Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

Beszélgetések az oldal használatáról /

Újabb perverz

Ő lenne az újabb harisnyás perverz : https://gardrobcsere.hu/manoudu-147446 Komolyan minek vannak még ilyenek az oldalon, van aki küld nekik használt harisnyát??? Ez az üzenet fogadott ma: ![](http://upload.gardrobcsere.hu/hu/images/message/bf7e3dd098d55c07807b3a597bde44da.jpg) Ja kreatív célokra.... 😂 😂 Adminok légyszíves töröljétek!
2018 11 04
Nekem is írt!!!
2018 11 04
Nekem is írt! Jeleztem a fórumban. Nem lehetne letiltani az ilyet????
2018 11 04
"Kreatív célokra" x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-)
2018 11 04
Ez a kreatív Péter már 3. alkalommal talált meg, most vissza is írtam neki, hogy milyen gáz, amit csinál, de nem válaszolt. Mégsem olyan kreatív... :/
2018 11 05
Nekem is írt...
2018 11 05
Köszönjük szépen, hogy letiltották!
2018 11 05
Engem is megtalált,ugyan ezzel az üzenettel,én visszakérdeztem hogy mégis mik azok a kreatív célok, ezt a választ kaptam :D manoudu Szia! Még továbbadom, lepke, kígyó, virág vagy szőnyeg is szokott belőle készülni, ha sok van. Köszönöm. Szép hétvégét kívánok! Üdv: Péter
2018 11 06
Nekem is írt, de semmi kivetnivalót nem látok az üzenetében. Helyesebben fogalmaz, mint sok érdeklődő, akivel dolgom volt, kedves, előzékeny. A postaköltséget utalja, nem tesz semmilyen "perverz" utalást. Megértem, miért gondoltok rosszat róla, régóta vagyok az oldalon és én is láttam pár cifra dolgot, de érdemes mérlegelni.
2018 11 08
Sziasztok! Akkor valószínűleg ilyenre gondolhatott. http://sajatkeszitesualkotasok.network.hu/kepek/tavaszi_palyazat/harisnya_lepkek_kis_csipeszen Kérdés, hogyha perverz, akkor miért csak színes harisnya kéne neki? Lehet hogy tényleg csak tovább akarta adni, de ezt e-mailen keresztül elég nehéz megállapítani...
2018 11 09
Ilyesmi lehet, ezért is volt számára mindegy a szín (a vékony harisnya jól festhető), és a mintás vagy necc ezért nem jöhetett szóba. Nyilván meg is vehette volna boltban, de a kiszakadt, kidobásra ítélt harisnya ugyebár ingyen vagy, maximum a postaköltséget kell kifizetni.
2018 11 10
Hát jó, lehet hogy tényleg csak egy jófej, kreatív férfi , és adja az ég, hogy ebben az esetben csak mi legyünk túl gyanakvóak, DE !!! kérdem én: miért nem lehet harisnyát gyűjteni egy olyan profillal , ami leigazolható / valós / több visszajelzéses személyt takar, és nem csak erre hozta létre? Vagy linkelni egy Facebook profilt /eseményt / intézetet /szervezetet, kézműves meska profilt vagy bármit az alkotóműhely tevékenységével? Szerintem ha ez valós esemény, szervezet vagy éppen kreatív kézműves emberke, annak valamilyen nyoma kell hogy legyen a nagyvilágban amit meg tud mutatni. Ok, hogy elsőre nem küldi, de sokan kérdeztek rá, hogy mire kell neki és nem látom hogy buzgón küldözgetett volna linkeket vagy bármilyen hihető információt. Olyan sok perverz gyűlik ide , hogy szinte lehetetlen megállapítani, hogy valóban mire kell neki. Ha tényleg perverz lenne, akkor sem írná azt hogy " a szőrös 49-es lábamra kell" vagy "szagolgatnám naphosszat" , szóval én megérteném azt is hogy burkolni akarja valami elfogadható indokkal a fétisét. Mondjuk engem az is érdekelne (mint nagy recycling fan), hogy barna testszínű harisnyából meg feketéből (amik a leggyakoribbak), mit készít vajon? Mert pillangónak, virágnak, kígyónak stb nem igazán alkalmas. Meg dekorációkat készíteni random idegenek elhordott harisnyáiból, amikor ebayról max 300 ft 6 db !!! vadiúj szép színes harisnya ( ingyen házhoz szállítva). Szerintem csak az itt kifizetett postaköltségből vehetne az Ebay-esből jópár csomaggal (a használt harisnyák extra tisztítási költségeiről már nem is beszélve).... Plusz aa felszaladt, lyukas részek a kreatív ötletek nagy részében nem felhasználhatóak, mert csak olyan foltokat tudsz kivágni pl: virágsziromhoz ami viszonylag nagyobb egybefüggő és hibátlan. Imádok újrahasznosítani tényleg !!!, de ez így ebben a formátumban ( leigazolható háttér infót nélkülözve) lássuk be - elég gyanús. De ne legyen igazam!!!!
2018 11 10
Igazad van, jobb lett volna, ha bármi háttérsztorit szolgáltat. Részemről ebben annyi a lényeg, hogy amíg nem tudom és semmilyen utalást nem tesz rá és megbízhatóan kifizeti a postaköltséget, udvariasan kommunikál, egyáltalán nem érdekel, mire használja az adott, kidobásra ítélt terméket.
2018 11 10
Sziasztok! Nemrég megkeresett engem is egy perverz. Nem is válaszoltam a levelére miután megtudtam mit akar. De ma megint írt. Nem lehet letíltani? ![](http://upload.gardrobcsere.hu/hu/images/message/3053b490236dc300ec55c4367616d851.jpg)
2018 11 25
Engem megvethettek, mindkettővel volt dolgom, harisnyással is és bugyissal is. Nem kérdeztem, minek kell. Volt. Tisztességesen utalták a bankszámlára a pénzt, minden (kivéve az árut) tisztességes módon zajlott. Volt olyan, aki máskor is keresett, hogy lenne-e még. Akkor is utalt. De már nem foglalkozom vele. A férjem állított egyébként le, hogy tudjam, hol a határ x-) Azóta tudom,hol a határ Eddig is tudtam, ha olyat kért valaki, hogy felvéve fotózzak vagy stb. Olyannak már nem is válaszolok. Ahol tudom, tiltom.
2018 12 09
1 2 Következő