Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Segítség az oldalon /

Nem kapok valaszt

Sziasztok, 8nappal ezelőtt utaltam egy lánynak pénzt papucsra, azt a választ kaptam , hogy holnap dolgozik de holnapután feladja. Nos annak is már 6napja irkalok neki hogy feladta e hol van a csomag stb de semmit nem válaszol rá...Nem tudom esetleg milyen módon lehetne ezt jelenteni vagy hogy utalja vissza a pénzem..Az oldalán is sajátképei vannak fent és nagyon sok és nagyon jó értèkelést kapott valós profiloktól.Ha valaki esetleg járt már sajnos így tudna nekem tanácsot adni az ügyben? Előre is köszönöm☺️☺️
2019 07 03
Szia! Lehet hogy történt vele valami? Én is jártam így, de aztán kiderült, hogy a lányzó lebetegedett, és egy hét után rendben elpostázta a felsőt, és elnézést kért. Esetleg próbáld meg kikérni az adaminoktól az e-mail címét, nem tudom lehetséges-e? Remélem megoldódik!
2019 07 03
Esetleg linkeld, hogy kiről van szó, (ha nem szeretnéd nyilvánosságra hozni, üzenetben írd meg nekem, ránézek) mert vannak olyan profilok, amelyek ugyan rendelkeznek pozitív visszajelzésekkel, de legtöbbjük kamu, sajnos nem garancia már az sem, hogy nem vert át. Remélem, hogy csak magánéleti gondok miatt nem tudott postázni eddig.
2019 07 03
Én is ugyan erre gondoltam, de láttam hogy elérhető szokott lenni és tesz ki új ruhákat de nem ír ☹️☹️
2019 07 03
Oksi irok privátba ☺️
2019 07 03
Sziasztok. Kiderült már valami?
2019 07 03
Sajnos semmi...Azóta sem változott a helyzet , én megértem ha valaki beteg csak szerintem egy üzenetet lehet irni mert mégis ha úgy vesszük idegenek vagyunk egymásnak és most én nem tudhatom milyen ember, velem is történt már hogy tudtam nem tudok irni 4-5napig mert olyan volt de írtam akitől vettem vagy aki vett tőlem hogy tudjon róla és ne ez legyen hogy biztos átverem... > PintérAnett: > Sziasztok. Kiderült már valami?
2019 07 03
Sziasztok! Ti mennyit szoktatok várni az utalástól addig míg feladják a terméket részetekre? 1 hete ígérgetnek és kezd elgurulni a gyógyszerem.
2019 07 04
Szia , én semmit max 1nap de az is én úgy vagyok vele , hogy elutalom és utána masnap feladja... Szerintem pofátlanság váratni valakit!! Írtál neki? ☺️> Nici0507: > Sziasztok! Ti mennyit szoktatok várni az utalástól addig míg feladják a terméket részetekre? 1 hete ígérgetnek és kezd elgurulni a gyógyszerem.
2019 07 04
Sziasztok, én sem ez a másnap max.. biztos van olyan, hogy közbe jőn valami nem vitatom, de ha utaláskor minden oké másnap meg hirtelen nem ér rá az azért fura
2019 07 04
Igen és max 20perces dolgokról beszélünk nem több órásakról🤨
2019 07 04
Meg amúgy is akk itt ad el vagy máshol annak kell lennie idejének arra is hogy feladja vagy akkor írja le hogy úgysem érek rá feladni csak hobbiból árulom a cuccaim!🙄Hihetetlen hogy mennyien járnak pórul és ez pont azok hátrányára történik akik becsületesek!
2019 07 04
Igen...Most is pl vennék egy ruhàt de csak hétfőn tudok utalásokat intézni oké is lenne a csajszinak csak közbe ő is utazik el hétfőn és utanvettel meg ezért nem szeretne mert sokan átvágták már...Amit hozzáteszem megértem!:/> Titanilla10: > Meg amúgy is akk itt ad el vagy máshol annak kell lennie idejének arra is hogy feladja vagy akkor írja le hogy úgysem érek rá feladni csak hobbiból árulom a cuccaim!🙄Hihetetlen hogy mennyien járnak pórul és ez pont azok hátrányára történik akik becsületesek!
2019 07 05
Szia! Megkérdezhetem, hogy ki a felhasználó? Történt azóta változás? > MezeiDominika: > Sziasztok, 8nappal ezelőtt utaltam egy lánynak pénzt papucsra, azt a választ kaptam , hogy holnap dolgozik de holnapután feladja. Nos annak is már 6napja irkalok neki hogy feladta e hol van a csomag stb de semmit nem válaszol rá...Nem tudom esetleg milyen módon lehetne ezt jelenteni vagy hogy utalja vissza a pénzem..Az oldalán is sajátképei vannak fent és nagyon sok és nagyon jó értèkelést kapott valós profiloktól.Ha valaki esetleg járt már sajnos így tudna nekem tanácsot adni az ügyben? Előre is köszönöm☺️☺️
2019 07 05
Hát igen jól működne minden meg meg is bízhatnánk egymásban ha nem lenne ez a sok átverős.... > MezeiDominika: > Igen...Most is pl vennék egy ruhàt de csak hétfőn tudok utalásokat intézni oké is lenne a csajszinak csak közbe ő is utazik el hétfőn és utanvettel meg ezért nem szeretne mert sokan átvágták már...Amit hozzáteszem megértem!:/> Titanilla10: > > Meg amúgy is akk itt ad el vagy máshol annak kell lennie idejének arra is hogy feladja vagy akkor írja le hogy úgysem érek rá feladni csak hobbiból árulom a cuccaim!🙄Hihetetlen hogy mennyien járnak pórul és ez pont azok hátrányára történik akik becsületesek!
2019 07 05
1 2