Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Ötletek /

Felhasználóbarátabbá tétel

Sziasztok! Kedves Adminok és Tagtársak egyaránt. Újonc vagyok, kb egy hete regisztráltam. Kifejezetten vásárlási, beszerzési céllal. Nem szeretnék egy kötekedő, békétlen észosztó szerepében tetszelegni, kizárólag építőleg írom, amit írok és kíváncsi vagyok mások témafelvetéseire is. Szóval: ha én lennék ennek a szájtnak a tulajdonosa, akkor eleve a felhasználói profilba felvetetném a tag nemét, méreteit, kedvelt stílusát, preferált darabjait, amit kereshet. Így mindenre lehetne úgy listázni, hogy csak a keresett dolgokkal találkozzam. Engemet pl nagyon idegesít, hogy az arcomba tol egy rakás rózsaszín plüss forrónacit és hasonló, számomra irreleváns dolgot. Férfi cuccokban borzasztó nehézkes listázni, keresni. Pl a Vatera keresőmotorja ezerszer egyszerűbben és célratörőbben használható. Meg eleve érdekes lenne, ha pl az igényeimnek megfelelő cucc érkezik, belépéskor feldobná, urambocsá hírlevelet küldene róla. De ezt kérlek ne vegyétek kötekedésnek, csakis építő jelleggel írtam. Szép napot és jó csereberélést, üzletelést! Zoli
2019 05 03
Szia! Szerintem ne ide írjad ki, hanem írj nekik emailt. Sajnos sokan nincsenek tisztában vele, milyen nehéz leprogramozni egy ilyen oldalt, ha kicsit is otthon lennél az informatika világában, akkor tudnád, hogy nem olyan könnyű egyik napról a másikra átírni a kódokat és változtatni az egész szerkezetén.. és persze teszik ezt ingyen, hiszen ez az egész oldal ingyenes. Egyébként szerintem ez az oldal inkább a lányoknak/nőknek szól, de ne vedd sértésnek:), csak úgy mondom!
2019 05 03
> Szanik: > Szia! > Szerintem ne ide írjad ki, hanem írj nekik emailt. Sajnos sokan nincsenek tisztában vele, milyen nehéz leprogramozni egy ilyen oldalt, ha kicsit is otthon lennél az informatika világában, akkor tudnád, hogy nem olyan könnyű egyik napról a másikra átírni a kódokat és változtatni az egész szerkezetén.. és persze teszik ezt ingyen, hiszen ez az egész oldal ingyenes. > Egyébként szerintem ez az oldal inkább a lányoknak/nőknek szól, de ne vedd sértésnek:), csak úgy mondom! Az oldal csak úgy ingyenes mint a Jófogás .. :) Én pl havonta fizetek érte (VIP tagság) , és reklámok sem dekorációnak vannak kint. (kattintás alapú fizetősök, affiliate stb) . Programozó vagyok nem a levegőbe beszélek amikor azt mondom megérné foglalkozni az oldallal mert tényleg vannak hiányosságok ugyanakkor nagyon sokan használják ahhoz hogy anyagilag is megérje fejleszteni. Tény hogy nem megy egyik napról a másikra (meg nem is olcsó mulatság) de apránként azért be lehetne üzemezni a felhasználói javaslatokat , ezért szerintem hasznos minden ilyen észrevétel.
2019 05 04
Nem ingyenes, reklámokból, szolgáltatásokból van bevétel. Esetleg bővíthetnék a szolgáltatásokat, pl. hogy nem kéne újra, meg újra feltölteni egyesével a cuccosokat, hanem x Ft-ért meg lehetne újítani az összeset, szerintem sokan örülnének neki. Senki sem szeret órákat pöcsölni a feltöltésekkel, még ha előre be is van szerkesztve a szöveg. Ez jó újítás lenne. Meg a szűrő is lehetne összetettebb, ha keresünk valamit, célirányosan meg is tudjuk találni.
2019 05 04