Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

Mindennapi ügyek /

Társadalmi ügyek /

Rongyokból pénz

Sziasztok. Sokat gondolkoztam irjak e de már nem birom szó nélkül hagyni. Lapozom az oldalt és egyre több olyan ruhát látok ami szét van hordva a kuka kivetné magából és felteszi nem is olcsón a farmet mert márkás tali berska. De a képen látszik hogy hullámos kinyúlott az anyag és nem is olcsón mert még egy bört lehúz róla ha talál valami balekot. Kinyúlott bolyhos pulcsik polók és mindenhez odavan irva hogy hibátlan! Szoktam eladni és venni is de már pár poruljárt vásárlás után rendül a bizalmam. Viszont vannak nagyon kedves korrekt eladók vevök akikkel örülök hogy dolgom volt és remélem lessz is! De sok ember csak a gardróbcsere renomélyát rontja.
2019 03 25
Ugyanez vonatkozna a rokon/szülő/haver bárki által harminc évvel ezelőtt vásárolt és hordott darabokra, amik, NEM, NEM adhatóak el "vintage" darabokként! Sokkal könnyebb lenne, ha ezeket kikerülve lehetne böngészni, és az igazán igényes és értékes darabok nem vesznének el ebben a rengetegben!
2019 08 02
> fm32842: > Ugyanez vonatkozna a rokon/szülő/haver bárki által harminc évvel ezelőtt vásárolt és hordott darabokra, amik, NEM, NEM adhatóak el "vintage" darabokként! Sokkal könnyebb lenne, ha ezeket kikerülve lehetne böngészni, és az igazán igényes és értékes darabok nem vesznének el ebben a rengetegben! Ezzel totál egyetértek......... annyi ilyenbe belebotlok, siralmas :(
2019 09 21
Sziasztok! Még új vagyok itt! Két hét alatt nem adtam el semmit, bár nem is gondoltam hogy itt gazdagszom meg, de gondoltam egye fene vásárolok. Rá is írtam az illetőre mert a sok elhordott kacatja mellett még is ott lapult egy különleges db. Már már kezdtem bele élni magam micsoda különleges táskám lesz :) erre közel két hét múlva hajlandó volt válaszolni és közölte velem "bocsika de már mindenemet elajándékoztam. Kérdem én magamban, akkor miért van itt és tulajdonképpen mit is árul?....árulnak.... elvileg 15 tétele van, gyakorlatilag még semmi! Rosszul esett de túl kell lépni, mert olyan jó időtöltés ez az oldal tele vicces emberekkel. :))) ![](http://upload.gardrobcsere.hu/hu/images/message/ee473376dcdc608e31ef6fdd9d00d157.jpg)
2020 01 21