Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Segítség az oldalon /

Foxpost segítség!

Sziasztok! Segítsetek kérlek! Automatából automatába szeretnék csomagot küldeni, de mivel elég rég használtam foxpostot, most nem egyértelmű számomra, mit kell ráírni a csomagra. Elég a címzett neve és telefonszáma? Köszi! (:
2019 04 30
Kedves Hanyatt! A címzett nevét szoktam és a helyet ahova küldöm a kért csomagot. A szolgáltató rá fog tenni egy nyomtatott cimkét, mikor kiveszi és továbbítására kerül az autómatából. 👍 Szép napot kívánok, Merci
2019 04 30
> Mercedes79: > Kedves Hanyatt! > A címzett nevét szoktam és a helyet ahova küldöm a kért csomagot. A szolgáltató rá fog tenni egy nyomtatott cimkét, mikor kiveszi és továbbítására kerül az autómatából. 👍 > Szép napot kívánok, Merci Nagyon szépen köszönöm a segítséget! Szép napot neked is! :")
2019 04 30
👍> Hanyatt: > > Mercedes79: > > Kedves Hanyatt! > > A címzett nevét szoktam és a helyet ahova küldöm a kért csomagot. A szolgáltató rá fog tenni egy nyomtatott cimkét, mikor kiveszi és továbbítására kerül az autómatából. 👍 > > Szép napot kívánok, Merci > Nagyon szépen köszönöm a segítséget! Szép napot neked is! :")
2019 04 30
Szia! Én mindig ráírom a csomagra a címzett adatait meg a sajátomat is, mert egyszer "véletlenül ?" lehagyták a címkét róla (a futár nem ragasztotta fel rá és felbontották, hogy beazonosítsák a csomagot!) Ha ráírod, akkor ilyen nem fordulhat elő! Szép napot!
2019 04 30
> X-bara: > Szia! > Én mindig ráírom a csomagra a címzett adatait meg a sajátomat is, mert egyszer "véletlenül ?" lehagyták a címkét róla (a futár nem ragasztotta fel rá és felbontották, hogy beazonosítsák a csomagot!) > Ha ráírod, akkor ilyen nem fordulhat elő! > Szép napot! Köszönöm szépen! Szép napot neked is! :")
2019 04 30