Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

A gardrobcsere.hu felhasználóiról /

Fake felhasználók

Sziasztok! Az utóbbi napokban 3 különböző felhasználó is elkezdett nekem írogatni. A háromból 2 férfi névvel van fent, amit kicsit furcsálltam, mert női cipőket akarnak tőlem venni. A harmadik lány, de kettejüknek a 98as szám is benne van a nevében. Mindhárman miskolciak, profilkép, leírás, termékek nincsenek. Kérdezősködnek, irreleváns kérdéseket tesznek fel (ami először is egy kicsit furcsa volt, de mondom nem leszek bunkó és készségesen válaszoltam), aztán amikor utalni kéne, akkor eltűnnek. Gondolom valami unatkozó kis kölykök, most mindháromra negatívot adtam, meg beleírtam, hogy kamu profilok. Nevük: DanielSzilagyi, tothniky98 és Mark98. Járt valaki hasonlóan?
2019 03 10
Vagy csak kamuprofilok, esetleg egyazon csalótól, hogy ha kell értékelést adni, akkor legyen keresztbe írogatva a kamuprofiloknak hamis pozitív visszajelzés, így tévesztve meg a vevőket. Sajnos ezer másikat hoznak létre a letiltottak helyett. :(
2019 03 10
> yelyahbarbara: > Sziasztok! > Az utóbbi napokban 3 különböző felhasználó is elkezdett nekem írogatni. A háromból 2 férfi névvel van fent, amit kicsit furcsálltam, mert női cipőket akarnak tőlem venni. A harmadik lány, de kettejüknek a 98as szám is benne van a nevében. Mindhárman miskolciak, profilkép, leírás, termékek nincsenek. Kérdezősködnek, irreleváns kérdéseket tesznek fel (ami először is egy kicsit furcsa volt, de mondom nem leszek bunkó és készségesen válaszoltam), aztán amikor utalni kéne, akkor eltűnnek. Gondolom valami unatkozó kis kölykök, most mindháromra negatívot adtam, meg beleírtam, hogy kamu profilok. Nevük: DanielSzilagyi, tothniky98 és Mark98. Járt valaki hasonlóan? Jól tetted! Az ilyen "küldj még képeket a cipődről, zoknidról, harisnyádról úgy hogy a lábadon van" típusú emberekkel vigyázni kell, sajnos az oldalon sok a perverz, aki kifejezetten szexuális célokra vesz ilyen dolgokat. Általában a kapott fényképek után eltűnnek, de van aki kifejezetten az agyonhordott "illatos" dolgokra utazik és meg is veszi őket. Én soha senkinek nem küldök olyan képeket, amiket nem szívesen látnék viszont magamról az interneten bárhonnan és titeket is erre buzdítanálak, mert sosem lehet tudni kinek mire kellenek.. A kérdezősködés meg, hát .. gyanúsnak gyanús ugyan, de azzal legalább "visszaélni" nem tud (a negatív jogos!)
2019 03 11
Erről jut eszembe, hogy a bugyi / fürdőruha "gyűjtőkkel" is vigyázzatok. Sajnos sok a beteg ember.
2019 03 11
Nekem nemrég egy női nevű, és egyébként női ruhákat tartalmazó profilról írt valaki. Ott lett furcsa a dolog, amikor bepöccent, mert jeleztem, hogy nincs "felvevős kép" (bokacsizmáról beszéltünk). Minden áron rajtam akarta látni. Noha nem is ismer a fizikai valóságban.. így teljesen mindegy is, rajtam mi, hogyan áll. Az nem támpont. A mérés az, ami releváns, az tudja segíteni a döntésben, ha földrajzi távolság miatt a személyes próba nem megoldható. Ezt minden esetben fel is ajánlom, sőt azt is megmérem, amit nem kérnek. A szóban forgó érdeklődőnek, egy oldalnézetes katalógusfotón keresztbe-kasba mértem a bokacipőt, de ő mindenképpen rajtam akarta látni. Az ilyen mindig gyanús, még akkor is, ha csak pozitív értékelései vannak.
2019 04 30