Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Ötletek /

Gardróbcsere népszerűsítése és eladások növelése

Tavaly véletlenül bukkantam rá a GCS-re, és nagyon boldog vagyok, hogy sok klassz dolgot találtam. Sajnos nem találtam rá előbb, és szerintem még mindig nem tudnak róla annyian, mint ahányan érdeklődnének. Az lenne a célom ezzel a fórumtémával, hogy biztassuk egymást a feltöltésekre, linkelésekre, keresőoptimalizálásra, és minden egyéb praktikára, amitől könnyebben elérik az új vevőjelöltek a GCS-t és Téged, az Eladót <3 Nemsokára kezdek megosztani ötleteket, hogy jó példával járjak elöl, addig is nagyon szép hétvégét kívánok! 8-)
2019 08 31
> missblack: > Tavaly véletlenül bukkantam rá a GCS-re, és nagyon boldog vagyok, hogy sok klassz dolgot találtam. Sajnos nem találtam rá előbb, és szerintem még mindig nem tudnak róla annyian, mint ahányan érdeklődnének. > Az lenne a célom ezzel a fórumtémával, hogy biztassuk egymást a feltöltésekre, linkelésekre, keresőoptimalizálásra, és minden egyéb praktikára, amitől könnyebben elérik az új vevőjelöltek a GCS-t és Téged, az Eladót <3 > Nemsokára kezdek megosztani ötleteket, hogy jó példával járjak elöl, addig is nagyon szép hétvégét kívánok! 8-) Sziaa én szívesen fogadok ötleteket! : )
2019 09 03
Ez egy nagyon jó ötlet!😊 > missblack: > Tavaly véletlenül bukkantam rá a GCS-re, és nagyon boldog vagyok, hogy sok klassz dolgot találtam. Sajnos nem találtam rá előbb, és szerintem még mindig nem tudnak róla annyian, mint ahányan érdeklődnének. > Az lenne a célom ezzel a fórumtémával, hogy biztassuk egymást a feltöltésekre, linkelésekre, keresőoptimalizálásra, és minden egyéb praktikára, amitől könnyebben elérik az új vevőjelöltek a GCS-t és Téged, az Eladót <3 > Nemsokára kezdek megosztani ötleteket, hogy jó példával járjak elöl, addig is nagyon szép hétvégét kívánok! 8-)
2019 09 04
Mint "régi" GCS felhasználó és mint webprogramozó én eddig az alábbi tapasztalatokat gyűjtöttem: - Mindig töltsetek fel új dolgokat, hogy legalább egy pár terméketek a keresés elején legyen. Régi dolgokat is tölthettek fel újra (ezzel automatikusan előre kerülnek). A szezonálisan aktuális dolgok a legjobbak. Ha semmit nem tesztek fel újra vagy nem töltötök újat akkor nagyon hamar süllyesztőbe lehet kerülni. - Szép, igényes, éles képeket használjatok (az sem baj ha kicsit "magazin" fotózás hatás, egy pár kiegészítővel stb). Ha valaki nagyon csini, felvéve még szuperebb! Én is krumplival fotózok (a legtöbb telefon már 10000x jobb képet készít a fényképezőgépemnél) , szóval ez nem lehet kifogás :D - A termék címe leíró, de ugyanakkor KULCSSZÓ / KERESŐSZÓ orientált legyen (a leírásba is tegyetek bele minél több lehetséges keresőszót). DE CSAK OLYANOKAT amik tényleg a termékre illenek. pl: "Csinszi csajos ruci" helyett legyen "Csinos fodros nyári maxi ruha / bézs ruha " vagy valami hasonló. - (eladóként) válaszoljatok MINDEN LEVÉLRE (ide vele, "megvanmég") meg hasonlókra IS! Én azt csinálom (kerülendő az idő pazarlását) hogy egy szöveges dokumentumba (.txt) kimentettem minden olyan választ, amit nagyon sokszor használok, így csak be kell másolnom (2 kattintás). Ezzel el lehet kerülni a felesleges köröket és időpazarlást. - Ha valaki nem ír vissza (a fentiekben említett módszerrel), kérdezzetek rá hogy " ugye ez azt jelenti hogy mégsem kéred? Kérlek írj ha szeretnéd" . Minden 3.-4. nemválaszoló ilyenkor rájön, hogy hoppá csak elfelejtkezett róla, és tényleg megveszi a ruhát :P - Írogassatok a fórumokba :D (Nem vicc ! Sokan itt találnak aktív eladókra) Remélem tudtam segíteni :")
2019 09 05
Sziasztok, esetleg facebookon nem lehetne felpörgetni az oldalt?
