Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

Más /

Beszélgetések /

Más eladási platform

Sziasztok. Nem tudtok esetleg más hasonló ingyenes oldalt,mint a Gardróbcsere ahová fel lehet tölteni az eladó ruhákat? Köszi előre is.
2019 03 29
szia! magyar oldalt sajnos nem tudok, külföldit esetleg, ha az is szóba jöhet
2019 03 29
Meglesem,ha elküldöd. Köszi.
2019 03 29
jójó, szóval amiket én ismerek az a Poshmark és a Depop - az utóbbin a különleges cuccok mennek leginkább. (:
2019 03 29
Köszönöm szépen. Délután meg is nézem őket.
2019 03 30
> spacemonkey: > jójó, szóval amiket én ismerek az a Poshmark és a Depop - az utóbbin a különleges cuccok mennek leginkább. (: spacemonkey: nekem lenne egy olyan kérdésem , hogy te már használtad ezeket az oldalakat? Poshmarkot nézegettem, de ott ezt írja: "Poshmark is currently only available in the United States and its territories... "
2019 03 30
Amúgy Gardróbcserén is vannak "uborkaszezonok", szóval ne add fel! Van hogy hónapokig senki nem vesz semmit, és vannak időszakok amikor egy nap 2-3 érdeklődő levél is jön. Függ nagyban az évszaktól /a termékek szezonális jellegétől, és attól hogy mennyire gyakran töltesz fel friss dolgokat (az új feltöltésekkel felturbózhatod a forgalmad, mert ezekre hamarabb rátalálnak. (sajnos a kereső - köhm - szinte használhatatlan, így ami egyszer lekerül a süllyesztőbe az jó eséllyel örökre ott is marad)
2019 03 30
A Facebookos csopik és Marketplace olyan szempontból jó szerintem, hogy sokszor nagyon gyors a kommunikáció... Viszont jaj, csak velem van az, hogy a vásárlók fele minimum elvárja, hogy házhoz vigyem nekik a cuccot és még a kiírt ár feléért oda is adjam? :( Már sokszor reflexszerűen a hirdetésbe kiírom, hogy fix ár és mikor hol jó a tali... És még így is. Illetve mostanában sokat látok instagramon olyat, hogy külön ruhák eladására csinálnak egy profilt. Azt nem tudom mennyire lehet sikeres ott az eladás, de talán megér egy próbát, ha valaki nem sajnálja az idejét ilyesmire.
2019 03 30
Most még az is eszembe jutott, hogy ha nagyon különleges / vintage / high-end ruháid vannak, azt akár Etsy-n vagy Ebay-en is érdemes lehet meghirdetni, de amikor én utoljára nézegettem a legkisebb csomag Magyarországról külföldre 4000 ft fölött járt postaköltségben, szóval ez tényleg csak akkor éri meg bárkinek, ha valami szuper különleges / értékes darabról van szó. Remélem valamit tudtam segíteni :")
2019 03 30
> MandulaNetta: > Viszont jaj, csak velem van az, hogy a vásárlók fele minimum elvárja, hogy házhoz vigyem nekik a cuccot és még a kiírt ár feléért oda is adjam? sajnos ez nagyon gyakori. :( :(
2019 03 30
feljebb felmerültek a gardróbvásárok, mint opció, és igen, a helyjegyeknek rettentően magas árai vannak, úgyhogy lehet órákig izzadni azon, hogy visszajön-e legalább az asztal ára (: és általánosságban elmondható, hogy a közönségük inkább nézelődni jár ki, nem innen akar felöltözni KacatCica: Poshmarkról csak hallottam, úgyhogy az simán lehet hogy amerikai, viszont a Depop-ot próbáltam már, azt hiszem az eredetileg is európai - itt is igaz, hogy a magas nemzetközi postaköltségek miatt tényleg csak a különleges darabokra mennek rá a vásárlók. instagramhoz nagyon hasonló, gondját viselt platform, elenyésző magyar felhasználóval. (érdekessége egyébként, hogy ha az eladó inaktív, a fiókját felfüggesztik.)
2019 03 30
Sziasztok. Nos, a felsoroltak kb. felén már én is túl vagyok nem valami sok sikerrel,de hátha lesz azért 1-2 jó nap is amikor azért vásárolnak is.
2019 03 30
Facebook/jófogás szerintem csak postával éri meg, ha a vevő előre utal, mert a megbeszélt helyekre eddig az esetek 80%-ba nem jöttek el, és nem is jeleztek. A gardróbcserén kívül én sem tudok mást, szeretem ezt az oldalt jó lenne ha fejlesztenék több funkcióval o:)
2019 03 30
Úgy látom nem csak nekem vannak ilyen tapasztalataim,de azért szerencsére több normális és korrekt vásárlóval is volt dolgom. Köszi lányok a segítségeteket. Fentebb írta valaki az instát. Nekem csak saját profilom van de annyira azért nem vagyok profi felhasználó. Min alapul,hogy instán sokan látják-e vagy nem? Követők,hastag vagy mégis min? Aki tudja írja meg köszi. Én tudtam egy magyart is olyasmi mint a jófogás, de elfelejtettem a nevét viszont még az is bevezető stádiumban volt mikor próbáltam,kevés felhasználóval. Valamilyen apróhírető oldal volt.
2019 03 31
Nekem anno Facebookon volt egy külön eladós profilom és igyekeztem a termékeimet heti szinten a csoportokba posztolni. Viszont én úgy tapasztaltam, hogy facen sokkal több a hülye és a komolytalan érdeklődő, itt, gardrobcseren azért sokkal normálisabb a közösség és ugye van visszatartó ereje annak, hogy ha valaki nem korrekt akkor megy a negatív. Ahogy KacatCica is írta, vannak itt gyengébb és erősebb időszakok (amikor pl egy hónappal ezelőtt regisztráltam, akkor napi 5-10 jelentkező volt a cuccaimra, azóta meg jó, ha heti szinten van 5-6 😃), szóval ezzel is meg kell barátkozni. A másik meg szerintem az, hogy sok múlik a fotókon és az árakon. Es talán még az algoritmus az, amivel lehet játszani. Én úgy vettem észre, hogy mióta megvettem a VIP tagságot azóta mintha több lenne az érdeklődő, illetve érdemes hirdetéseket is vásárolni. Én úgy csinálom, hogy kijelölöm a havi maximum keretet, amit erre költök, és akár megy a bolt akár nem, nem megyek e fölé.
2019 03 31
1 2 Következő