Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

A gardrobcsere.hu felhasználóiról /

Illemkódex az oldalon

Sziasztok! Már gondolkodtam rajta, hogy kezdeményezek egy "ILLEMKÓDEXET" amiben összegyűjthetnénk az irányelveket, már sok ilyet írtatok a fórumba, ilyesmikre gondolok: 1.) Az ide vele gomb megnyomása mellé, írj egy sor szöveget is (Pl. Szia, megvenném a kék szoknyát! Üdv, Gizi) 2.) Olvasd el az eladó bemutatkozó szövegét, és a termék melletti leírást, ezek figyelembevételével írj neki üzenetet 3.) Ha leméretsz egy terméket, vagy kérsz plusz fotót, utána mindenképpen jelezz vissza az eladónak, hogy akkor ez alapján kéred-e? (Pl. köszi, jó lesz 2 nap múlva tudok utalni, vagy bocsi kicsi lesz mégsem kérem) 4.) Ha valami közbejön JELEZD! Emberek vagyunk, mindenkinek közbejöhet akármi, de tiszteld meg a másikat azzal, hogy megírod neki. 5.) Ha mégsem kéred, ÍRD MEG, ne tűnj el szó nélkül, NEM-et mondani nem ciki, mindenkivel előfordult már életében.... 6.) Adj visszajelzést vásárlás/eladás lebonyolítása után, ez hasznos információ mindenkinek ...... Várom a további javaslatokat! Szép napot!
2019 11 01
Sziasztok! Nagyon kérem, hogy a termékek méreteit tegyétek ki!!!! Gondolok itt elsősorban olyan tárgyakra, mint pl. a táskák, amiknél nem elég egy fotó, hanem fontosak a méretek!!! Figyeljetek arra is, hogy a feltöltött képek mérete megfelelő legyen, különben nem lehet megnyitni normálisan látni a részleteket. Üdv mindenkinek! Igricz
2019 11 02
Hát ez jó, kár, hogy az oldalra való regisztrációnak nem feltétele, hogy egy ilyen listát átolvass, és elfogadj :') Sok felesleges üzenetváltástól, kérdezgetéstől, várakozástól és bosszúságtól kímélné meg jó pár ember életét! Vagy hogy kezdd a mondatodat Szia!-val, vagy Hello!-val, és esetleg alany-állítmány-tárgy is szerepeljen a mondatban, ne csak az, hogy "Csere?" Valamint elköszönni is illik. Szerintem a regisztrációk minimum fele mehetne a kukába. Komolyan! Már kiírtam a bemutatkozás legelejére, hogy csak komoly vételi/csere szándékkal írjanak rám, de az a vicc, hogy ugye 80% el sem olvassa! Sem a tétel melletti leírást, külön rákérdeznek, hogy akkor mennyi a posta? Pedig az is oda van írva! Nagyon nehéz visszafognom magam, és nem kiosztanom sok emberkét, hogy tanuljanak meg olvasni és szöveget értelmezni!
2019 11 02
Tényleg nagyon bosszantó tud lenni amikor semmi szia heló bármi. Csak csere? Vagy az üres ide vele üzenetek is jók szoktak lenni. 🤨 Én amikor még új voltam itt, bele mentem ezekbe az "értelmes" beszélgetésekbe, a 99% azonnal eltűnt, a maradék 1%-kal még 2 mondatot tudtam beszélni.. Azóta a saját idegrendszerem megóvására az ilyeneket figyelmen kívül hagyom 😁 A visszajelzésről ne is beszéljünk, nagyon gáz hogy kB kuncsorogni kell néha hogy na de legyszi írj már visszajelzést.. Pláne egy ilyen oldalon ahol van lehetőség és így kilehet szűrni a csalókat.. Ezt is hanyagolom én minden adás vétel után adok, ha az illető nekem nem ad 1 hét után én is törlöm az enyém. De azért jó látni hogy ez sok mindenkinek fontos. :) sok stressz mentes adás vételt mindenkinek 😁
2019 11 04
> X-bara: > Sziasztok! > Már gondolkodtam rajta, hogy kezdeményezek egy "ILLEMKÓDEXET" amiben összegyűjthetnénk az irányelveket, már sok ilyet írtatok a fórumba, ilyesmikre gondolok: > 1.) Az ide vele gomb megnyomása mellé, írj egy sor szöveget is (Pl. Szia, megvenném a kék szoknyát! Üdv, Gizi) > 2.) Olvasd el az eladó bemutatkozó szövegét, és a termék melletti leírást, ezek figyelembevételével írj neki üzenetet > 3.) Ha leméretsz egy terméket, vagy kérsz plusz fotót, utána mindenképpen jelezz vissza az eladónak, hogy akkor ez alapján kéred-e? (Pl. köszi, jó lesz 2 nap múlva tudok utalni, vagy bocsi kicsi lesz mégsem kérem) > 4.) Ha valami közbejön JELEZD! Emberek vagyunk, mindenkinek közbejöhet akármi, de tiszteld meg a másikat azzal, hogy megírod neki. > 5.) Ha mégsem kéred, ÍRD MEG, ne tűnj el szó nélkül, NEM-et mondani nem ciki, mindenkivel előfordult már életében.... > 6.) Adj visszajelzést vásárlás/eladás lebonyolítása után, ez hasznos információ mindenkinek > ...... > Várom a további javaslatokat! > Szép napot! Messzemenően támogatom, minden pontjával egyetértek.
2019 11 04
Támogatom én is! :)
2019 11 05