Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

A gardrobcsere.hu felhasználóiról /

Átvertek_FanniFanny

23 napja utaltam a FanniFanny nevű felhasználónak. Azóta nem is jelentkezik, nem jelentkezett be az oldalra a terméket nem kaptam meg. Más is járt már így? Mit csináltatok ilyenkor?
2019 10 14
Szia! nagyon sajnálom hogy ez történt :( Érdemes lenne körülnézned a "hivatalos" feketelista topicban hátha más is járt már vele így és össze tudnátok fogni, illetve oda is érdemes lenne kiírnod az eladót (utalási névvel és számlaszámmal) hogy más futhasson bele: https://gardrobcsere.hu/forum/t/427/gardrobcsere-feketelista Azért remélem előkerül az eladó és megoldódnak a dolgok. Ui: ha nem jelentkezik első körben érdemes "megfenyegetni" rendőrségi feljelentéssel, ha erre sem jön meg a lelkiismerete akkor pedig tényleg jelentsd fel. Tévhit hogy kisebb összegekkel nem foglalkozik a rendőrség, ha több embert is átvert akkor pedig jó eséllyel gyűlik össze neki a sok kicsi és kap komolyabb büntetést. Illetve a bankoknál kezdeményezni lehet pénz visszahívást is de ennek feltételei és díjai vannak aminek érdemes utánaérdeklődni bankodnál. (Én is csak most halottam erről , nem tudom mennyire járható út)
2019 10 14
Szia! Volt egy sikeres pozitív eladása, keresd meg ezt a felhasználót, lehet hogy van hozzá elérhetősége. Szerintem ez is ő, próbálj meg neki itt is írni: https://www.jofogas.hu/szabolcs_szatmar_bereg/SAVE_MY_BAG_Miss_taska_94939939.htm > Heni1981: > 23 napja utaltam a FanniFanny nevű felhasználónak. Azóta nem is jelentkezik, nem jelentkezett be az oldalra a terméket nem kaptam meg. Más is járt már így? Mit csináltatok ilyenkor?
2019 10 14
Sziasztok! Betti1216 nevű eladónak utaltam 11 napja. Visszajelzett, hogy megkapta. Azóta nem jön a csomag és be se lépett a fiókjába. Megkerestem messengeren, de nem is olvasta el. Eddig 16 pozitív visszajelzése van, negatív egy sem. Mit lehet tenni szerintetek?
2019 10 14
> KacatCica: > Szia! > nagyon sajnálom hogy ez történt :( Érdemes lenne körülnézned a "hivatalos" feketelista topicban hátha más is járt már vele így és össze tudnátok fogni, illetve oda is érdemes lenne kiírnod az eladót (utalási névvel és számlaszámmal) hogy más futhasson bele: > https://gardrobcsere.hu/forum/t/427/gardrobcsere-feketelista > Azért remélem előkerül az eladó és megoldódnak a dolgok. > Ui: ha nem jelentkezik első körben érdemes "megfenyegetni" rendőrségi feljelentéssel, ha erre sem jön meg a lelkiismerete akkor pedig tényleg jelentsd fel. Tévhit hogy kisebb összegekkel nem foglalkozik a rendőrség, ha több embert is átvert akkor pedig jó eséllyel gyűlik össze neki a sok kicsi és kap komolyabb büntetést. Illetve a bankoknál kezdeményezni lehet pénz visszahívást is de ennek feltételei és díjai vannak aminek érdemes utánaérdeklődni bankodnál. (Én is csak most halottam erről , nem tudom mennyire járható út) Köszönöm a segítséget!
2019 10 15
> Daisy08: > Szia! > Volt egy sikeres pozitív eladása, keresd meg ezt a felhasználót, lehet hogy van hozzá elérhetősége. > Szerintem ez is ő, próbálj meg neki itt is írni: > https://www.jofogas.hu/szabolcs_szatmar_bereg/SAVE_MY_BAG_Miss_taska_94939939.htm > > Heni1981: > > 23 napja utaltam a FanniFanny nevű felhasználónak. Azóta nem is jelentkezik, nem jelentkezett be az oldalra a terméket nem kaptam meg. Más is járt már így? Mit csináltatok ilyenkor? Köszönöm a segítséget!
2019 10 15
> Heni1981: > > KacatCica: > > Szia! > > nagyon sajnálom hogy ez történt :( Érdemes lenne körülnézned a "hivatalos" feketelista topicban hátha más is járt már vele így és össze tudnátok fogni, illetve oda is érdemes lenne kiírnod az eladót (utalási névvel és számlaszámmal) hogy más futhasson bele: > > https://gardrobcsere.hu/forum/t/427/gardrobcsere-feketelista > > Azért remélem előkerül az eladó és megoldódnak a dolgok. > > Ui: ha nem jelentkezik első körben érdemes "megfenyegetni" rendőrségi feljelentéssel, ha erre sem jön meg a lelkiismerete akkor pedig tényleg jelentsd fel. Tévhit hogy kisebb összegekkel nem foglalkozik a rendőrség, ha több embert is átvert akkor pedig jó eséllyel gyűlik össze neki a sok kicsi és kap komolyabb büntetést. Illetve a bankoknál kezdeményezni lehet pénz visszahívást is de ennek feltételei és díjai vannak aminek érdemes utánaérdeklődni bankodnál. (Én is csak most halottam erről , nem tudom mennyire járható út) > Köszönöm a segítséget! Csupa pozitív jelzést olvastam róla! Nem értem, mi történt vele! Esetleg adminok nem tudják felvenni vele a kapcsolatot?
2019 10 15
https://gardrobcsere.hu/vani-vanessza17-75319 Sziasztok! Róla mi a véleményetek? Akit ír az adatlapján, egy másik lány?
19 napja, 23:40
A FanniFanny felhasználó egy csaló. Senki ne vásároljon tőle vagy úgy jár mint én. 6000Ft-ot elutaltam csak a vásárolt terméket nem kaptam meg. Egy hónapig nem jelentkezett be, már mostanában beszokott. Hiába fenyegettem meg nem hatott semmit. Így ne vásároljatok tőle.
9 napja, 16:02