Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Ötletek /

Gardróbcsere népszerűsítése és eladások növelése

Tavaly véletlenül bukkantam rá a GCS-re, és nagyon boldog vagyok, hogy sok klassz dolgot találtam. Sajnos nem találtam rá előbb, és szerintem még mindig nem tudnak róla annyian, mint ahányan érdeklődnének. Az lenne a célom ezzel a fórumtémával, hogy biztassuk egymást a feltöltésekre, linkelésekre, keresőoptimalizálásra, és minden egyéb praktikára, amitől könnyebben elérik az új vevőjelöltek a GCS-t és Téged, az Eladót <3 Nemsokára kezdek megosztani ötleteket, hogy jó példával járjak elöl, addig is nagyon szép hétvégét kívánok! 8-)
2019 08 31
> missblack: > Tavaly véletlenül bukkantam rá a GCS-re, és nagyon boldog vagyok, hogy sok klassz dolgot találtam. Sajnos nem találtam rá előbb, és szerintem még mindig nem tudnak róla annyian, mint ahányan érdeklődnének. > Az lenne a célom ezzel a fórumtémával, hogy biztassuk egymást a feltöltésekre, linkelésekre, keresőoptimalizálásra, és minden egyéb praktikára, amitől könnyebben elérik az új vevőjelöltek a GCS-t és Téged, az Eladót <3 > Nemsokára kezdek megosztani ötleteket, hogy jó példával járjak elöl, addig is nagyon szép hétvégét kívánok! 8-) Sziaa én szívesen fogadok ötleteket! : )
2019 09 03
Ez egy nagyon jó ötlet!😊 > missblack: > Tavaly véletlenül bukkantam rá a GCS-re, és nagyon boldog vagyok, hogy sok klassz dolgot találtam. Sajnos nem találtam rá előbb, és szerintem még mindig nem tudnak róla annyian, mint ahányan érdeklődnének. > Az lenne a célom ezzel a fórumtémával, hogy biztassuk egymást a feltöltésekre, linkelésekre, keresőoptimalizálásra, és minden egyéb praktikára, amitől könnyebben elérik az új vevőjelöltek a GCS-t és Téged, az Eladót <3 > Nemsokára kezdek megosztani ötleteket, hogy jó példával járjak elöl, addig is nagyon szép hétvégét kívánok! 8-)
2019 09 04
Mint "régi" GCS felhasználó és mint webprogramozó én eddig az alábbi tapasztalatokat gyűjtöttem: - Mindig töltsetek fel új dolgokat, hogy legalább egy pár terméketek a keresés elején legyen. Régi dolgokat is tölthettek fel újra (ezzel automatikusan előre kerülnek). A szezonálisan aktuális dolgok a legjobbak. Ha semmit nem tesztek fel újra vagy nem töltötök újat akkor nagyon hamar süllyesztőbe lehet kerülni. - Szép, igényes, éles képeket használjatok (az sem baj ha kicsit "magazin" fotózás hatás, egy pár kiegészítővel stb). Ha valaki nagyon csini, felvéve még szuperebb! Én is krumplival fotózok (a legtöbb telefon már 10000x jobb képet készít a fényképezőgépemnél) , szóval ez nem lehet kifogás :D - A termék címe leíró, de ugyanakkor KULCSSZÓ / KERESŐSZÓ orientált legyen (a leírásba is tegyetek bele minél több lehetséges keresőszót). DE CSAK OLYANOKAT amik tényleg a termékre illenek. pl: "Csinszi csajos ruci" helyett legyen "Csinos fodros nyári maxi ruha / bézs ruha " vagy valami hasonló. - (eladóként) válaszoljatok MINDEN LEVÉLRE (ide vele, "megvanmég") meg hasonlókra IS! Én azt csinálom (kerülendő az idő pazarlását) hogy egy szöveges dokumentumba (.txt) kimentettem minden olyan választ, amit nagyon sokszor használok, így csak be kell másolnom (2 kattintás). Ezzel el lehet kerülni a felesleges köröket és időpazarlást. - Ha valaki nem ír vissza (a fentiekben említett módszerrel), kérdezzetek rá hogy " ugye ez azt jelenti hogy mégsem kéred? Kérlek írj ha szeretnéd" . Minden 3.-4. nemválaszoló ilyenkor rájön, hogy hoppá csak elfelejtkezett róla, és tényleg megveszi a ruhát :P - Írogassatok a fórumokba :D (Nem vicc ! Sokan itt találnak aktív eladókra) Remélem tudtam segíteni :")
2019 09 05
Sziasztok, esetleg facebookon nem lehetne felpörgetni az oldalt?
