Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

A gardrobcsere.hu felhasználóiról /

Jártatok már így?

Sziasztok! A véleményetekre lennék kíváncsi, illetve, hogy járatok-e már így... Vásároltam egy ruhát egy eladótól. Minden rendben ment, kedves, kommunikatív lány. Végig tájékoztatott az adásvétel során. Amikor megérkezett a ruha hatalmas csalódás volt. Felpróbáltam és olyan furcsán állt, mikor levettem akkor vettem észre, hogy szinte az egész felső része házilag, hozzá nem értő módon teljes át van varrva. Rákérdeztem a ruha hibáira, a válasz az volt hogy semmilyen hibája nincs. Miután megreklamáltam a hibát, továbbra is azt mondja, hogy így is van, nincs hibája ugyanis nem foltos, nem szakadt, nem bolyhos, tehát semmi hibája nincs. Ő észre sem vette a varrást, meg az nem is fontos, mert belül van és felvéve úgysem látszik. Ne állítsam, hogy hordhatatlan a ruha, mert ő hordta... Most már külön képet kell kérni a ruhák varrásáról is??? ![](http://upload.gardrobcsere.hu/hu/images/message/b0a74cbd47f60211f5a1a8a3ff3dfc7a.jpg) ![](http://upload.gardrobcsere.hu/hu/images/message/c3ffb233bb05ab8c927e9c446077aee9.jpg) ![](http://upload.gardrobcsere.hu/hu/images/message/23ac707598001c7ed5f8b6ceeddd6b0b.jpg) ![](http://upload.gardrobcsere.hu/hu/images/message/ebefa64e55b1876ec05e18db6bf7a4dd.jpg)
2020 01 08
Sufnituning ,:) Én úgy jártam, hogy a lenvászonnak hirdetett blúz full műszálas volt. Ezek után az anyagösszetételre minimum rákérdezek, vagy baromi közelről kérek fotót, mert messziről ugye nem látszott, hogy kifénylik a műszálas ruha, csak közelről.
2020 01 08
Szerintem ez is az átverés egy formája. Remélem nem fizettél érte túl sokat. Lehet, hogy szépen ki lehet bontani a varrást. Próbáltad már?
2020 01 09
Ez azért elég durva. Én árultam olyan inget aminek volt mellzsebe és a zseb egyik sarkán elengedett a cérna. Megvarrattam anyukámmal, ő nagyon szépen, jól tud varrni és a cérna színe is majdnem ugyan olyan volt. De a lényeg hogy ezt én elmondtam a vásárlómnak! Sőt, készítettem a varrásról nagyon közeli képet és elküldtem neki, hogy pontosan tudja mit fog kézhez kapni. Nekem rossz érzés lenne így átverni bárkit is. Sztem írj mindenképp egy negatív visszajelzést, azért hogy a többi vásárlót figyelmeztesd. Sajnos az eladó nem teljesen megbízható.
2020 01 10
Van bőr a képén az ilyen eladónak, az tuti! x-) Nekem pl. volt, hogy nem tetszettek a gombok egy kabáton, ezért lecseréltem őket másmilyenre, na, az ilyet is fel kell tüntetni, ha már eladóvá válik egy cucc. Minimum negatív és egy életre jegyezd meg a nevét és az adatai, nehogy máshol másmilyen profillal újra belefuss. Kis körömvágó ollóval óvatosan alá lehet nyúlni, megbontani egy helyen, utána szerintem szépen kibontható ez a gányolásos varrás.
2020 01 10
Szerencsére nem fizettem érte sokat. Nem is ez a bosszantó. Hanem, hogy még azt meri mondani, hogy ő ezt így vette a Hádában. Észre sem vette a varrását, nem szokta ő azt nézegetni... Nem is látszik felvéve. Felajánlottam, hogy ha visszautalja a ruha árát eltekintek a negatív véleménytől, azonban nem élt ezzel a lehetőséggel. Szerinte a ruha hibátlan. 🤔😂 Nem bontottam ki a varrást, nem is fogom. Tuti nem szenvedek vele. Talán az alsó, fekete része szoknyává átalakítható, az nincs össze vissza varrva. Szigorúan varrónővel! 🙂 Korábban egyszer már jártam így. Akkor egy pólót kaptam ugyanilyen varrás technikával. Mindkét oldalán be volt szűkítve. S méretűként vásároltam, de kb xxs volt. Nem jött rám. Onnan választ sem kaptam...
2020 01 10
Kedves WolarekKlaudia! A varrás miatt a ruha átlagostól eltérő tulajdonságot kapott, amit az eladónak jeleznie kellett volna. Azt nem tudom járt-e a Hádában, de tény, hogy bizony ott is ki lehet fogni szörnyű dolgokat - szakadtat, sufnituningoltat, akár a budapesti belvárosi Háda üzletekben is. Viszont ha maga kapcsán nem tűnt volna fel neki ez a varrás, és így hordta az az ő dolga, de eladás előtt mosás, meg termékátvizsgálás, fotózás során szerintem egy átlagos gondosságú eladónál kiütközik ez. Viszont örülök, hogy nem fizettél sokat és másik haszna ennek az ügynek, hogy jóindulatúan figyelmeztetni tudtad a többi vevőt ilyen esetre, ami nagyon fontos. Köszönjük.
2020 01 20