Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

Más /

Közlemények/Reklámok /

Börze, ruhavásár esemény kezdeményezése vidéken ( Szeged és vonzáskörzete)

Sziasztok! Mindig áhítattal olvasom azokat a posztokat, amik arról szólnak, hogy Budapesten éppen ilyen-olyan módon ruhavásárt, börzét rendeznek. A problémám ezzel annyi, hogy sajnos nem vagyok pesti. Úgy veszem észre, hogy vidéken egyszerűen nem lehetséges semmi sem. Félreértés ne essék, nem szeretnék egyetlen egy budapestit sem megbántani. Ezzel ellenben tanácsot szeretnék kérni, avagy bármilyen ötletet azzal kapcsolatban, hogy Szegeden lehetne-e valamiféle börzés eseményt létrehozni. Jó volna, ha valahol össze lehetne gyűlni és megunt, feleslegessé vált ruháinkat, kiegészítőinket cserélni, eladni. Elsősorban érdeklődően várom a szegediek hozzászólását. Szép napot mindenkinek, és köszönöm a segítséget előre is!
2019 05 07
Szia! Igaz, én Budapesti vagyok, de a legegyszerűbben úgy tudtok ilyet szervezni, hogyha valakihez szervezitek (lakásvásár),mert így nem kell fizetni semmilyen bérlést. Érdemes csinálni egy facebook csoportot vagy eseményt, ahova betud lépni az, akit érdekel. Egy nagyobb nappaliban elfér akár 5-6 eladó is, és ha sikerült sikeresen megszervezni, akár helyet is lehet bérelni. Budapesten a vásárokra kimenő eladók általában nem jönnek ki nyereségesen, mert elég sokba kerül az asztalbérlés, sőt, némelyik lakásvásárban is fizetni kell az asztalért. Akár ruhacserét is szervezhettek, abból is elég sok van Budapesten, ha jó az idő, akár egy parkban is meglehet oldani. Az árulást viszont nem ajánlom nyilvános helyen, biztos valamilyen szabályba ütközik. :) Remélem tudtam segíteni! :)
2019 05 08
> gpetraam: > Szia! > Igaz, én Budapesti vagyok, de a legegyszerűbben úgy tudtok ilyet szervezni, hogyha valakihez szervezitek (lakásvásár),mert így nem kell fizetni semmilyen bérlést. > Érdemes csinálni egy facebook csoportot vagy eseményt, ahova betud lépni az, akit érdekel. Egy nagyobb nappaliban elfér akár 5-6 eladó is, és ha sikerült sikeresen megszervezni, akár helyet is lehet bérelni. > Budapesten a vásárokra kimenő eladók általában nem jönnek ki nyereségesen, mert elég sokba kerül az asztalbérlés, sőt, némelyik lakásvásárban is fizetni kell az asztalért. > Akár ruhacserét is szervezhettek, abból is elég sok van Budapesten, ha jó az idő, akár egy parkban is meglehet oldani. Az árulást viszont nem ajánlom nyilvános helyen, biztos valamilyen szabályba ütközik. :) > Remélem tudtam segíteni! :) Nagyon kedves vagy, köszönöm a tanácsokat! :")
2019 05 25