Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

Beszélgetések az oldal használatáról /

Visszajelzés írása?!

Sziasztok! Igazából ez egy feleslegesen bosszankodó poszt, de úgy érzem szóvá kell tennem hátha az is tanul belőle, aki olvassa és magára ismer. Engem rettentően bosszant az, hogy szépen lemegy egy adásvétel, és az emberek nem képesek visszajelzést írni a másiknak. Kiírtam a bemutatkozásomba, hogy adok mindenkinek, akivel üzleteltem, ez alap. És elvárnám, hogy cserébe én is kapjak. De ezen felül én még az üzenetben is megemlítem, amikor megérkezett vagy hozzám, vagy ő hozzá a posta, hogy na jólvan akkor örülök, hogy minden rendben volt, írok neked visszajelzést. Ennek már jelzésértékűnek kellene lennie, nem, hogy akkor várnám, hogy a másik is írjon nekem? De még írogassam oda azt is, hogy "Írnál te is nekem?" Egy időben ezt tettem, de ez olyan "izé"... Ha már van ilyen funkció, akkor kérlek titeket használjuk is. Akkor is, ha az illetőnek van 120 visszajelzése. Mert mindig jól jön +1. Akkor is ha eladók voltunk, akkor is ha vevők. Üdv, Adri
2019 01 22
Egyet értek veled! addig tok kedvesek még utalnak es feladod, amikor atveszik, annyit se irnak hogy kössz... 🤨
2019 01 22
Egyetértek veled. És bár én is "izé"-nek érzem, rutinból írom már, hogy "írtam neked visszajelzést, légyszives te is írj, ha elégedett voltál", mert még mindig jobb ez, mintha nem jön semmi.
2019 01 22
Igen, egyetértek. Én is megírom üziben, hogy én már adtam és légyszíves te is írj ha lesz egy kis időd. Így már nem is nagyon van, aki nem ad visszajelzést (Lekopogom)
2019 01 22
Én is simán rájuk szoktam írni, h kérem a visszajelzésemet. :D Mondjuk igen, jó lenne, ha evidens lenne...
2019 01 22
Az a baj, hogy pont nem azok olvassák ezt, akiknek kellene. Nagyon sokan felejtik el, vagy csak egyszerűen magasról tesznek rá. Valami automatikus visszajelzés jól jönne, ha nem lenne képes reagálni valaki. Nekem is sokkalta több visszajelzésem lenne, ha nem tűntek volna el sokan, miután sikeresen létrejött az üzlet.
2019 01 22
Igen sajna az ilyen posztokat pont azok nem olvassák, akinek kéne, vagy elengedik a fülük mellett. Hát valószínűleg én is visszatérek rá, hogy megkérem, írjon a másik fél is visszajelzést. Amikor megírtam, akkor 95%-ban kaptam, amióta nem írom, csak azt, hogy én írok, na akkor már többek nem írtak nekem...Nekem is jóval többnek kéne lenni, mint ami van. Jó lenne, ha evidens lenne mindenkinek, de hát azt hiszem ez nem fog megtörténni :D
2019 01 23
Volt olyan vételem, hogy a lány irt a csomagomban egy cetlit, hogy ha tetszik a ruha, adjak visszajelzést! ADTAM. Ö MEG NEM, ugyhogy ilyenkor azt csinálom, hogy kitörlöm az enyémet, aztán rájön 🤣
2019 01 25
> Rebessa: > Volt olyan vételem, hogy a lány irt a csomagomban egy cetlit, hogy ha tetszik a ruha, adjak visszajelzést! ADTAM. Ö MEG NEM, ugyhogy ilyenkor azt csinálom, hogy kitörlöm az enyémet, aztán rájön 🤣 Az milyen kedves... x-) Írjál ám nekem, de te nem kapsz..oké :D Amúgy én is még a bemutatkozásomba (persze azt is ki olvassa el?) beleírtam, hogy adok mindenkinek visszajelzést, de cserébe én is várnám, hogy kapjak, ha nem, akkor törlöm én is...azért nem mondanám, hogy türelmetlen vagyok, egy hetet szoktam várni. Annyi idő alatt azért csak sikerülne ez a durván 30 másodperces művelet.
2019 01 25
> Rebessa: > Volt olyan vételem, hogy a lány irt a csomagomban egy cetlit, hogy ha tetszik a ruha, adjak visszajelzést! ADTAM. Ö MEG NEM, ugyhogy ilyenkor azt csinálom, hogy kitörlöm az enyémet, aztán rájön 🤣 Ez mekkora, neki lehetnek elvárásai, neked meg nem... Nyugodt szívvel ki kell törölni a visszajelzést. Én bele is írtam a bemutatkozásba, hogy egy hét és törlöm, ha nem viszonozzák. Bár úgyse nagyon olvassák el. De tenyleg, ha már belép az oldalra, fél perc alatt miért nem tud visszajelzést adni? Kicsit vatera-féle visszajelzéses rendszer lehetne, és ha nem írnak, automatikusan pozitívnak tekintené a lezárt üzletet.
2019 01 26
Sziasztok! Nekem az a problémám, hogy üzenek az eladónak 1x2x3x, de semmi visszajelzés arról, hogy meg van a cucc vagy nincs ! Így nehéz lesz itt eladni bármit is, ha nem kommunikál a vevő az eladóval!!!!!!
2019 08 08
Sajnos vannak, akik nem írnak vissza, vagy elkezdődik a beszélgetés, majd utána tűnnek el. Nem csak az érdeklődők komolytalanok, sok eladó veszi félvállról az eladást is. Oké, ne lépjen be, csak 2-3-4 naponta, de legalább írjon pár sort, hogy nincs, foglalt vagy nem találja...stb.
2019 08 08