Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

Más /

Beszélgetések /

Működik még az oldal?

Gondolok itt arra, hogy korrekt emberek, érdeklődése mondhatni 0 👍😊 Bizalmatlánság érződik, a visszajelzések semmit sem jelentenek!? Üdv, Merci
2019 04 09
Hát, költői kérdés is lehetne, mert sajnos nagyon kevés, 10-ből 1 emberrel jutok el oda, hogy utal és elküldöm a kinézett holmit. Bezzeg a 0 visszajelzésűeknek sorra utalják a tízezreket a "márkás" cuccokért (és futhatnak a pénzük után), de akinek van jó pár pozitívja, azt úgy tűnik le se sz@rják...
2019 04 09
Szia, Nálam működik az oldal. Az pedig, hogy van-e eladásod lehet, hogy attól is függ, hogy mondjuk horribilis áron raksz-e ki ruhákat, vagy korrekt árat írsz mindenhez, NEM SZEMÉLYESKEDÉS! csak úgy mondom. Én például néha teljesen ledöbbenek amikor valaki kb drágábban akarja eladni itt a cuccait, mint ahogy a boltban lehetne kapni, na az ilyen ne is csodálkozzon, ha nincs eladása.
2019 04 10
> Nikisr: > Szia, > Nálam működik az oldal. Az pedig, hogy van-e eladásod lehet, hogy attól is függ, hogy mondjuk horribilis áron raksz-e ki ruhákat, vagy korrekt árat írsz mindenhez, NEM SZEMÉLYESKEDÉS! csak úgy mondom. > Én például néha teljesen ledöbbenek amikor valaki kb drágábban akarja eladni itt a cuccait, mint ahogy a boltban lehetne kapni, na az ilyen ne is csodálkozzon, ha nincs eladása. A drága cuccokat valóban kevesebben viszik. Viszont a komolytalan "érdeklődők", akik felszívódnak, nem válaszolnak, azok miatt elmegy az ember kedve az adás-vételtől! És nem csak a leendő kedves vevők ilyenek, még az eladók között is akad olyan, aki nem méltóztat válaszolni, hát akkor meg minek hirdet az ilyen? És látod, hogy belépett, fent volt, töltött fel még ruhákat, de neked valamiért nem válaszol. Én nem szeretek sokat sz@rakodni, legtöbbször úgy írok vásárlási szándékkal, hogy akkor írja meg a postás árat, adatokat, és utalok. Na és ilyenekre sem képesek egyesek reagálni, akkor az gáz!
2019 04 10
Én kb egy hónapja regisztráltam, és azóta már nyolc eladásom volt, egyszer pedig én vásároltam. Szerintem sok eladónál tényleg az a probléma, hogy bolti áron teszik fel a termékeiket, sok vásárló pedig inkább úgy van vele, hogy megveszi akkor inkább a boltban, újonnan. Szerintem ez az oldal elsősorban azoknak szól, akik olcsón szeretnének ruhákat vásárolni, illetve azoknak, akik például helyhiány miatt szeretnének megválni a holmiaiktól. Viszont ennek ellenére úgy látom, hogy sokan inkább itt szeretnének egy egész havi fizetést összeszedni - nem is értem, hogy egy replikáért hogyan lehet tízen- meg huszonezreket elkérni? :( Meg ugyanúgy, több ezer forintot egy replika parfümért? (Utóbbiért sokan annyit kérnek, amennyiért beakciózva már meg lehetne venni egy luxuskategóriás parfümöt is). Egyébként Mercedes79, ha a márkásabb dolgaidra itt nincs érdeklődő, akkor ajánlom Facebookon a sznobraktár csoportot. :")
2019 04 10