Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Ötletek /

ELADVA........??!!

Nem értem a hirdetőket, ill. azokat akik az adott -eladott- terméküket nem törlik, hanem kiírják ELADVA. 1. Szerintem több idő ezt ki írni, mint a törlés gombra kattintani. 2. Borzasztó amikor keresek egy terméket-termék tipust. Kidob a rendszer cc. 96 oldal találatot és ahogy nézem , lapozok több mint a fele ELADVA. De találatként mégis hozza a rendszer, hiszen megfelel a keresésnek. Nem lehetne ezt szűrni?? Vagy kérni a T. felhasználót törölje amit eladott?! Nem is értem. Mi ebben a jó a hirdetőnek, hogy listázva vannak az eladott termékei?
2019 11 11
Sokan azért nem törlik, mert hú, akkor tudja majd a sok paraszt, hogy nála ilyen faxa cuccokat lehet venni... Baromira idegesítő, kellene valami automatikus törlés, hogy ha 1-2 hétnél tovább van rajta az ELADVA jelzés. Én addig nem törlöm, míg feladásra nem kerül a holmi. Utána minek tartogassam? Meg vannak olyanok, akik ezer éve léptek be utoljára, az ő profiljukat a tételekkel is simán kitörölhetnék automatikusan, mert keresek valamit, találok 1-2 értelmes cuccot, abból az egyik mindjárt egy olyan eladóé, aki hónapokkal vagy évekkel ezelőtt lépett be...
2019 11 11
Nem kiírják hogy ELADVA, hanem van ilyen gomb hogy megjelölés eladottként és akkor a rendszer kiírja. Ez is csak egy kattintás. Én is ezt szoktam használni de ezek a termékek AUTOMATIKUSAN TÖRLŐDNEK egy idő után. Nem sokáig maradnak fent, pár nap. Ha nem így lenne akkor én se használnám hanem törölném a tételeket. A keresést valóban megnehezítheti ez a dolog, nem tagadom de erre van megoldás. A rendszernek nem kéne a keresésre kidobnia azokat a termékeket amelyek eladottnak vannak megjelölve. Ezt nagyon egyszerűen meg tudná csinálni egy informatikus, csak az a baj hogy az oldal fejlesztésével senki nem foglalkozik! Vannak egyesek akik tényleg kiírják a termékre hogy eladva és nem azt a gombot használják, ők valóban csak azért hogy mindig lehessen látni a menő cuccaikat. Ők azért kevesen vannak, de velük viszont nem lehet mit csinálni.
2019 11 11
Én is használom ezt a gombot, ha egy kedves vásárló megveszi az adott terméket és mindaddig nem is törlöm ki, amíg nem szólt a vevő, hogy megkapta a terméket és minden rendben van. Nyílván van ennek hátránya is, ahogy említettétek.
2019 11 12
Én is igy szoktam hasznàlni. > 0petra000: > Én is használom ezt a gombot, ha egy kedves vásárló megveszi az adott terméket és mindaddig nem is törlöm ki, amíg nem szólt a vevő, hogy megkapta a terméket és minden rendben van. > Nyílván van ennek hátránya is, ahogy említettétek.
