Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Segítség az oldalon /

Foxpost csomagfeladás

Sziasztok! Egy olyan kerdesem lenne, ha feladtak ma nekem egy csomagot foxposttal, arrol en mikor kapok ertesitest? En ugy emlekszem aznap szokott mar jonni sms hogy csomagfeladas tortent, de lehet nem jol emlekszem. Valaki tudna segiteni? :”) Koszonom!
2019 02 15
szia! Sajnos mostanában nem jön :/ Én is csak akkor kapok és a vásárlóim is ha már a raktárba ért akkor küldenek neked róla értesítést és nem sms-t hanem emailt. Sms-t csak érkezéskor kapsz a nyitókóddal. Esetleg a feladódótól elkérheted a csomagszámot és azzal nyomon tudod követni merre jár átalában 2 nap mire megérkezik :")
2019 02 16
Nekem akkor küld értesítést, amikor a futár srác üríti a csomagautomatát. Tehát pl. ha szerdán délben adok fel egy csomagot, akkor csak másnap, azaz csütörtök reggel 9 körül küld értesítést, miután a csomagautomatából kiveszik a csomagokat. Egyszer pont ott voltam amikor a srác csinálta, a cimkét is ilyenkor nyomtatja rá a gép (ha nem otthon nyomtattad). Szóval nekem általában másnap jelez, és 2 vagy max 3 nap mire odér!
2019 02 16
köszönöm a segítséget, időközben felvettem a foxposttal is a kapcsolatot, utánanéztek merre a csomag : )
2019 02 17