Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Ötletek /

Flegma vásárló

Sziasztok Ti hogyan reagáltok a flegma üzenetekre?
2019 01 08
Szia Sehogy..... Vagy Köszönöm kedves kérdésed válaszod 😊😊😊😊
2019 01 08
Ha ugyanolyan stílusban reagálsz, leereszkedsz a szintjére. Szépen megkérdezed, hogy mégis mire gondolt. Ha meg annyira idegesít a stílusa, adj semleges értékelést, melyben figyelmezteted a többieket, hogy miféle stílusú emberrel lesz dolguk.
2019 01 08
Köszönom a válaszokat Az igazság az,hogy nem szeretek megbántani senkit. Én megértem,hogy vannak azok a bizonyos napok és stresszes világot élünk. De én pl. azt vettem észre,hogy ha szépen reagálsz ,neki az rosszul esik,hogy nem baszott fel téged (pedig dehogynem)és akkor képes és tovább ragozza.. Én szíven látnám a tiltó funkciót!!!
2019 01 09
> TimeaJonas: A tiltó funkció mellett még egy voks!👍🏻
2019 01 09
> TimeaJonas: > Köszönom a válaszokat > Az igazság az,hogy nem szeretek megbántani senkit. Én megértem,hogy vannak azok a bizonyos napok és stresszes világot élünk. > De én pl. azt vettem észre,hogy ha szépen reagálsz ,neki az rosszul esik,hogy nem baszott fel téged (pedig dehogynem)és akkor képes és tovább ragozza.. Én szíven látnám a tiltó funkciót!!! Na igen... Ha nagyon szívózik, akkor szépen körülírva el lehet küldeni a halál becsesebbik szervére :') A semleges értékelés szerintem hasznos, hisz mégsem egy negatív, tehát nem tud visszavágni bosszúnegatívval, de le tudod benne írni, esetleg kifotózod és csatolod a beszélgetéseket, melyekben nem épp kedves formában osztja az észt.
2019 01 09