2019 09 06
Sziasztok! Milyen aranyosak vagytok, orulok Nektek es hogy irtatok! Eloszor is szerintem minel tobb termeket kellene itt meghirdetnunk kepekkel es pontos leirassal, mert a Google ingadozo mertekben veszi elore az oldalt. Minel tobb tartalmunk van, annal nagyobb esellyel talal ide az, aki vasarolni szeretne. KacatCica oldala szerintem peldaerteku, tole vasaroltam eloszor, mert konnyen ratalaltam keresovel a termekere :) Ugyhogy ezuton is koszonom, hogy ide csabitottal, kedves KacatCica! :) A masodik dolog, ami eszembe jutott, hogy a leirasok - ahogy mashol is panaszkodtak - neha felrevezetoek. Peldaul a webshopos/weboldalas termekneveket erdemes a leirasban minimum beirni, esetleg a termek azonositoszamat, markajat, es kovezzetek meg, esetleg rokon markat is, amiben ugyanolyan vagy nagyon hasonlo termek volt mar. Pl. ha lenne nem Zoe&Co/Zoe Phobic taska, hanem csak ami nagyon hasonlit ra (pl. Ezsubegz), en annak is orulnek, ha feljonne talalatkent a jol megfogalmazott szoveg miatt. A harmadik tema pedig, ami meg hirtelen beugrott most, az az, hogy a szovegeket lehet automatizalni es peldaul egysegesiteni. En utalok ruhakat mericskelni, de ha ott a centi, az egyreszt segit vevot talalni, masreszt a reklamaciot megelozheti, hiszen ha nem magara valot vesz valaki, az nem az elado hibaja, harmadreszt pedig megelozi az ures erdeklodeseket. En ranezesre meg amugy is eleg tudatosan vasarolok, de masok nem feltetlenul, igy szerintem erdemes arra ramenni eladokent, hogy a kevesbe tudatos vasarlok is eltalaljanak hozzank, akiknek kell a centi meg a pontos szinarnyalat vagy a reszletes allapotleiras (igen, ebben en sem jeleskedtem mostanaban). Szerintetek erdemes lenne vlogolni ezekrol a temakrol? Mit gondoltok, esetleg valaki csatlakozna is? Szep napot es sok eladast kivanok Nektek! mb
2019 11 17
> missblack: > Sziasztok! > Milyen aranyosak vagytok, orulok Nektek es hogy irtatok! > Eloszor is szerintem minel tobb termeket kellene itt meghirdetnunk kepekkel es pontos leirassal, mert a Google ingadozo mertekben veszi elore az oldalt. Minel tobb tartalmunk van, annal nagyobb esellyel talal ide az, aki vasarolni szeretne. KacatCica oldala szerintem peldaerteku, tole vasaroltam eloszor, mert konnyen ratalaltam keresovel a termekere :) Ugyhogy ezuton is koszonom, hogy ide csabitottal, kedves KacatCica! :) > Szerintetek erdemes lenne vlogolni ezekrol a temakrol? Mit gondoltok, esetleg valaki csatlakozna is? <3 <3 :") Szerintem minden ami népszerűsíti az oldalt szuper lehet! Csak egy baj van: Az oldal saját maga alatt vágja a fát szerintem, és sajnos nem a felhasználókon múlik jelenleg a sorsa :( Ahogy sokan mások, én is rengeteg időt szántam arra, hogy minőségi képeket és leírásokat készítsek, az oldal mégis ott tol ki a felhasználókkal, ahol csak lehet. Eddig "csak" figyelmeztetés nélkül törlődött (egyébként még meglévő) 100+ termékem , azzal a címszóval hogy nem volt elég "friss", most meg nem jelennek meg a még meglévő frissebb termékeim képei sem , ezért ha még valaki szeretne is vásárolni tőlem, képeket az adott termékről (és annak állapotáról) már nem tud megnézni, hiába mellékeltem. Isten a tanúm, nem rajtam múlt hogy minőségi legyen a content, de ezek után már valahogy kedvem sem igazán van új dolgokat feltölteni...
