Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

A gardrobcsere.hu felhasználóiról /

Érdeklődés-vásárlók hiánya

Sziasztok! Kíváncsi lennék a véleményetekre. Mostanság egyszerűen haldoklik az oldal,eladás szempontjából..Legalábbis nálam. Észrevettetek ti is visszaesést az eladások számában?? Vagy csak én hirdetek "rosszabb" cuccokat? :D Más platformokon pörög azért rendesen,eddig ez volt a kedvenc oldalam,de már meg se tudnám mondani mikor adtam itt el valamit utoljára. Ti hogy vagytok ezzel?
2019 07 18
Szia! Bár nem rég regisztráltam az oldalra, nagyon kevés az érdeklődés a ruhákra. :( Néhány évvel ezelőtt pedig rengeteg ismerősömtől hallottam, hogy mennyi mindent találtak itt. Megtekintések is alig vannak, gondolkodtam, hogy talán a fotók minőségével lehet-e gond, de ezek szerint nem feltétlen ez a probléma. :(
2019 07 18
Én 3 éve vagyok,hol aktívabban-hol kevésbé,de szerintem ennyire nagy pangás,mint az elmúlt kb fél évben,még sose volt. De aztán persze lehet nálam már az is játszik,hogy a jobb dolgokat már kiszórtam. Vagy nem tudom tényleg...Csak azért voltam kíváncsi más véleményekre is:)
2019 07 19
Sziasztok!!Én nem olyan rég lettem gardróbos de nekem kellemes csalódás az oldal.Egyenlőre nekem nincs okom panaszra vásárló ügyileg!Nagyon kedves emberekkel sikerült üzletet kötnöm!Nem tudom régen mennyire mehetett jó most sincs mindennap sikeres adásvétel vagy esetleg hetente de szerintem akadnak vásárlók.Eddig ez a véleményem!
2019 07 19
Akkor lehet tényleg elfogytak a jó cuccaim :D Nekem se volt egyébként napi szinten,csak most tényleg feltűnően semmi,hosszú ideje.
2019 07 19
Az is elképzelhető!Vagy éppen most nem az kell a vásárlóknak,én optimista vagyok és azt szoktam mondani hogy előbb utóbb mindenre megjön a vevő!😊🤞🏻 > Emeseee: > Akkor lehet tényleg elfogytak a jó cuccaim :D Nekem se volt egyébként napi szinten,csak most tényleg feltűnően semmi,hosszú ideje.
2019 07 20
Szia😊 Nálam is ez van. Csak a hitegetők találnak meg és olyanok akik ingyen akarnak vinni mindent😅 De maradjunk pozitívak😁💪🏻
2019 07 20
Meg a cserések,amitől a plafonon vagyok :D :D :D (Alapból nem lennék,de nyilván kb használhatatlan ,20 éves cuccokkal találnak be :D Sokszor méretben sem megfelelő cuccokkal rendelkezők )
2019 07 20
MINDENHOL HATALMAS akciók vannak most az üzletekben. Sajnos nyílván nem a mi használt cuccainkat fogják venni, ha a boltban az új és divatos ruhák most nagyon jó áron vannak. Ez nem az oldal hibája, vagy a fotózásé egyszerűen mindenhol olcsóság van most. Állítólag az embereknek most pénzük is jobban van és statisztikák szerint a boltokban költekeznek ezerrel..
2019 07 23
Nem csak itt nem lehet eladni. Mindenhol ez van és nem csak a ruhákkal. Legyen szó bármiről...semmi nem igen megy. Párom telefonokkal foglalkozik és ebben az évben teljes pangás van. Van hogy 3hónap míg egy telefon elmegy. A replica melegítőmet 1 éve 8000ft-ért adtam el 10 perc alatt vagy 1 zsák ruhát 10.000ft-ért....most féláron nem tudom eladni egyiket se sőt 4 hónapja árulgatom. Mondjuk nem itt mert itt sztem már nem érdemes. Válaszra nem méltatnak,hitegetnek,átvernek stb. Tisztelet a kivételnek. Ez mondjuk az én véleményem. Több emberrel beszélgettem erről és sajnos ők is panaszkodnak erre.
2019 07 23
OH, tehát akkor már sehol semmit nem lehet eladni?! De mi lehet az oka? Túl sok az eladó? Szerintem is csak a hitegetők maradtak amúgy:(
2019 07 23
Azta mennyi rosszat hallani itt eddig “lekopogjam”senki nem hitegetett akivel üzletet kötöttem mindenki vásárolni akart.Szerencsém volt lehet!🤷🏼‍♀️De én sem örülnék neki ha valaki szórakozna csak...
2019 07 24
Igen az üzletekben tényleg hatalmas akciók vannak most,ez igaz...Mióta tartanak biztos ez is közrejátszik. Viszont amúgy,Facebookon pikkpakk elmennek a dolgok,próbáljátok ki. Most volt időm foglalkozni vele,eladtam néhány nap alatt kb 8 cuccot. (Nem csak ruhát,főleg inkább kozmetikumokat) + kozmetikumokra a Krémmánia is elég jól pörög. Ruhákra passzolok,az nekem amúgy is kezd elfogyni :D Csak sajnálom ezt az oldalt,mert szeretem /szerettem.
2019 07 24
Azért ne temessük még:) van azért itt mozgás:D Ruhákra abszolút ez az egyetlen normális hely, imádom! Facebookon melyik csopiban ?
2019 07 24
Marketplacen :) A csoportokat hanyagolom már nagyon rég,rosszabb mint itt kb :D
2019 07 24
1 2