Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Segítség az oldalon /

FOXPOST Aquincum ?

Sziasztok! Valaki tud valamit arról hogy az Aquincumi Auchan automatába -ba (szentendrei út) miért nem enged a FOXPOST csomagot küldeni? A térképes keresőben benne van, de tegnap nem engedte kiválasztani a rendszer. Se nekem se másnak. A legördülő listában viszont már bele sem tette. Esetleg megszűnt az automata? Ha valaki tud valami infot légyszi ossza meg, köszi lányok!
2019 10 11
Szia! Sajnos konkrét infóval nem tudok segíteni, de szerintem érdemes lenne: - felhívnod az ügyfélszolgálatukat ( 06-1-999-0-369) - vagy kérdezhetsz tőlük a kapcsolat űrlapjukon: https://www.foxpost.hu/ugyfelszolgalat/csomagautomata/ - vagy akár Facebookon is írhatsz nekik: https://www.facebook.com/foxpostzrt Tényleg nagyon kedves segítőkész csapat és ultragyorsan válaszolnak (nekem eddig mindenben készségesen segítettek, Facebookon is írtam már nekik és telefonon is többször kértem segítséget) Remélem tudtam segíteni :")
2019 10 14
Sziasztok! Én most akartam volna csomagot feladni csomagvarázslón keresztül Budaörsi Auchan automatába. A rendszer nem engedte kiválasztani. Ügyfélszolgálaton azt mondták, hogy év végéig üzemen kívül lesz az automata.
2019 10 16
Nekem azt mondta a fox hogy bizonytalan időre lekapcsolták az automatát túl telitetsége miatt. Menegger fog dönteni mikor kapcsolják vissza de mikor azt nem tudják 🙁
2019 10 19
Azt mondták nem magánszemélyek részére lett fenntartva, mert rengeteg a céges megrendelés. :( Remélem bővítik vagy lesz a közelében új, mert ez így vicc....
2019 10 24