Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

A gardrobcsere.hu felhasználóiról /

Visszavásárlás- Jogosan?

Sziasztok! Több mint 30 eladáson vagyok túl a Gardróbcserén és a Facebook Marketplacen,utóbbi helyen mostanában hetente adok el valamit.Mindkét helyen csak pozitív értékeléseim vannak,és még soha nem fordult elő hogy elégedetlen vásárlóm lenne,egészen mostanáig. A hétvégén adtam el egy Hawk Horse királykék L-XL méretű hibátlan műbőrdzsekit személyes átvétellel..A dzsekiről minden szögben éles kép volt befotózva, a vásárlómat nem zavarta hogy 1 számmal nagyobb a méret,mielőtt átvette megnézte,odavolt érte. Ma hívott fel telefonon,hogy a dzseki háta varázslatos módon elszakadt,különben is egy régi dzseki anyagot nem akarna hordani 5000ft! értékben, szeretné visszavásárolni.Engem azonnal lesokkolt,azt mondtam fél óra múlva visszahívom.. Majd letiltottam minden felületen mérgemben, hiszen felfoghatatlan számomra hogy egy pár évvel ezelőtt vásárolt hibátlan dzseki amit eladás előtt felpróbáltam 3 nap alatt elszakad!?új kézben, és a barátnőim meséltek már olyan vásárlókról,akik frissen vett hibátlan termékeket szakítottak szét. Nem áll szándékomban visszavenni a dzsekit,mert tudom hogy hibátlan volt. Képet még nem küldött a szétszakadt állapotról, csak ígérgette. Képen a dzseki eladás előtti háta fotózva.. ![](http://upload.gardrobcsere.hu/hu/images/message/1c194e29edadaa50b40ae28c0e72a995.jpg)
2020 01 28
Ha úgy akar vásárolni ruhaneműt, hogy visszavihesse/becserélhesse, akkor vásároljon boltban vagy webshopban. Te egyik sem vagy. Személyesen átvette, akkor hibátlan volt, hogy útközben mondjuk megtámadta egy falka kutya és szétszaggatták a kabátot, az nem a te bajod. Lehet, hogy valami vastag rokona/ismerőse magára erőltette és szétszakadt, ki tudja... Neked legyen nyugodt és tiszta a lelkiismereted, hiszen egy hibátlan terméket adtál el!
2020 01 28
Köszönöm!Vicces,azt mondta a férje vette észre a hibát a kabáton,,,..különben is 3 nap eltelt az átvétel óta...
2020 01 28
Vagy nem beszélte meg az emberrel és mondta, hogy vigye vissza, mert mondjuk kell a pénz... De ha megnézte, tetszett, akkor már késő visszakozni, mint mondtam, nem vagy te bolt, hogy cserélgetni meg visszavinni lehessen.
2020 01 28
Nem a férjének vette, hanem magának :(
2020 01 28
Szia Dorina! Személyesen átadtad, jó volt, látta, neki megfelelt mert megvette. Hogy utána mi történt a termékkel nem a Te hibád vagy felelősséged. A kép alapján ez egy elég masszív műbőrdzseki volt, ki tudja sajnos milyen durva hatás érte, hogy elszakadt. Mellesleg ha nagyon idős anyag lenne, mint amire hivatkozik, annak biztos lenne nyoma máshol is a terméken, nem csak a hátán, például kopottak lennének az ujjai vagy a nyaka. (Szerintem talán inkább a nagyobb méret a gond. Talán otthon mondták neki, hogy nagy rá, szélesebbnek mutatja őt és már nem is tetszik neki annyira.) Ha nyugodt lelkiismerettel tudod, hogy jó terméket adtál el, akkor ne feszkózz ezen! Nem éri meg. De ne tiltsad le őt, mert úgy fog tűnni, mintha Te bújkálnál. Sok sikert a további adás-vételeidhez!
2020 01 28
Tudom, de mondjuk a tizedik ruhadarabot vitte haza azon a héten, erre a férje mondta, hogy semmi gond, vigye vissza...
2020 01 28
(Akkor lehet szíve szerint már a férjét is visszavinné.) :D Bocs.
2020 01 28
Ki tudja mi volt ott, kezdve attól, hogy más látta rajta, hogy hogy áll, vagy hogy megint egy "ronggyal" többet vitt haza, vagy csak simán béna volt és valahogy elszakította, aztán az eladóra akarja kenni a dolgot. Hú, most az Apafej film ugrott be, ott direkt a földhöz vágták a boltban a konzerveket, mert a sérültet olcsóbban vehették meg x-)
2020 01 28
Hm... csótány futóverseny egy kék műbőrdzsekin? - :D lacrymosa most beindítja a fantáziám. (Elnézést.)
2020 01 28
:')
2020 01 28
De ha letiltottad mindenhol akkor ne várd hogy képet fog küldeni a szakadásról. :D Amúgy nem kell belemenni vitatkozásba, meg hogy mutassa meg mi a hiba,mert tök mindegy. Mikor megvette hibátlan volt, látta élőben is. A profilodon meg gondolom ki van írva hogy nem veszel vissza terméket, innentől kezdve semmi dolgod vele. Ő döntött így, hogy megveszi. Ennyit megmondasz neki érthetően, kedvesen, ha utána is zaklat akkor tilthatod. Nehogy vissza add neki a pénzt. :D
2020 01 30
Én nem is várom :D. Azért tiltottam le,hogy elkerüljem a felesleges vitát. Facebook Marketplacen adtam el egyébként. De köszönöm a tippeket, csajok,azóta nem jelentkezett más elérhetőségen.
2020 01 30
Szerintem ha már eladásakor is szakadt volt,akkor se lenne kötelességed visszavenni, hiszen személyesen vette át, láthatta volna. Ergo az ő hibája. Fénykép nélkül meg főleg, ne is foglalkozz vele. Ha meg ő szakította el, (ami a legvalószínűbb), semmi esetre se cseréld vissza! Lehet kiderült út közben hogy a férjének nem tetszik a kabát, ezért hölgy meggondolta magát és visszacserélné :') Sajnos annyi sok aljas ember van itt, mindent megtesznek hogy átverjenek.
2020 01 31