Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

Más /

Közlemények/Reklámok /

Profi fotók+ több követő + márkás ruhák = sikeres eladó ?

Sziasztok! :) Gyakori kérdés, sokszor emlegetett téma de vettem a bátorságot és újraindítok egy topikot,tekintve az oldal csökkenő forgalmát. "Profi" eladóktól és nem profiktól is várom a válaszokat. Mi tesz valakit sikeres eladóvá a gardróbon? Kevésbé márkás ruhákkal is lehetünk sikeresek eladásban,szép fotókkal? Felvéve,vállfán,vagy padlón? Hogy "szerezzünk" több követőt? Kinek mi vált be? Fotóim alapján építőkritikát elfogadok! :* ![](http://upload.gardrobcsere.hu/hu/images/message/98c93c2c4d214cd022b23bea26bc5f98.jpg)
2019 12 15
Persze, hogy lehet noname ruhákkal is sok eladás, főleg ha kicsit egyedibb/különlegesebb darab. Persze a legfelkapottabbak a top márkák, csak ugye néha jön a pofára esés, hogy vagy replika a cucc, vagy csaló hirdet és nem küld semmit... Éles képekkel, akár kiterítve, vagy ha van rá mód (jó rád a ruha) felvéve készíteni képet. Sok képen láttam, hogy kiterítve is próbálják imitálni, hogy állhat, ha felveszik, kicsit karcsúsítanak rajta (behajtják kicsit kétoldalt), vagy tesznek hozzá kiegészítőket. Nem a követők számán múlik a több eladás, én olyan felhasználókat követek, akiknek vagy tetszenek a feltöltött tételei, vagy pozitív tapasztalatom volt az adás-vétel során. Ha nyitott vagy a cserére, akkor még több az érdeklődő, mert úgy vettem észre, hogy jobban szeretnek cserélni, mint venni.
2019 12 15
Szia! Én szoktam hirdetést venni az oldalon az van hogy több érdeklődőt/vevőt is hoz. A régebben feltöltött termékeimet törlöm és újból feltöltöm, az is sokat segít. Néha beírok a fórumba, de az kevésbé jött be eddig. A fotókat illetően az a legjobb ha természetes fénynél tudod fotózni (Pl. ablak mellett), mert akkor éles a kép és visszaadja a ruha színét. Ez mondjuk télen elég nehéz, bár ma pont sütött a nap :)
2019 12 16
> lacrymosa: > Persze, hogy lehet noname ruhákkal is sok eladás, főleg ha kicsit egyedibb/különlegesebb darab. Persze a legfelkapottabbak a top márkák, csak ugye néha jön a pofára esés, hogy vagy replika a cucc, vagy csaló hirdet és nem küld semmit... > Éles képekkel, akár kiterítve, vagy ha van rá mód (jó rád a ruha) felvéve készíteni képet. Sok képen láttam, hogy kiterítve is próbálják imitálni, hogy állhat, ha felveszik, kicsit karcsúsítanak rajta (behajtják kicsit kétoldalt), vagy tesznek hozzá kiegészítőket. > Nem a követők számán múlik a több eladás, én olyan felhasználókat követek, akiknek vagy tetszenek a feltöltött tételei, vagy pozitív tapasztalatom volt az adás-vétel során. Ha nyitott vagy a cserére, akkor még több az érdeklődő, mert úgy vettem észre, hogy jobban szeretnek cserélni, mint venni. A csere egy jó ötlet, köszönöm 😉 Sokat fogytam,ezért javában az L méretű ruhákat cserélném M vagy S méretre. Felvéve készíteni képet tervezek a téli szünetben anyum fehérnemű boltjának a próbafülkéjében, szép a háttér és a nagytükör tökéletes ami nekem pont nincs,alig jut természetes fény a szobámba. Képszerkesztőt használok minimális mértékben ha kell az eredeti színt adjam vissza a ruhának. Most fényképezőgéppel dolgozom és fehér A5 papír a háttér a kisebb ékszereknek
2019 12 16
