Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

A gardrobcsere.hu felhasználóiról /

leona98 nevű felhasználó

Sziasztok Azért írtam ezt a topikot, mert szerintem kezdeni kéne valamit leona98 nevű felhasználóval. Kényszeresen osztogatja a negatívokat, ha nem írsz vissza neki azonnal írja a negatívot, több felhasználónál is láttam már. Nekem azért írt, mert nem akartam vele üzletelni a sok negatív visszajelzése miatt. ![](http://upload.gardrobcsere.hu/hu/images/message/682ffaad4e0e5de73e2e7aba23726eef.jpg)
12 napja, 11:26
![](http://upload.gardrobcsere.hu/hu/images/message/c4930947f81ebfbf9fed2be1e467f1f2.jpg)
12 napja, 11:45
Szia! Szerintem a legjobb az lenne, ha az adminoknak elküldenéd a beszélgetést, illetve a "hölgy" nevét, és a profiljának a linkjét, hogy tiltsák az oldalról, illetve a neked írt negatívját is töröljék le. Semmi rosszat nem követtél el azzal ha 13 negatívval rendelkező személlyel nem üzletelsz, válaszaiból ítélve tényleg nem normális egy nőszemély. Az meg számomra felfoghatatlan, 13 negatív értékeléssel hogy a fenébe lehet ezen az oldalon bárki aktív felhasználó??? Azért egy bizonyos mennyiség után szerintem az ilyeneket törölni kellene a francba.... Remélem megoldódik a problémád :")
12 napja, 12:45
Köszöm a tanácsod, írtam az adminnak. :D > Eleanor21: > Szia! > Szerintem a legjobb az lenne, ha az adminoknak elküldenéd a beszélgetést, illetve a "hölgy" nevét, és a profiljának a linkjét, hogy tiltsák az oldalról, illetve a neked írt negatívját is töröljék le. Semmi rosszat nem követtél el azzal ha 13 negatívval rendelkező személlyel nem üzletelsz, válaszaiból ítélve tényleg nem normális egy nőszemély. > Az meg számomra felfoghatatlan, 13 negatív értékeléssel hogy a fenébe lehet ezen az oldalon bárki aktív felhasználó??? Azért egy bizonyos mennyiség után szerintem az ilyeneket törölni kellene a francba.... > Remélem megoldódik a problémád :")
12 napja, 13:10
Én sajnos 2 napig nem tudtam válaszolni az üzenetekre,költözés miatt, amit másoknak sikerült megérteni, csak neki nem, ezután kaptam negatívot amit viszonoztam rugalmatlan viselkedése miatt, ezt követően üzenetekben zaklat..... hiába kértem többször is hogy hagyja abba mivel nem vagyok kiváncsi rá .. ![](http://upload.gardrobcsere.hu/hu/images/message/93f1a5b0bc536cb010f7138263ab89e2.jpg)
11 napja, 13:30
> Lili999: > Köszöm a tanácsod, írtam az adminnak. :D > Eleanor21: > > Szia! > > Szerintem a legjobb az lenne, ha az adminoknak elküldenéd a beszélgetést, illetve a "hölgy" nevét, és a profiljának a linkjét, hogy tiltsák az oldalról, illetve a neked írt negatívját is töröljék le. Semmi rosszat nem követtél el azzal ha 13 negatívval rendelkező személlyel nem üzletelsz, válaszaiból ítélve tényleg nem normális egy nőszemély. > > Az meg számomra felfoghatatlan, 13 negatív értékeléssel hogy a fenébe lehet ezen az oldalon bárki aktív felhasználó??? Azért egy bizonyos mennyiség után szerintem az ilyeneket törölni kellene a francba.... > > Remélem megoldódik a problémád :") szia, te kaptál már választ? mert én is megkerestem az admint hasonló ügyben 2 napja kb, de még semmi .... köszi! Flóra
11 napja, 21:28
Szia igem kaptam és törölte a negatívot.😀 Ide írtál? ➡️ https://gardrobcsere.hu/admingcs-43897
10 napja, 20:15
Emailt irtam, de akkor megprobalkozom itt is, koszonom!! ☺️
10 napja, 21:44
Igazán nincs mit, remélem neked is törli😊> flora18: > Emailt irtam, de akkor megprobalkozom itt is, koszonom!! ☺️
9 napja, 13:42