2019 11 14
> kismano97: > Nem értem a hirdetőket, ill. azokat akik az adott -eladott- terméküket nem törlik, hanem kiírják ELADVA. > 1. Szerintem több idő ezt ki írni, mint a törlés gombra kattintani. > 2. Borzasztó amikor keresek egy terméket-termék tipust. Kidob a rendszer cc. 96 oldal találatot és ahogy nézem , lapozok több mint a fele ELADVA. De találatként mégis hozza a rendszer, hiszen megfelel a keresésnek. > Nem lehetne ezt szűrni?? > Vagy kérni a T. felhasználót törölje amit eladott?! Nem is értem. Mi ebben a jó a hirdetőnek, hogy listázva vannak az eladott termékei? Szia. Személy szerint én is mindig megvárom amíg megérkezik a vevői visszajelzés arról hogy odaért a termék éppségben, és csak aztán törlöm. Másrészt, gyakran előfordul hogy nem töltök fel egy ideig új terméket, és nem nézek rá a profilomra, így az eladott státuszú termékeim továbbra is a profilomban ékeskednek. Szerintem sokkal idegesítőbb továbbra is az a probléma, amikor én szeretnék pl Cango and Rinaldi ékszereket nézegetni az oldalon, viszont az első termék amit meglátok a felületen egy márkátlan ruhadarab aminek semmi köze ahhoz amit éppen én keresek. És miért?! Mert sok barom (mert már nem tudok mit mondani ezekre az eszesekre) teletolja a termékleírást olyan márkák neveivel amiket nem is ismer... Engem ez idegesít.. Úgyhogy szerintem ne azon puffogjunk, hogy pár eladó a SAJÁT profilját nem a mi ízlésünk/elvárásaink alapján használja. Nem rendelkezünk mindannyian ugyanannyi idővel, vagy ugyanolyan hozzáállással. És igen.. Az meg a rendszer hiányossága hogy az eladott státuszú termékeket továbbra is feldobja a keresőfelületen. Szóval egyáltalán nem menőzés.. Ugyan már.
2019 11 17
Én is szoktam használni az "ELADVA" címkét egy ruhára. De csak akkor, ha látom, hogy az adott ruha, meg van jelöve pár potenciális vevőnél "kedvencként". Ezzel jelzem, hogy lecsúszott róla. Én is jártam már így, hogy láttam, hogy kedvencnek jelölt ruhát elvitték előlem. Az "ELADVA" jelzést pár napig hagyom fent, utána törlöm a ruhát.
2019 11 17
> Tryficio: > > kismano97: > > Nem értem a hirdetőket, ill. azokat akik az adott -eladott- terméküket nem törlik, hanem kiírják ELADVA. > > 1. Szerintem több idő ezt ki írni, mint a törlés gombra kattintani. > > 2. Borzasztó amikor keresek egy terméket-termék tipust. Kidob a rendszer cc. 96 oldal találatot és ahogy nézem , lapozok több mint a fele ELADVA. De találatként mégis hozza a rendszer, hiszen megfelel a keresésnek. > > Nem lehetne ezt szűrni?? > > Vagy kérni a T. felhasználót törölje amit eladott?! Nem is értem. Mi ebben a jó a hirdetőnek, hogy listázva vannak az eladott termékei? > Szia. > Személy szerint én is mindig megvárom amíg megérkezik a vevői visszajelzés arról hogy odaért a termék éppségben, és csak aztán törlöm. > Másrészt, gyakran előfordul hogy nem töltök fel egy ideig új terméket, és nem nézek rá a profilomra, így az eladott státuszú termékeim továbbra is a profilomban ékeskednek. > Szerintem sokkal idegesítőbb továbbra is az a probléma, amikor én szeretnék pl Cango and Rinaldi ékszereket nézegetni az oldalon, viszont az első termék amit meglátok a felületen egy márkátlan ruhadarab aminek semmi köze ahhoz amit éppen én keresek. > És miért?! Mert sok barom (mert már nem tudok mit mondani ezekre az eszesekre) teletolja a termékleírást olyan márkák neveivel amiket nem is ismer... > Engem ez idegesít.. > Úgyhogy szerintem ne azon puffogjunk, hogy pár eladó a SAJÁT profilját nem a mi ízlésünk/elvárásaink alapján használja. Nem rendelkezünk mindannyian ugyanannyi idővel, vagy ugyanolyan hozzáállással. > És igen.. Az meg a rendszer hiányossága hogy az eladott státuszú termékeket továbbra is feldobja a keresőfelületen. > Szóval egyáltalán nem menőzés.. Ugyan már. Teljes mértékben igazad van. Sztem ez is időpocsékolás hogy ezen kattogtok... Sokkal több olyan jellegű probléma van az oldalon amivel valóban érdemes lenne foglalkozni. Bár azért tegyük a szívünkre a kezünket,jobb ez az oldalt mont bármelyik másik.,hisz azért vagyunk itt.
