Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

A gardrobcsere.hu felhasználóiról /

NERKEDI NEVU FELHASZNALO CSALO!!!

Nerkedi nevu patkany feregnek senki ne utaljon semmit!! Egy csizmat mar legalabb 5embernek adott el tobbfele szamlaszamot ad meg. Senki ne utaljon neki, ne doljon be! Szanalmas.... 8300ft-ot ker... ez a munkaja biztos..hogy atver mindenkit. Talan el kene menni dolgozni pusztuljon ki! Remelem az ilyen nem szaporodik!!! Nem szoktam ennyire ocsmanyul megnyilvanulni de ennel gusztustalanabb dolgot.... komolyan..... de nem teszi zsebre amit kapni fog az biztos!!!!!!!!
2019 12 17
Szia tegyél feljelentést a rendőrségen!!!!!Nagyon fontos,hogy megtegyük ezekkel a patkányokkal szemben..Engem is átvert kb.fél éve itt a gardróbon valaki 8000ft.om bánta,én feljelentettem.....és csodák csodájára visszakaptam a pénzem.Fél évbe telt 3×voltam a rendőrségen,tárgyalásra nem kellett mennem.ELÉGTÉTELT VETTEM.Te is tedd meg.
2019 12 19
Lányok! Minket Verkedi néven vert át valaki november 5-én. 3-an vagyunk, mindannyian 10.500 Ft-ot utaltunk, 3 különböző számlaszámra. Azóta letiltották, Tommy Hilfiger kabinbőrönd volt, netről szedett profilkép és termékfotó. Mindhárman feljelentettük, már voltunk bent meghallgatáson is. Kísérteties a hasonlóság. Verkedi-Nerkedi... Beszállunk mi is a hadjáratba, ha van kapocs a kettő között! 😡
2020 01 06