Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Közlemények, hírek, moderátorok megjegyzései /

Információ a karbantartás állapotáról

Kedves Gardróbcsere Felhasználók! Az oldalon fennálló problémákkal kapcsolatban informatikusainktól azt az információt kaptuk, hogy még sajnos néhány napba beletelik míg újra használhatóvá válik a képfeltöltés és a képmegjelenítés. Azonban szeretnénk mindenkit tájékoztatni, hogy az összes adat és kép meg fog jelenni ismét, azok nem vesznek el. Elnézést kérünk a kellemetlenségért és kérjük, hogy legyetek türelemmel és tudjátok, hogy Értetek dolgozunk!
2019 09 15
Sziasztok! Programozóinktól kapott friss információk szerint a héten már ki tudják javítani a feltöltési hibákat. Remélhetőleg vasárnapig ismét minden a megszokott módon fog működni. Kérünk benneteket, hogy továbbra is legyetek türelemmel és köszönjük a megértéseteket!
2019 09 18
Kedves Gardróbcsere Felhasználók! Az oldalon a feltöltés ismét elindult, habár a képek betöltése a mai napon még lassú lehet. Abban az esetben, ha a termékfeltöltés nem működne, érdemes kijelentkezni és újra belépni a profilotokon. Friss információkkal itt és a fórum oldalunkon jelentkezünk még. Köszönjük a türelmeteket!
2019 09 24
Kedves Felhasználóink! Programozóink sikeresen elhárították az oldalon egy ideje már fennálló problémákat. Teszteltük és a képfeltöltés, képmegjelenítés megfelelően működik. Azonban kérünk Titeket, hogy bármilyen új hiba esetén azt jelezzétek felénk itt a Fórum topikon belül vagy a [email protected] e-mail címen! Köszönjük szépen a folyamatos hibabejelentéseket, a türelmeteket és kitartásotokat!
2019 09 26