Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

Mindennapi ügyek /

Társadalmi ügyek /

Átvertek, van valami lehetőség?

Sziasztok! Elég régóta vagyok gardróbos, verték már át máskor is de ez a legutóbbi nagyon ki verte biztosítékot és szeretném a hölgyet megkeresni. Szűcs Vivien gardrobon Viviensanyi néven van fent. Mit lehet tenni ilyenkor?
2019 04 28
Adminoktól kikérni az elérhetőségét?
2019 04 28
> X-bara: > Adminoktól kikérni az elérhetőségét? Bocsi, hogy hozzászólok. Nem adják ki,azt mondták csak rendőrségnek, én is pórul jártam. A rendőrségtől pedig írtak nekik, nem válaszolnak, nem lehet tudni ki működteti az oldalt, semmi telefonszámot se adtak meg, hogy fel lehessen őket hívni.
2019 06 04
Sziadztok.Nekem is oda 8000ft.om.Lédakis vert át bementem a rendőrségre feljelentettem/többeket is átvert csak más nem jelentette fel/1 hét mulva kaptam a rend.töl levelet,h.lezárták az ügyet mert ez csak szabálysértés 8000ft.kevés nekik.Hol élünk?????Ezért csinálják és fogják is ez után is.Így ússzák meg miközben ingyen élősködnek rajtunk tisztességes vevőkön.Csak az összefogás hatásos de 50ezer ft.alatt nem ér semmit.
2019 06 17
> Carrie69: > Sziasztok! Elég régóta vagyok gardróbos, verték már át máskor is de ez a legutóbbi nagyon ki verte biztosítékot és szeretném a hölgyet megkeresni. Szűcs Vivien gardrobon Viviensanyi néven van fent. Mit lehet tenni ilyenkor? sajnos nem sokat tudsz tenni sok ilyen van pld roszkop renáta pécs rossz hibás müszaki cikkeket árulnak , söt válalnak pécsi gábor a partnere laptop és számító gépek javítását. ami vagy nem kerül vissza vagy ki lopkodják az alkatrészeket stb add tovább minden ismerősődnek nem kamú
2019 08 19
> AndreaSeress: > > X-bara: > > Adminoktól kikérni az elérhetőségét? > Bocsi, hogy hozzászólok. > Nem adják ki,azt mondták csak rendőrségnek, én is pórul jártam. > A rendőrségtől pedig írtak nekik, nem válaszolnak, nem lehet tudni ki működteti az oldalt, semmi telefonszámot se adtak meg, hogy fel lehessen őket hívni. vigyázzatok Roszkop Renátara párja Pécsi Gábor csalok. Rossz ruhákat kibelezett müszaki cikkeket árulnak jó minőségunek mondvan válalnak laptopok asztali pc javítását amely nem kerul vissza vagy ki lopkodják a jó alkatrészeker add tovább minden ismerősődnek nem kamu be utod roszkop renata csalással keresik
2019 08 19
> Emesemanó: > Sziadztok.Nekem is oda 8000ft.om.Lédakis vert át bementem a rendőrségre feljelentettem/többeket is átvert csak más nem jelentette fel/1 hét mulva kaptam a rend.töl levelet,h.lezárták az ügyet mert ez csak szabálysértés 8000ft.kevés nekik.Hol élünk?????Ezért csinálják és fogják is ez után is.Így ússzák meg miközben ingyen élősködnek rajtunk tisztességes vevőkön.Csak az összefogás hatásos de 50ezer ft.alatt nem ér semmit. vigyűzzatok Roszkop Renata ás pécsi gábor csalok rosz minoségi ruhákat kibelezett muszaki cikkeket árulnak jónak mondva. továbbá válalnak laptopok asztalo pc javitását amely vagy nem kerul vissza vagy széndékosan még jobban tonkre teszi és eladja. ki lopkodja cseréli a jó alkatrészeket add tovább nem kamu minden ismerösödnek 2016ota keresnek embereket akiket be csaptak fent van a neten
2019 08 19
Sziasztok! Kérlek segítsetek! Mit tudok tenni, akkor ha hibás terméket kaptam, pedig előtte leegyeztettük, hogy hibátlan? Szeretném visszaadni a tulajdonosának, ő viszont nem hajlandó visszafizetni nekem a pénzt. Ilyenkor kihez tudok fordulni, vagy mit tudok csinálni?
2019 10 09
> ancsy1: > Sziasztok! > Kérlek segítsetek! > Mit tudok tenni, akkor ha hibás terméket kaptam, pedig előtte leegyeztettük, hogy hibátlan? Szeretném visszaadni a tulajdonosának, ő viszont nem hajlandó visszafizetni nekem a pénzt. Ilyenkor kihez tudok fordulni, vagy mit tudok csinálni? Szia! Szerintem sajnos semmit. Max írsz egy negatív visszajelzést neki, csak az a baj, hogy általában ilyenkor jön a bosszú visszanegatívolás... Én nemrég jártam így cserénél, hogy egy hibátlannak írt ruhára cseréltem a termékem, mikor kibontottam kapásból találtam rajta 3 lyukat és egy szálhúzódást... amiből a szálhúzódást amikor csomagolta el a ruhát látnia kellett olyan feltűnő volt. Hiába írtam meg a cserepartnernek és küldtem fotókat, még neki állt feljebb, egy bocsánatot nem tudott volna írni. Sajnos el kell engedni a dolgot, remélem nem fizettél sokat.
2019 10 09
Sziasztok! Nagyon régóta vagyok az oldalon, a visszajelzéseim makulátlanok. Verkedi nevű felhasználó, akinek Tóka Adrienn névre kellett utalnom, mai napig nem küldte a TH kabinbőröndöt! Terel, össze-vissza hazudozik. Vigyázzatok vele!!! ![](http://upload.gardrobcsere.hu/hu/images/message/99ece107620c56304858b600dca4aa4a.jpg)
2019 11 08
Sziasztok mindenki akit anyagi kár ért tegyen feljelentést a rendőrségen.Én megtettem és visszakaptam a pénzem.😁
2019 12 20
Szabó Rachel atvert még valakit rajtam kívül?
2020 01 01
Engem....> kismuci: > Szabó Rachel atvert még valakit rajtam kívül?
2020 01 01
Gyimoti Kriszta.... Fogjunk össze tegyük lakat alá a klánjaival együtt!!!!
2020 01 03
> Emesemanó: > Sziasztok mindenki akit anyagi kár ért tegyen feljelentést a rendőrségen.Én megtettem és visszakaptam a pénzem.😁 Hogyan?
2020 01 21
1 2