Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

A gardrobcsere.hu felhasználóiról /

Nem válaszolnak

Sziasztok! Új vagyok teljesen és hiába próbálkoztam eddig, egy eladó sem válaszolt az üzeneteimre, pedig naponta többször is elérhetőek. Mi az oka ennek? Csak akkor írok, amikor valamit tényleg meg szeretnék venni és sajnálom, hogy egyetlen választ se kapok. Igyekszem nagyon udvariasan és normálisan írni, ezzel nem hiszem hogy gond lehet. Nem szeretnétek eladni a holmijaitokat, amiket felraktatok vagy mi a probléma? Sok topicban panaszkodnak, hogy senki nem vásárol, hát én nagyon szeretnék:)
2019 10 20
Sajnos nem csak felületesség miatt, hanem az oldal akadozása miatt sem tudnak egyesek az üzenetekre ránézni. Van, hogy nem küld e-mail értesítőt az oldal, esetleg valaki telefonról böngészi és onnét nem tud rendesen belépni. Tegyél egy próbát, még egyszer küldj rájuk egy üzenetet, ha 2-3 napon belül sem lesz válasz, akkor lépj tovább, keress hasonló cuccokat, de másnál. Igen, idegesítő tud lenni, pláne ha valami egyedi holmit néztél ki. Esetleg a bemutatkozást olvasd el, mert sokan az e-mail címüket vagy telefonszámukat is megadják.
2019 10 20
Nagyon köszönöm a segítséget!:) Írtam pár új üzenetet és sikeres is volt!
2019 10 20
> SleepingM: > Nagyon köszönöm a segítséget!:) Írtam pár új üzenetet és sikeres is volt! :")
2019 10 20
Szia! Még egy tipp, én ha nem válaszol valaki, én megkérdezem, hogy megkapta-e az üzenetet? (volt hogy előfordult régebben rendszerhiba miatt hogy nem. ritka, de előfordul.) Sikeres vásárlást kívánok Neked:)
2019 10 20
Sajnos én is azt tapasztalom, hogy hiába írok többször is, nem kapok választ. Van aki egy éve nem lépett be! De akkor minek hirdet?!
2019 11 03
Én már csak úgy csinálom hogy ami megtetszik termék megnézem mikor volt fent utoljára az eladó, mert a hónapok óta nem lépett be akkor nem is írok. Egyébként sokan nem válaszolnak és nálam többsége az aki érdeklődik egy adott ruha iránt hogy megvan-e irok hogy igen de utána semmi,én ha meggondolom magam hogy mégsem kérem azért jelzem az eladónak mert akkor másnak eltudja adni. Illetve az " üres-ide vele" üzeneteket se szeretem,oké hogy van ez a fix üzenet de azért pár szót lehetne beleírni,én is csak azt a részt hagyom meg hogy melyik ruha is érdekel,de néhány mondattal kiegészítem.
2019 11 06