> X-bara: > Szia! > Én szoktam hirdetést venni az oldalon az van hogy több érdeklődőt/vevőt is hoz. A régebben feltöltött termékeimet törlöm és újból feltöltöm, az is sokat segít. Néha beírok a fórumba, de az kevésbé jött be eddig. > A fotókat illetően az a legjobb ha természetes fénynél tudod fotózni (Pl. ablak mellett), mert akkor éles a kép és visszaadja a ruha színét. Ez mondjuk télen elég nehéz, bár ma pont sütött a nap :) Köszi! Hirdetést nemrég próbáltam az egyik tételemre,hát eddig itt nem nagyon vált be. Sajnos az ablakot illetően nagyon kevés a fény a szobámban,az egyedüli természetes fényforrás a konyha.A természetes fényhatást képszerkesztővel érem el, és most fényképezőgéppel fotózok mindent.😊
2019 12 16
> DorinaBato: > > lacrymosa: > > Persze, hogy lehet noname ruhákkal is sok eladás, főleg ha kicsit egyedibb/különlegesebb darab. Persze a legfelkapottabbak a top márkák, csak ugye néha jön a pofára esés, hogy vagy replika a cucc, vagy csaló hirdet és nem küld semmit... > > Éles képekkel, akár kiterítve, vagy ha van rá mód (jó rád a ruha) felvéve készíteni képet. Sok képen láttam, hogy kiterítve is próbálják imitálni, hogy állhat, ha felveszik, kicsit karcsúsítanak rajta (behajtják kicsit kétoldalt), vagy tesznek hozzá kiegészítőket. > > Nem a követők számán múlik a több eladás, én olyan felhasználókat követek, akiknek vagy tetszenek a feltöltött tételei, vagy pozitív tapasztalatom volt az adás-vétel során. Ha nyitott vagy a cserére, akkor még több az érdeklődő, mert úgy vettem észre, hogy jobban szeretnek cserélni, mint venni. > A csere egy jó ötlet, köszönöm 😉 > Sokat fogytam,ezért javában az L méretű ruhákat cserélném M vagy S méretre. > Felvéve készíteni képet tervezek a téli szünetben anyum fehérnemű boltjának a próbafülkéjében, szép a háttér és a nagytükör tökéletes ami nekem pont nincs,alig jut természetes fény a szobámba. > Képszerkesztőt használok minimális mértékben ha kell az eredeti színt adjam vissza a ruhának. > Most fényképezőgéppel dolgozom és fehér A5 papír a háttér a kisebb ékszereknek Dettó, M/L-ből lettem S/M-es, nekem is jól jönnének a kisebb méretű rucik. Sajnos sokan félvállról veszik a bemutatkozást is (a termék leírását pláne), aztán olyan ír cserére, akinél nincs olyan, amit felsoroltam, hogy keresek. Mivel van 2 fiam, gyerekcuccokra is cserélek, eddig egyetlen olyan cserém volt, ahol fiú ruhákra cseréltem. Átlagban a cserék 80%-ával meg voltam eddig elégedve.
2019 12 16
> X-bara: > Szia! > Én szoktam hirdetést venni az oldalon az van hogy több érdeklődőt/vevőt is hoz. A régebben feltöltött termékeimet törlöm és újból feltöltöm, az is sokat segít. Néha beírok a fórumba, de az kevésbé jött be eddig. > A fotókat illetően az a legjobb ha természetes fénynél tudod fotózni (Pl. ablak mellett), mert akkor éles a kép és visszaadja a ruha színét. Ez mondjuk télen elég nehéz, bár ma pont sütött a nap :) Jaja, bizonyos időközönként nem árt újra feltenni a holmikat, mert előrébb sorolódnak, szem elé kerülnek.
2019 12 16
Köszönöm a tippeket mindkettőtöknek! Tekintve hogy most az ünnepek vannak és hó vége,kevesebb az eladás de a könyveimet veszik rendesen. A Flat Lay bevált és most már bátrabban merek felvéve posztolni.:)
2019 12 22
Majd karácsony után tele lesz az oldal karácsonyra kapott, de nem bevált cuccokkal x-) Nem, baj, böngészhetünk eleget, meg az új évben majd beindul a vásárlási kedv is. ;)
2019 12 23
Csak el ne vesszünk a túl nagy kínálatban😄 Kellemes ünnepeket mindenkinek!
2019 12 24