2019 11 27
Máshol tudtam értékesíteni két itt is hirdetett cuccot. Gondolkodtam az Eladva jelzésen, de nem leszek attól kedveltebb, más nem emiatt rendelne tőlem és aki az eladott termékbe fut bele, megtetszik neki azt bosszankodna, hogy elkelt. Meg a többi eladók hirdetései közt is minek foglalja a helyet feleslegesen. Töröltem. Én törlök ezentúl is ha elkel valamim. Nekem segített ez a téma jól átgondolni ezt. Köszönöm szépen.
2020 03 01
> kismano97: > Nem értem a hirdetőket, ill. azokat akik az adott -eladott- terméküket nem törlik, hanem kiírják ELADVA. > 1. Szerintem több idő ezt ki írni, mint a törlés gombra kattintani. > 2. Borzasztó amikor keresek egy terméket-termék tipust. Kidob a rendszer cc. 96 oldal találatot és ahogy nézem , lapozok több mint a fele ELADVA. De találatként mégis hozza a rendszer, hiszen megfelel a keresésnek. > Nem lehetne ezt szűrni?? > Vagy kérni a T. felhasználót törölje amit eladott?! Nem is értem. Mi ebben a jó a hirdetőnek, hogy listázva vannak az eladott termékei? Azt hiszen nem leszek most népszerű, de én az ELADVA gombot azokra a ruhákra is szoktam használni amikről fogalmam sincs , hogy hol vannak jelenleg (ezzel jelezve, hogy most nem elérhető), de törölni meg nem szeretném, mert biztos, hogy megvan valahol, és általában előbb utóbb előkerül (azaz lusta vagyok újra feltenni később, de tudom hogy van ilyen termékem ). Ez a gomb rendeltetés szerűen annyit kellene hogy jelentsen "nem elérhető". És ebben sok minden benne van (még az is, hogy éppen a mosásban figyel, foglalják stb), nem feltétlenül szándékos vásárló szivatás.. Egyébként nekem most pont volt olyan hogy eladtam valamit és visszavettem - szóval ha valami el van adva ad sem biztos, hogy el van adva :P Legalábbis nem azonnal. Az ember meg lusta, és általában kihasználja a lehetőségeket. Az, hogy a rendszer listázza ezeket az "eladott" termékeket, ahhoz nem fűznék hozzá semmit, mert nem sokáig maradna kint a kommentem :') de a lényeg, hogy ez nem a felhasználók hibája...
2020 03 02
Hát, lehetne már egy FOGLALVA gomb is, de ugye hiába tépjük évek óta a szánkat, semelyik segítő szándékú észrevétel és fejlesztési javaslat sem valósult meg... ,:)
2020 03 02
Sziasztok! Én is addig hagyom a tételeknél az ELADVA " jelzőt" amíg vissza nem jelez, h megkapta és minden ok... Bármi előfordulhatna pl.: vmi valótlant állíthat a termékről, de még ott vannak a képek bizonyítéknak, vagy, ha neki nem jó a méret és felesleges visszaküldeni, akár eladósorba kerülhet újra, akkor írok a tétel kedvelőinek, hogy már más eladónál, de megtalálják a tételt... Nem érzem feleslegesnek kiírni azt, hogy eladva, de természetesen azt én sem értem, hogy valaki a vevő visszajelzése után nem törli az eladott tételt...
2020 03 21
> Nikolett888: > Sziasztok! > Én is addig hagyom a tételeknél az ELADVA " jelzőt" amíg vissza nem jelez, h megkapta és minden ok... > Bármi előfordulhatna pl.: vmi valótlant állíthat a termékről, de még ott vannak a képek bizonyítéknak, vagy, ha neki nem jó a méret és felesleges visszaküldeni, akár eladósorba kerülhet újra, akkor írok a tétel kedvelőinek, hogy már más eladónál, de megtalálják a tételt... > Nem érzem feleslegesnek kiírni azt, hogy eladva, de természetesen azt én sem értem, hogy valaki a vevő visszajelzése után nem törli az eladott tételt... Én is úgy szoktam, mindaddig amíg a vevő nem jelez vissza hogy rendben megérkezett addig fent hagyom viszont mindezek után törlöm is a tételt.
2020 04 20