Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Segítség az oldalon /

A képek feltöltése során adódott hiba

Sziasztok! Napok óta ha feltöltök egy új tételt (képet), akkor az oldal automatikusan elfordítja, és hiába szerkesztem meg és fordítom el, ugyanúgy marad, vagy jobbik esetben másnapra megfordul. Nálatok is előfordul ilyen? Vagy miért lehet ez? Válaszokat előre is köszönöm! : )
2020 04 04
Szia! Igen, előfordult már... Hagytam egy darabig , aztán kb. másnap vagy amikor eszembe jutott átfordítottam, általában sikerülni szokott. Sok szerencsét!
2020 04 04
> Nikolett888: > Szia! > Igen, előfordult már... > Hagytam egy darabig , aztán kb. másnap vagy amikor eszembe jutott átfordítottam, általában sikerülni szokott. > Sok szerencsét! Megpróbálom akkor, hátha sikerül. Köszönöm a segítséget! :")
2020 04 04
Nekem egyszerűen fel sem tölti, ki töltöm az adatokat, felrakom a képet majd miután végeztem, semmi nem történik, nem teszi fel a hirdetést, frissítem az oldalt kezdem elölről és akkor sem tölti fel a hirdetést... Nagyon bosszantó, nekem hetek óta ezt csinálja....
2020 04 07
> nini9ibi: > Nekem egyszerűen fel sem tölti, ki töltöm az adatokat, felrakom a képet majd miután végeztem, semmi nem történik, nem teszi fel a hirdetést, frissítem az oldalt kezdem elölről és akkor sem tölti fel a hirdetést... > Nagyon bosszantó, nekem hetek óta ezt csinálja.... Ilyen nekem is nagyon sokszor volt sajnos...
2020 04 07
> Daya056: > > nini9ibi: > > Nekem egyszerűen fel sem tölti, ki töltöm az adatokat, felrakom a képet majd miután végeztem, semmi nem történik, nem teszi fel a hirdetést, frissítem az oldalt kezdem elölről és akkor sem tölti fel a hirdetést... > > Nagyon bosszantó, nekem hetek óta ezt csinálja.... > Ilyen nekem is nagyon sokszor volt sajnos... Nekem is ugyanez a probléma. Ilyenkor mit kell tenni? Egyszer csak jó lesz?
2020 04 08
> Daya056: > Sziasztok! > Napok óta ha feltöltök egy új tételt (képet), akkor az oldal automatikusan elfordítja, és hiába szerkesztem meg és fordítom el, ugyanúgy marad, vagy jobbik esetben másnapra megfordul. > Nálatok is előfordul ilyen? Vagy miért lehet ez? > Válaszokat előre is köszönöm! : ) Szia! Nálam akkor szokta automatikusan elfordítani a képet, ha az túl nagy. Ilyenkor én Paintbe nyitom meg a képet és átméretezem. Általában elég 90%-ra, de előfordult már, hogy 70%-ra kellett kicsinyítenem. Nem biztos, hogy Nálad is ez a gond, de hátha...
2020 04 08
> ElviraRada: > > Daya056: > > > nini9ibi: > > > Nekem egyszerűen fel sem tölti, ki töltöm az adatokat, felrakom a képet majd miután végeztem, semmi nem történik, nem teszi fel a hirdetést, frissítem az oldalt kezdem elölről és akkor sem tölti fel a hirdetést... > > > Nagyon bosszantó, nekem hetek óta ezt csinálja.... > > Ilyen nekem is nagyon sokszor volt sajnos... > Nekem is ugyanez a probléma. Ilyenkor mit kell tenni? Egyszer csak jó lesz? Én ilyenkor várok pár napot és általában megjavul. Vagy van, hogy csak azt az 1-2 képet nem engedi, de a többit igen. Próbálj meg másik képet felrakni, hátha azt engedi.
2020 04 09
> kvika82: > > Daya056: > > Sziasztok! > > Napok óta ha feltöltök egy új tételt (képet), akkor az oldal automatikusan elfordítja, és hiába szerkesztem meg és fordítom el, ugyanúgy marad, vagy jobbik esetben másnapra megfordul. > > Nálatok is előfordul ilyen? Vagy miért lehet ez? > > Válaszokat előre is köszönöm! : ) > Szia! Nálam akkor szokta automatikusan elfordítani a képet, ha az túl nagy. > Ilyenkor én Paintbe nyitom meg a képet és átméretezem. Általában elég 90%-ra, de előfordult már, hogy 70%-ra kellett kicsinyítenem. > Nem biztos, hogy Nálad is ez a gond, de hátha... Köszönöm szépen, megpróbálom majd. Most tesztelgettem,és 4-5 nap forgatás után helyreáll.
2020 04 09
Nekem az valt be, ha raszerkesztek egy kicsit. Laptopon photo scape-pel, telefonon snapseeddel. Picit allitok az elessegen vagy a fenyerejen, es akkor mar nem forgatja el.😊
2020 04 09
> gpetraam: > Nekem az valt be, ha raszerkesztek egy kicsit. Laptopon photo scape-pel, telefonon snapseeddel. Picit allitok az elessegen vagy a fenyerejen, es akkor mar nem forgatja el.😊 Ez valóban működik. Köszönöm szépen! :")
2020 04 09