2019 11 21
> KacatCica: > > missblack: > > Sziasztok! > > Milyen aranyosak vagytok, orulok Nektek es hogy irtatok! > > Eloszor is szerintem minel tobb termeket kellene itt meghirdetnunk kepekkel es pontos leirassal, mert a Google ingadozo mertekben veszi elore az oldalt. Minel tobb tartalmunk van, annal nagyobb esellyel talal ide az, aki vasarolni szeretne. KacatCica oldala szerintem peldaerteku, tole vasaroltam eloszor, mert konnyen ratalaltam keresovel a termekere :) Ugyhogy ezuton is koszonom, hogy ide csabitottal, kedves KacatCica! :) > > Szerintetek erdemes lenne vlogolni ezekrol a temakrol? Mit gondoltok, esetleg valaki csatlakozna is? > <3 <3 :") > Szerintem minden ami népszerűsíti az oldalt szuper lehet! Csak egy baj van: > Az oldal saját maga alatt vágja a fát szerintem, és sajnos nem a felhasználókon múlik jelenleg a sorsa :( > Ahogy sokan mások, én is rengeteg időt szántam arra, hogy minőségi képeket és leírásokat készítsek, az oldal mégis ott tol ki a felhasználókkal, ahol csak lehet. Eddig "csak" figyelmeztetés nélkül törlődött (egyébként még meglévő) 100+ termékem , azzal a címszóval hogy nem volt elég "friss", most meg nem jelennek meg a még meglévő frissebb termékeim képei sem , ezért ha még valaki szeretne is vásárolni tőlem, képeket az adott termékről (és annak állapotáról) már nem tud megnézni, hiába mellékeltem. > Isten a tanúm, nem rajtam múlt hogy minőségi legyen a content, de ezek után már valahogy kedvem sem igazán van új dolgokat feltölteni... Tyű, na ezt megértem. Mondjuk ideális esetben nem maradna addig a termék, hogy már ne számítson frissnek, szóval talán valahol bejönne mégis a koncepció :) Mi több weboldalt is üzemeltetünk, és elgondolkodtam, hogy egy ilyet építsek-e, de kifizetődőbbnek tűnik, ha ezt, ami van, próbálom felhasználóként jobbá tenni.
2019 12 10
> KacatCica: > Mint "régi" GCS felhasználó és mint webprogramozó én eddig az alábbi tapasztalatokat gyűjtöttem: > - Mindig töltsetek fel új dolgokat, hogy legalább egy pár terméketek a keresés elején legyen. Régi dolgokat is tölthettek fel újra (ezzel automatikusan előre kerülnek). A szezonálisan aktuális dolgok a legjobbak. Ha semmit nem tesztek fel újra vagy nem töltötök újat akkor nagyon hamar süllyesztőbe lehet kerülni. > - Szép, igényes, éles képeket használjatok (az sem baj ha kicsit "magazin" fotózás hatás, egy pár kiegészítővel stb). Ha valaki nagyon csini, felvéve még szuperebb! Én is krumplival fotózok (a legtöbb telefon már 10000x jobb képet készít a fényképezőgépemnél) , szóval ez nem lehet kifogás :D > - A termék címe leíró, de ugyanakkor KULCSSZÓ / KERESŐSZÓ orientált legyen (a leírásba is tegyetek bele minél több lehetséges keresőszót). DE CSAK OLYANOKAT amik tényleg a termékre illenek. pl: "Csinszi csajos ruci" helyett legyen "Csinos fodros nyári maxi ruha / bézs ruha " vagy valami hasonló. > - (eladóként) válaszoljatok MINDEN LEVÉLRE (ide vele, "megvanmég") meg hasonlókra IS! Én azt csinálom (kerülendő az idő pazarlását) hogy egy szöveges dokumentumba (.txt) kimentettem minden olyan választ, amit nagyon sokszor használok, így csak be kell másolnom (2 kattintás). Ezzel el lehet kerülni a felesleges köröket és időpazarlást. > - Ha valaki nem ír vissza (a Szuper! Köszönjük az eszme cserét,nagyon hasznos volt! : ) Érdekelne a véleményed. Te,mint programozó a oldal "lassú" kapacitásáról -néha nem akar betölteni az oldal; az ezer éve be nem jelentkezett felhasználókról (hogyan lehetne ezt kiszűrni?) s az itt fellelhető csalókról mit gondolsz? E három közül nekem még mindig vesszőparipám az utóbbi topic,nem tudom józan ésszel felfogni,hogy az emberek miért verik át a másikat s ezt az oldal miért nem tudja kellőképpen kezelni. :")
2020 03 10
