Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

A gardrobcsere.hu felhasználóiról /

Átvertek_FanniFanny

23 napja utaltam a FanniFanny nevű felhasználónak. Azóta nem is jelentkezik, nem jelentkezett be az oldalra a terméket nem kaptam meg. Más is járt már így? Mit csináltatok ilyenkor?
2019 10 14
Szia! nagyon sajnálom hogy ez történt :( Érdemes lenne körülnézned a "hivatalos" feketelista topicban hátha más is járt már vele így és össze tudnátok fogni, illetve oda is érdemes lenne kiírnod az eladót (utalási névvel és számlaszámmal) hogy más futhasson bele: https://gardrobcsere.hu/forum/t/427/gardrobcsere-feketelista Azért remélem előkerül az eladó és megoldódnak a dolgok. Ui: ha nem jelentkezik első körben érdemes "megfenyegetni" rendőrségi feljelentéssel, ha erre sem jön meg a lelkiismerete akkor pedig tényleg jelentsd fel. Tévhit hogy kisebb összegekkel nem foglalkozik a rendőrség, ha több embert is átvert akkor pedig jó eséllyel gyűlik össze neki a sok kicsi és kap komolyabb büntetést. Illetve a bankoknál kezdeményezni lehet pénz visszahívást is de ennek feltételei és díjai vannak aminek érdemes utánaérdeklődni bankodnál. (Én is csak most halottam erről , nem tudom mennyire járható út)
2019 10 14
Szia! Volt egy sikeres pozitív eladása, keresd meg ezt a felhasználót, lehet hogy van hozzá elérhetősége. Szerintem ez is ő, próbálj meg neki itt is írni: https://www.jofogas.hu/szabolcs_szatmar_bereg/SAVE_MY_BAG_Miss_taska_94939939.htm > Heni1981: > 23 napja utaltam a FanniFanny nevű felhasználónak. Azóta nem is jelentkezik, nem jelentkezett be az oldalra a terméket nem kaptam meg. Más is járt már így? Mit csináltatok ilyenkor?
2019 10 14
Sziasztok! Betti1216 nevű eladónak utaltam 11 napja. Visszajelzett, hogy megkapta. Azóta nem jön a csomag és be se lépett a fiókjába. Megkerestem messengeren, de nem is olvasta el. Eddig 16 pozitív visszajelzése van, negatív egy sem. Mit lehet tenni szerintetek?
2019 10 14
> KacatCica: > Szia! > nagyon sajnálom hogy ez történt :( Érdemes lenne körülnézned a "hivatalos" feketelista topicban hátha más is járt már vele így és össze tudnátok fogni, illetve oda is érdemes lenne kiírnod az eladót (utalási névvel és számlaszámmal) hogy más futhasson bele: > https://gardrobcsere.hu/forum/t/427/gardrobcsere-feketelista > Azért remélem előkerül az eladó és megoldódnak a dolgok. > Ui: ha nem jelentkezik első körben érdemes "megfenyegetni" rendőrségi feljelentéssel, ha erre sem jön meg a lelkiismerete akkor pedig tényleg jelentsd fel. Tévhit hogy kisebb összegekkel nem foglalkozik a rendőrség, ha több embert is átvert akkor pedig jó eséllyel gyűlik össze neki a sok kicsi és kap komolyabb büntetést. Illetve a bankoknál kezdeményezni lehet pénz visszahívást is de ennek feltételei és díjai vannak aminek érdemes utánaérdeklődni bankodnál. (Én is csak most halottam erről , nem tudom mennyire járható út) Köszönöm a segítséget!
2019 10 15
> Daisy08: > Szia! > Volt egy sikeres pozitív eladása, keresd meg ezt a felhasználót, lehet hogy van hozzá elérhetősége. > Szerintem ez is ő, próbálj meg neki itt is írni: > https://www.jofogas.hu/szabolcs_szatmar_bereg/SAVE_MY_BAG_Miss_taska_94939939.htm > > Heni1981: > > 23 napja utaltam a FanniFanny nevű felhasználónak. Azóta nem is jelentkezik, nem jelentkezett be az oldalra a terméket nem kaptam meg. Más is járt már így? Mit csináltatok ilyenkor? Köszönöm a segítséget!
2019 10 15
> Heni1981: > > KacatCica: > > Szia! > > nagyon sajnálom hogy ez történt :( Érdemes lenne körülnézned a "hivatalos" feketelista topicban hátha más is járt már vele így és össze tudnátok fogni, illetve oda is érdemes lenne kiírnod az eladót (utalási névvel és számlaszámmal) hogy más futhasson bele: > > https://gardrobcsere.hu/forum/t/427/gardrobcsere-feketelista > > Azért remélem előkerül az eladó és megoldódnak a dolgok. > > Ui: ha nem jelentkezik első körben érdemes "megfenyegetni" rendőrségi feljelentéssel, ha erre sem jön meg a lelkiismerete akkor pedig tényleg jelentsd fel. Tévhit hogy kisebb összegekkel nem foglalkozik a rendőrség, ha több embert is átvert akkor pedig jó eséllyel gyűlik össze neki a sok kicsi és kap komolyabb büntetést. Illetve a bankoknál kezdeményezni lehet pénz visszahívást is de ennek feltételei és díjai vannak aminek érdemes utánaérdeklődni bankodnál. (Én is csak most halottam erről , nem tudom mennyire járható út) > Köszönöm a segítséget! Csupa pozitív jelzést olvastam róla! Nem értem, mi történt vele! Esetleg adminok nem tudják felvenni vele a kapcsolatot?
2019 10 15
https://gardrobcsere.hu/vani-vanessza17-75319 Sziasztok! Róla mi a véleményetek? Akit ír az adatlapján, egy másik lány?
2019 10 26
A FanniFanny felhasználó egy csaló. Senki ne vásároljon tőle vagy úgy jár mint én. 6000Ft-ot elutaltam csak a vásárolt terméket nem kaptam meg. Egy hónapig nem jelentkezett be, már mostanában beszokott. Hiába fenyegettem meg nem hatott semmit. Így ne vásároljatok tőle.
2019 11 05
Betti 1216 csaló! Hiába van 16 pozitív értékelése! Nekem nem küldte el amit megvettem! Többszöri megkeresésre sem válaszolt! Profilképét levette, egy virágot tett fel helyette. Eltávolította az eladó cuccait is, köztük azt is, amit én fizettem ki, csak egyetlen szandált hagyott fent. Teljes neve Horváth Bettina, Pécsen lakik!
2020 01 17