Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

A gardrobcsere.hu felhasználóiról /

Újabb csaló vigyázat

SomethingNew felhasználónak utaltam, de ruha nincs. Feljelentettem a redőrségen. ![]
2019 06 20
Fuh, egy pár napja pont ő tett ki egy fórumbejegyzést azzal , hogy megfenyegetted feljelentéssel akkor is, ha átutalja(visszautalja?) a pénzt. Még sajnáltuk is szegényt merthogy ő állítólag csak "technikai okok miatt nem tudott utalni" - de most már nem találom sehol a bejegyzést :( Azért az nagyon gáz, ha valaki egy csaló és még nyilvánosan sajnáltatja is magát.. Azóta sem utalt? :( :(
2019 06 20
Az a legszomorúbb az egészben,hogy az adminok továbbra sem tesznek semmit a csalók ellen. Annyival lerendezik,h letiltják a profiljukat. Szerintem nem véletlen hogy egyre több és több itt a csaló!
2019 06 21
Hát erre már nem is tudok mit írni .... :( :( :(
2019 06 21
> KacatCica: > Fuh, egy pár napja pont ő tett ki egy fórumbejegyzést azzal , hogy megfenyegetted feljelentéssel akkor is, ha átutalja(visszautalja?) a pénzt. Még sajnáltuk is szegényt merthogy ő állítólag csak "technikai okok miatt nem tudott utalni" - de most már nem találom sehol a bejegyzést :( Azért az nagyon gáz, ha valaki egy csaló és még nyilvánosan sajnáltatja is magát.. > Azóta sem utalt? :( :( Nem, gusztustalan amit csinál és tovább árulja a ruhát amit megvettem.
2019 06 21
A törölt fórumba pedig Én még írtam is, hogy aki olvassa az tisztán lásson. Ez volt... "A fórumból a lényeget kihagytad, de megírtam itt van. Sziasztok! Szeretném a történetet az elejétől elmesélni, mivel a SomethingNew reklamáló a lényeget elfelejtette elmesélni. Kezdem! Vásároltam tőle 2 ruhát, becsületesen elutaltam az árat és a postaktg-et, kb 2 hete. A ruhákat azóta sem kaptam meg. Állította, hogy feladta foxposttal de a nyugtát nem tudta bemutatni. Persze a ruhát azota sem kaptam meg. Igen fel fogom jelenteni a rendőrségen, mivel a vételárat sem hajlandó visszaküldeni. Kb. 1 hete keresi a kifogásokat mindenre és cinikusan közli, hogy költsem patikára. Eltelt 2 hét semmi nem történt az ígérgetésen kívül. És igen rendőr az ismerősöm és nem fogok addig nyugodni, míg ezt a csalót kellő képpen meg nem büntetik. Szégyellje magát, hogy ilyenre képes. Aki olvassa kérem vigyázzon VELE, CSALÓ!!!!!! Értékelése nincs, nekem van, tehát semmit nem tudunk róla."
2019 06 21
Sziasztok. Ez már nagyon furcsa volt akkor is mikor itt írt.. Azt kérdezgette lehet-e baja belőle..
2019 06 21
Sziasztok!Olvastam én is amkor ő panaszkodott Rád.De akkor azt irta ha visszautalta az árát és Te feljelented akkor lehet e baja belőle de ha esze ágába sem volt visszautalni akkor mi a francnak kérdezi lehet e baja?!Mert igy lehet baja!Nem is értem az embereket mit képzelnek magukról!
2019 06 22
Sziasztok. Az elmúlt napokban én is felfigyeltem egy csalóra több oldala is van én a sok oldal közül az Anna.Nagy. Nevezetűre írtam ra ahol láttam már volt fent neki egy írás ,hogy ne mások képeit tegye ki egyébként egy Sugárbird piros bodyt hirdet mindegyiken ,amikor én ra írtam meg kérdeztem mik a méretei, mert nem volt oda írva azt írta ,hogy több méret nem tudtam mire vélni mivel csak egy volt a képen írtam egy kérdőjelet kérdezte hogy hányás a meretem mondtam neki ,hogy L-Xl de általában XL ,erre ő azt írta 3000ft lesz postával ez nekem nem tetszet és amit írtak neki ez által gyanús is volt ,mert mire vissza írtam neki ,hogy nem mondtam azt ,hogy meg veszem csak kérdeztem a méreteit arra le törölte a képet a Bodyról és azóta már töbször is láttam hogy ki tette más-más néven ugyanazt a képet . Remelem senki nem esik áldozatául.
2019 07 28
Sziasztok! Polly555 vigyàzzatok vele páran szerintem már ismeritek EvaRuhai volt a korábbi neve a sok közül...Mások kèpeivel hirdet de közbe sehol semmi. 5 ezer forintot utaltam neki egy kabátra azóta is csak a hitegetés megy...Türelmes voltam vele de semmire nem mentem vele...így megírtam neki a férjem nyomozó és nagyon nem szeretnék senkinek problémát csak ne nézzen hülyének írja meg konkrétan,hogy ne várjam, aztán beletörődök a saját butaságomba de nem,a mai napig csak hiteget így más lehetőséget nem hagyott...
2019 11 18
Sziasztok! Kérlek a csalókat a "hivatalos" feketelistába is vegyétek föl, a jobb átláthatóság kedvéért, meg hátha ott másokkal is össze tudtok fogni és úgy nagyobb sikereket lehet elérni, pl: egy rendőrségi feljelentésnél: https://gardrobcsere.hu/forum/t/427/gardrobcsere-feketelista
2019 11 21