Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

A gardrobcsere.hu felhasználóiról /

Illemkódex az oldalon

Sziasztok! Már gondolkodtam rajta, hogy kezdeményezek egy "ILLEMKÓDEXET" amiben összegyűjthetnénk az irányelveket, már sok ilyet írtatok a fórumba, ilyesmikre gondolok: 1.) Az ide vele gomb megnyomása mellé, írj egy sor szöveget is (Pl. Szia, megvenném a kék szoknyát! Üdv, Gizi) 2.) Olvasd el az eladó bemutatkozó szövegét, és a termék melletti leírást, ezek figyelembevételével írj neki üzenetet 3.) Ha leméretsz egy terméket, vagy kérsz plusz fotót, utána mindenképpen jelezz vissza az eladónak, hogy akkor ez alapján kéred-e? (Pl. köszi, jó lesz 2 nap múlva tudok utalni, vagy bocsi kicsi lesz mégsem kérem) 4.) Ha valami közbejön JELEZD! Emberek vagyunk, mindenkinek közbejöhet akármi, de tiszteld meg a másikat azzal, hogy megírod neki. 5.) Ha mégsem kéred, ÍRD MEG, ne tűnj el szó nélkül, NEM-et mondani nem ciki, mindenkivel előfordult már életében.... 6.) Adj visszajelzést vásárlás/eladás lebonyolítása után, ez hasznos információ mindenkinek ...... Várom a további javaslatokat! Szép napot!
19 napja, 14:46
Sziasztok! Nagyon kérem, hogy a termékek méreteit tegyétek ki!!!! Gondolok itt elsősorban olyan tárgyakra, mint pl. a táskák, amiknél nem elég egy fotó, hanem fontosak a méretek!!! Figyeljetek arra is, hogy a feltöltött képek mérete megfelelő legyen, különben nem lehet megnyitni normálisan látni a részleteket. Üdv mindenkinek! Igricz
18 napja, 13:09
Hát ez jó, kár, hogy az oldalra való regisztrációnak nem feltétele, hogy egy ilyen listát átolvass, és elfogadj :') Sok felesleges üzenetváltástól, kérdezgetéstől, várakozástól és bosszúságtól kímélné meg jó pár ember életét! Vagy hogy kezdd a mondatodat Szia!-val, vagy Hello!-val, és esetleg alany-állítmány-tárgy is szerepeljen a mondatban, ne csak az, hogy "Csere?" Valamint elköszönni is illik. Szerintem a regisztrációk minimum fele mehetne a kukába. Komolyan! Már kiírtam a bemutatkozás legelejére, hogy csak komoly vételi/csere szándékkal írjanak rám, de az a vicc, hogy ugye 80% el sem olvassa! Sem a tétel melletti leírást, külön rákérdeznek, hogy akkor mennyi a posta? Pedig az is oda van írva! Nagyon nehéz visszafognom magam, és nem kiosztanom sok emberkét, hogy tanuljanak meg olvasni és szöveget értelmezni!
18 napja, 16:44
Tényleg nagyon bosszantó tud lenni amikor semmi szia heló bármi. Csak csere? Vagy az üres ide vele üzenetek is jók szoktak lenni. 🤨 Én amikor még új voltam itt, bele mentem ezekbe az "értelmes" beszélgetésekbe, a 99% azonnal eltűnt, a maradék 1%-kal még 2 mondatot tudtam beszélni.. Azóta a saját idegrendszerem megóvására az ilyeneket figyelmen kívül hagyom 😁 A visszajelzésről ne is beszéljünk, nagyon gáz hogy kB kuncsorogni kell néha hogy na de legyszi írj már visszajelzést.. Pláne egy ilyen oldalon ahol van lehetőség és így kilehet szűrni a csalókat.. Ezt is hanyagolom én minden adás vétel után adok, ha az illető nekem nem ad 1 hét után én is törlöm az enyém. De azért jó látni hogy ez sok mindenkinek fontos. :) sok stressz mentes adás vételt mindenkinek 😁
16 napja, 14:01
> X-bara: > Sziasztok! > Már gondolkodtam rajta, hogy kezdeményezek egy "ILLEMKÓDEXET" amiben összegyűjthetnénk az irányelveket, már sok ilyet írtatok a fórumba, ilyesmikre gondolok: > 1.) Az ide vele gomb megnyomása mellé, írj egy sor szöveget is (Pl. Szia, megvenném a kék szoknyát! Üdv, Gizi) > 2.) Olvasd el az eladó bemutatkozó szövegét, és a termék melletti leírást, ezek figyelembevételével írj neki üzenetet > 3.) Ha leméretsz egy terméket, vagy kérsz plusz fotót, utána mindenképpen jelezz vissza az eladónak, hogy akkor ez alapján kéred-e? (Pl. köszi, jó lesz 2 nap múlva tudok utalni, vagy bocsi kicsi lesz mégsem kérem) > 4.) Ha valami közbejön JELEZD! Emberek vagyunk, mindenkinek közbejöhet akármi, de tiszteld meg a másikat azzal, hogy megírod neki. > 5.) Ha mégsem kéred, ÍRD MEG, ne tűnj el szó nélkül, NEM-et mondani nem ciki, mindenkivel előfordult már életében.... > 6.) Adj visszajelzést vásárlás/eladás lebonyolítása után, ez hasznos információ mindenkinek > ...... > Várom a további javaslatokat! > Szép napot! Messzemenően támogatom, minden pontjával egyetértek.
16 napja, 16:39
Támogatom én is! :)
15 napja, 18:44