Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Segítség az oldalon /

Gardróbcsere csoport?:3

Sziasztok! Tudom sok ilyen csoport van de én azért csak indítottam még egyet, ha lesz haszna marad ha nem, akkor egy próbát megért 😅 Nem tudom mikor indul újra az oldal, de kezdem elveszíteni a hitem benne, viszont annál több eladó ruhám van amiktől akár sos-be alkuval is szabadulnék... És Szerintem sokan vannak így még vele, vagy legalábbis remélem 😅 Ha gondoljátok esetleg ti is így vagytok vele csatlakozzatok. 😅 https❓/www.facebook.com/groups/562912680912642/ Próbáljuk meg überelni az oldalt hátha 😅
2019 09 23
Szia, lehet én vagyok a béna, de nekem nem jó a link.. csatlakoznék. :")
2019 09 23
https://www.facebook.com/groups/562912680912642/ így esetleg? ha így sem akkoor... a csoport neve: GardróbCsere 👕👖👗👘👚👠👡👞👢👒
2019 09 23
Így jó, köszi!!!!:)
2019 09 23
Ez most kicsit off: tegnap indítottam egy topikot "gardróbcsere-alternatívák" címmel. Úgy látszik, az admin mégis dolgozik, hiszen mára a topik törölve lett. Legalábbis én nem találom...Éljen! Újabb pofon a szarnak..
2019 09 24
> Méhészlány: > Ez most kicsit off: tegnap indítottam egy topikot "gardróbcsere-alternatívák" címmel. Úgy látszik, az admin mégis dolgozik, hiszen mára a topik törölve lett. Legalábbis én nem találom...Éljen! Újabb pofon a szarnak.. több hasonló törlésre került.
2019 09 24
> Méhészlány: > Ez most kicsit off: tegnap indítottam egy topikot "gardróbcsere-alternatívák" címmel. Úgy látszik, az admin mégis dolgozik, hiszen mára a topik törölve lett. Legalábbis én nem találom...Éljen! Újabb pofon a szarnak.. Nagyon elegáns... ez tényleg felháborító: zéró tájékoztatás, zéró megoldás, az emberek próbálkozásait meg letiltják. Gratulálok.
2019 09 24
> Méhészlány: > Ez most kicsit off: tegnap indítottam egy topikot "gardróbcsere-alternatívák" címmel. Úgy látszik, az admin mégis dolgozik, hiszen mára a topik törölve lett. Legalábbis én nem találom...Éljen! Újabb pofon a szarnak.. Most látom én is tényleg... Sajnálom, pedig Te csak segíteni akartál a posztoddal.. ez az oldal kezd tényleg át menni a vicc kategóriába...
2019 09 24
> Tarkamilla: > > Méhészlány: > > Ez most kicsit off: tegnap indítottam egy topikot "gardróbcsere-alternatívák" címmel. Úgy látszik, az admin mégis dolgozik, hiszen mára a topik törölve lett. Legalábbis én nem találom...Éljen! Újabb pofon a szarnak.. > Nagyon elegáns... ez tényleg felháborító: zéró tájékoztatás, zéró megoldás, az emberek próbálkozásait meg letiltják. Gratulálok. Amiről nem tudnak az valószínűleg nem fáj 😂 vagy én már nem tudom miért csinálják..
2019 09 24
> Méhészlány: > Ez most kicsit off: tegnap indítottam egy topikot "gardróbcsere-alternatívák" címmel. Úgy látszik, az admin mégis dolgozik, hiszen mára a topik törölve lett. Legalábbis én nem találom...Éljen! Újabb pofon a szarnak.. Ez aztán igen! Hallgattassuk el a felháborodott emberkéket, és ne is tájékoztassuk őket, hogy WTF??!! :') Ez már sírva nevetős!
2019 09 24
Ohó, az hagyján, hogy azt a topicot kitörölték, most keresem az általam indított, "Segítség, hogy ne verjenek át!"topicot, de ezek szerint azt is törölték! Benne tippeket osztottam meg, mire figyeljünk, hogy nehogy csaló áldozatává váljunk! És ez törlésre való topic volt? Gratula az oldal szerkesztőinek! Az újoncoknak és a bizonytalan vevőknek való segítség, hogy ne baszarintsák át őket, ezek szerint már ilyet sem lehet ide írni? :@
2019 09 24
Most újra létrehoztam a topicot, ugyan meddig fog maradni...
2019 09 24
Leakartam menteni a képeimet,ugyanis költözök az oldalról, de már a kepek se töltenek be. Sajnálom az oldalt. Leginkább az eladókat, akik a kedvenceim között voltak.., sok szép dolgot vásároltam az oldalon. Kicsit szomorú vagyok hogy hagyták így tonkremenni az oldalt,hiszen volt/van rá kereslet. Nem is értem.
2019 09 24
Újabb mail újabb válasz szerű valami... Kérdésem ugyan az volt mikor lesz kép feltöltés illetve miért lett törölve egy topik... "Kedves Lea! Remélhetőleg a mai napon ez javításra kerül programozóink által. Kérünk, hogy figyeld facebook oldalunkat, ahol friss információkat teszünk közzé a hibaelhárítás állapotáról. Nem került törlésre fórum bejegyzés, azt valószínűleg a topik létrehozója távolította el. Elnézést kérünk a kellemetlenségért. Köszönjük a türelmed. Üdvözlettel, Gardróbcsere Csapata www.gardrobcsere.hu"
2019 09 24
Facebookon ez olvasható náluk: "Kedves Gardróbcsere Felhasználók! Az oldalon a feltöltés ismét elindult, habár a képek betöltése a mai napon még lassú lehet. Abban az esetben, ha a termékfeltöltés nem működne, érdemes kijelentkezni és újra belépni a profilotokon. Friss információkkal itt és a fórum oldalunkon jelentkezünk még. Köszönjük a türelmeteket!"
2019 09 24