Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Segítség az oldalon /

Csere van kiírva, mégis inkább eladó? (hogy is van ez)???

Mostanság többször futok bele, abba, hogy Csere , és közben inkább az van kiírva, hogy Eladó. Miért nem lehet használni rendesen ??? Ha csere akkor azt írd ki, ha elajándékozás akkor azt, ha meg pénzért, eladni akarsz!!!!!!!!!!! akkor meg azt! ÖSSZEGGEL. Tippek,hogy az ilyen emberek ellen mit lehetne tenni? +negatívolás? +jelentés Vagy ti mit szoktatok ilyenkor csinálni ? Köszönöm a válaszokat!
2019 11 23
Én is találkoztam hasonlóval, ha én kerestem cserével, lerázott, ellenben ha ő akart cserélni, akkor már szívesen cserélt volna. Na, az ilyet én sem értem... Max semleges értékelés, ha annyira zavar, mert bosszúnegatívval jutalmazzák. Sajnos nem tudunk mit kezdeni velük, keresni kell másik felhasználót, aki normálisan tudja használni az oldalt.
2019 11 23
Hát az a durva,hogy raszoltam,es közölte javítja...erre ugyan az 🤦🤦
2019 11 24
,:(
2019 11 24
Mivel nem mindenkinek van csere áruja gardróbcserén, így érdemes kiírni az árat, hogy más is megtudja venni ha már cserélni nem tud. Ha beállítja, hogy "csere" akkor nem tudja kiírni az eladási árat max a jegyzetbe. De mikor valaki rákeres arra, hogy pl csak 1000Ft-ig keres árukat, akkor a cseréket nem is mutatja, vagy olyanokat mutat ami jóval az ár felett van. Logikusabb tehát árat kiírni és nem a "csere" menü pontot beállítani. Ráadásul az oldal gyakran nem engedi a cserét átállítani árra és az egészet újra fel kell töltenie az illetőnek ha még sem akar épp cserélni pénz hiány miatt. Arra meg igazán senkinek nincs ideje ha van pl 50 terméke, pláne az oldal lassúsága miatt. DE butaság emiatt negatívot osztogatni meg jelenteni a DM-nek, mindenki akkor cserél amikor tud és akkor ad el amikot tud. Van aki havonta váltogatja van aki mindig vevő rá. Ez van, ilyenek vagyunk és ezt el kell fogadni.
2019 11 24
Nem épp. En pl ha akarom szerkesztesnel 5 mp alatt atallitom. Mindenki lehetne korrekt es ennyi. Nem fogom jelentgetni de aki fogyi arrol nem tehetek. Erdekes modon és n alapbol ugy teszem fel hogy kiirom hohy ELADÓ... De. Aszibegben ott van cserelek is... Az elajandekozas szimplan meg félrevezetés... Piacon se az van kinn hogy csere es elado 600ftert... Ne védjük mar a hulyeket könyörgöm... Es nem ,siman atallithato..nekem erdekes sikerult eddig mindig. Telefonon, tableten, gépen... Ez szimpla hulyeseg... Ha el akar adni akkor irja oda. Masnak megy?
2019 11 25
Jaj, az elajándékozás, meg a 100ft, 500ft, mikor megnyitom akkor több ezer... Kattintásvadász, vagy ha már voltam olyan hülye és ránéztem, azt hiszik, hogy meg is veszem. Jófogáson ugyanez. Hirdet, ráír egy összeget a hirdetésre, a szövegben meg teljesen más (jóval magasabb ár) szerepel. Hát, na... :s
2019 11 25
> Rozsa19: > Mivel nem mindenkinek van csere áruja gardróbcserén, így érdemes kiírni az árat, hogy más is megtudja venni ha már cserélni nem tud. > Ha beállítja, hogy "csere" akkor nem tudja kiírni az eladási árat max a jegyzetbe. De mikor valaki rákeres arra, hogy pl csak 1000Ft-ig keres árukat, akkor a cseréket nem is mutatja, vagy olyanokat mutat ami jóval az ár felett van. Logikusabb tehát árat kiírni és nem a "csere" menü pontot beállítani. > Ráadásul az oldal gyakran nem engedi a cserét átállítani árra és az egészet újra fel kell töltenie az illetőnek ha még sem akar épp cserélni pénz hiány miatt. Arra meg igazán senkinek nincs ideje ha van pl 50 terméke, pláne az oldal lassúsága miatt. > DE butaság emiatt negatívot osztogatni meg jelenteni a DM-nek, mindenki akkor cserél amikor tud és akkor ad el amikot tud. Van aki havonta váltogatja van aki mindig vevő rá. Ez van, ilyenek vagyunk és ezt el kell fogadni. Így van, és ha az az üzenet jön vissza, hogy "most inkább eladni szeretnék", akkor nyilván a partner nem talált olyat a másiknál amire szívesen elcserélné az adott dolgot, de még mindig ott a lehetőség,hogy megvásároljuk. Kár miatta bosszankodni. El kell engedni... bárcsak ez lenne mindenkinek a legnagyobb hibája itt :D :D
2019 11 30