2019 09 06
Sziasztok! Milyen aranyosak vagytok, orulok Nektek es hogy irtatok! Eloszor is szerintem minel tobb termeket kellene itt meghirdetnunk kepekkel es pontos leirassal, mert a Google ingadozo mertekben veszi elore az oldalt. Minel tobb tartalmunk van, annal nagyobb esellyel talal ide az, aki vasarolni szeretne. KacatCica oldala szerintem peldaerteku, tole vasaroltam eloszor, mert konnyen ratalaltam keresovel a termekere :) Ugyhogy ezuton is koszonom, hogy ide csabitottal, kedves KacatCica! :) A masodik dolog, ami eszembe jutott, hogy a leirasok - ahogy mashol is panaszkodtak - neha felrevezetoek. Peldaul a webshopos/weboldalas termekneveket erdemes a leirasban minimum beirni, esetleg a termek azonositoszamat, markajat, es kovezzetek meg, esetleg rokon markat is, amiben ugyanolyan vagy nagyon hasonlo termek volt mar. Pl. ha lenne nem Zoe&Co/Zoe Phobic taska, hanem csak ami nagyon hasonlit ra (pl. Ezsubegz), en annak is orulnek, ha feljonne talalatkent a jol megfogalmazott szoveg miatt. A harmadik tema pedig, ami meg hirtelen beugrott most, az az, hogy a szovegeket lehet automatizalni es peldaul egysegesiteni. En utalok ruhakat mericskelni, de ha ott a centi, az egyreszt segit vevot talalni, masreszt a reklamaciot megelozheti, hiszen ha nem magara valot vesz valaki, az nem az elado hibaja, harmadreszt pedig megelozi az ures erdeklodeseket. En ranezesre meg amugy is eleg tudatosan vasarolok, de masok nem feltetlenul, igy szerintem erdemes arra ramenni eladokent, hogy a kevesbe tudatos vasarlok is eltalaljanak hozzank, akiknek kell a centi meg a pontos szinarnyalat vagy a reszletes allapotleiras (igen, ebben en sem jeleskedtem mostanaban). Szerintetek erdemes lenne vlogolni ezekrol a temakrol? Mit gondoltok, esetleg valaki csatlakozna is? Szep napot es sok eladast kivanok Nektek! mb
4 napja, 11:59
> missblack: > Sziasztok! > Milyen aranyosak vagytok, orulok Nektek es hogy irtatok! > Eloszor is szerintem minel tobb termeket kellene itt meghirdetnunk kepekkel es pontos leirassal, mert a Google ingadozo mertekben veszi elore az oldalt. Minel tobb tartalmunk van, annal nagyobb esellyel talal ide az, aki vasarolni szeretne. KacatCica oldala szerintem peldaerteku, tole vasaroltam eloszor, mert konnyen ratalaltam keresovel a termekere :) Ugyhogy ezuton is koszonom, hogy ide csabitottal, kedves KacatCica! :) > Szerintetek erdemes lenne vlogolni ezekrol a temakrol? Mit gondoltok, esetleg valaki csatlakozna is? <3 <3 :") Szerintem minden ami népszerűsíti az oldalt szuper lehet! Csak egy baj van: Az oldal saját maga alatt vágja a fát szerintem, és sajnos nem a felhasználókon múlik jelenleg a sorsa :( Ahogy sokan mások, én is rengeteg időt szántam arra, hogy minőségi képeket és leírásokat készítsek, az oldal mégis ott tol ki a felhasználókkal, ahol csak lehet. Eddig "csak" figyelmeztetés nélkül törlődött (egyébként még meglévő) 100+ termékem , azzal a címszóval hogy nem volt elég "friss", most meg nem jelennek meg a még meglévő frissebb termékeim képei sem , ezért ha még valaki szeretne is vásárolni tőlem, képeket az adott termékről (és annak állapotáról) már nem tud megnézni, hiába mellékeltem. Isten a tanúm, nem rajtam múlt hogy minőségi legyen a content, de ezek után már valahogy kedvem sem igazán van új dolgokat feltölteni...
37 perce