szokott ilyen problémám lenni, ez már jó ideje visszatérő probléma nálam. Aztán addig frissítek én is, amíg meg nem nyitja...
2018 10 11
> Adec56: > Nekem is szokott ilyen problémám lenni, ez már jó ideje visszatérő probléma nálam. Aztán addig frissítek én is, amíg meg nem nyitja... Én hiába frissítem az oldalt,nem jelennek meg a képek az üzenetekben. De mondjuk ha egy eladó termékére rámegyek,beadja az adott hirdetéshez a képeket,és a saját termékemnél megjelennek a képek,csak éppen az üzenetekben lévő képeket nem jeleníti meg.
2018 10 11
Egyébként egy tanács : Aki chrome-ot használ cserélje le operára,már csak a chrome önmagában is lassú,főleg windows 10-en. Az opera hivatalos weboldaláról ingyenes letölthető windows/android platformra egyaránt. Jelentősen gyorsabban tölti a weboldalakat,mint a chrome. opera.com/portal innen letölthető minden platformra a legfrissebb verzió
2018 10 11