> Szuper! Köszönjük az eszme cserét,nagyon hasznos volt! : ) Érdekelne a véleményed. Te,mint programozó a oldal ... Örülök, hogy tudtam segíteni :") Az oldal lassúsága többféle dolog miatt lehet: az egyik a rosszul / logikátlanul felépített rendszer ( ami fölöslegesen foglalja az erőforrásokat ) , a másik a tárhely szolgáltató rossz megválasztása (és / vagy esetleges spórolási indokok). Egy ilyen kaliberű oldalnak általában már a legnagyobb / leggyorsabb tárhelycsomag esetleg saját szerver dukálna. Ez mondjuk nem kis összeg, de szerintem csak a "kattintós" reklámokból is simán fedezhető. Szóval passz :) Szerintem az is okozhatja az alap problémát, hogy nincs automatikus hirdetés "elévülési" rendszer, ezért rengeteg erőforrást megeszik a sok ezer éves termék adat (képek, leírás, felhasználó, levelezés stb stb). Akik nem jelentkeztek be: ez szerintem nagyon egyszerű (bár ez is függ az oldal kódfelépítésétől). Azokat akik x-időnél régebben nem léptek be egyszerűen ki kellene hagyni a keresési listázásból (ezt az adatbázis lekérdezésben egyszerűen meg lehetne oldani - ha a felhasználóknak van státusza ) és / vagy egy automatikusan (pl:naponta) lefutó parancssorral vizsgálni / inaktiválni is lehetne a profiljukat /státuszukat (nem tiltani vagy törölni, csak simán inaktiválni - így ha esetleg mégis visszajönnek újra aktiválódhatnának.). Így megoldódna , hogy mi ne lássunk fölösleges hirdetéseket és az is ha esetleg valaki mégis vissza szeretne jönni.
2020 03 11
A csalók kérdése nehéz, mert IP cím alapján ugyan lehetne szűrni, de rengeteg ember van akinek dinamikus az IP címe (értsd kb minden nap új /véletlenszerű van nekik), sőt vannak intézmények, akik egy cím alatt futnak (pl: egy teljes iskola ugyanazt az Ip-t használja, és ha ezt letiltod kitiltasz kb 600 diákot cakkumpakk). Az e-mail alapján szűrés felejtős, mert kb 2 perc alatt csinál másikat. A legbiztonságosabb (amit a többi komolyabb eladós oldal csinál), hogy regisztrációkor SMS-ssel visszaigazolandó mobilszámot is kérnek (egyrészt ezen a vevő tud érdeklődni, másrészt ehhez már konkrét elővehető ember is tartozik névvel és címmel, amin a rendőrség egyszerűen el tud indulni , plusz számot nem tud naponta váltogatni a felhasználó), aki nem ad meg az meg kap egy "nem visszaigazolt eladó" megjelölést. Az oldal még annyit tehetne , hogy valamilyen formában előre figyelmeztet dolgokra, hogy mire figyeljünk oda: pl: egy kis dobozkában pirossal kiemelve a legfontosabb tudnivalók első vásárlás előtt vagy egy link egy blog-post ra a tudnivalókkal. Szóval nem igazán tudnak mit tenni nagyobb fejlesztés / befektetés nélkül, maximum futnak a csalók után a tiltásokkal , amikor már általában késő. Mi is segíthetünk amúgy, ha a nagyon csaló gyanús embereket valahogy jelentjük (egy "jelentem" gomb de jó is lenne). A többi oldalon amúgy általában az értékelések is már kellő visszatartó erőt jelentenek, de itt ez valamiért nem működik. Többször látom, hogy valaki 5 - 10+!!! "csalós" negatívval rendelkező embertől vesz nagy összegben . Ezen semmi nem fog segíteni sajnos 😦
2020 03 11
Wow! Köszönöm a válaszodat! Az SMS-es rendszer nekem nagyon tetszik! :) Akkor reméljük, hogy itt is előbb vagy utóbb bevezetésre kerül! A jelentem gomb is jól hangzik! Ezek a lehetőségek, mind az emberek bizalmát s pénzüknél maradását jelentené. Kinél lehetne ezen ötleteket szorgalmazni? Zárójelben jegyzem meg, hogy most is belefutottam egy emberbe, aki 54 negatív értékelést kapott és 12 órája írt rám. Ha megengeditek megosztom a posztot.
2020 04 01
![](http://upload.gardrobcsere.hu/hu/images/message/d1ee7c4bb4151d2758609a88040fbe9b.jpg)
2020 04 01
![](http://upload.gardrobcsere.hu/hu/images/message/8c1edba1fd0413299bbbadd209227c72.jpg)
2020 04 01