Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

Mindennapi ügyek /

Társadalmi ügyek /

Rongyokból pénz

Sziasztok. Sokat gondolkoztam irjak e de már nem birom szó nélkül hagyni. Lapozom az oldalt és egyre több olyan ruhát látok ami szét van hordva a kuka kivetné magából és felteszi nem is olcsón a farmet mert márkás tali berska. De a képen látszik hogy hullámos kinyúlott az anyag és nem is olcsón mert még egy bört lehúz róla ha talál valami balekot. Kinyúlott bolyhos pulcsik polók és mindenhez odavan irva hogy hibátlan! Szoktam eladni és venni is de már pár poruljárt vásárlás után rendül a bizalmam. Viszont vannak nagyon kedves korrekt eladók vevök akikkel örülök hogy dolgom volt és remélem lessz is! De sok ember csak a gardróbcsere renomélyát rontja.
2019 03 25
szia : ) teljesen egyetértek veled. van egyébként egy olyan lehetőség, miszerint egy zacskónyi ruháért (teljesen mindegy az állapotuk) 500 Ft-os kupont kapsz, ez a H&M-ben van. ők ezeket a ruhákat bedarálják, újrahasznosítják. igaz nem sok pénz ez az 500 Ft, de amilyen sok széthordott rongya van az embereknek, sok kicsi sokra meg. ha meg úgyis vásárolna az ember a h&m.ben akkor meg legalább annyival is kevesebbet fizet a végén... legalább nem otthon állnak a ruhák és a helyet foglalják. tudom hogy ez nem rád vonatkozik, de hátha valaki erre jár, és nem hallott még erről a lehetőségről az pedig, hogy csak olyan cuccot adunk el, mint amilyen mi magunk is megvennénk, alapnak kéne hogy legyen.
2019 03 25
Ugyanez vonatkozna a rokon/szülő/haver bárki által harminc évvel ezelőtt vásárolt és hordott darabokra, amik, NEM, NEM adhatóak el "vintage" darabokként! Sokkal könnyebb lenne, ha ezeket kikerülve lehetne böngészni, és az igazán igényes és értékes darabok nem vesznének el ebben a rengetegben!
19 napja, 19:25