Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Segítség az oldalon /

Ti hol hirdettek még?

Annyi új, címkés, márkás stb ruhám van amiket nem szeretnék sokáig tartogatni helyhiány miatt. Én Facebook marketplacen meg itt szoktam, de pl jófogáson meg hasonlókon érdemes hirdetni? Vagy van más ötletetek? Köszi a válaszokat!
2020 07 29
Jofogason probaltam, de nem nagyon mentek el. Facebook csoportokban erdemes meg probalni, csak arra figyelj, hogy olyan legyen, ahol admin ellenorzi a posztokat, mert kulonben el vannak arasztva mindenfele hulyeseggel. Onlineturi.hu-t probaltam meg, de masfel evvel a feltoltes utan kaptam az elso uzenetemet. Plusz ott is jelen van/volt a kulfoldi csalo.
2020 07 29
Én jófogáson, vaterán nem jártam sikerrel. Online turin nem régóta vagyok fent ugyan, de eddig ott se volt semmi. :( Mostanság fb-n több dolog elmegy mint itt. :(
2020 07 29
Én a remixshopnak küldtem be olyan cuccokat, amiket nem tudtam eladni, vagy levásárolod, vagy kifizetik neked az elfogadott termékekért járó pénzt. Ez is egy megoldás.
2020 07 29
A helyi facebook-os csoportokban csak a nagyon olcsó dolgokat lehet eladni, mégis az az egyik legjobb, a közelben lévők megnézik és jobban eladható. A Jófogáson én is árulok, nem megy el sajnos ott sem semmi. Nagyon sok mindent odaadtam ismerős, rászoruló családnak, tudom nem eladás, de jó érzés ez is. Ha vki tud jó helyet, azt én is köszönettel fogadom.
2020 07 31
Engem az érdekelne, hogy valaki nem tud-e olyan helyet, ahol megveszik nagytételben a ruhákat (turkáló vagy stb.)? A remixshop úgy tudom, csak márkás ruhákat vesz be, nekem meg nem igazán márkásak a ruháim, ezért nálam nem opció, de javítsatok ki, ha tévedek. (:
2020 08 04
> ternakbogii: > Engem az érdekelne, hogy valaki nem tud-e olyan helyet, ahol megveszik nagytételben a ruhákat (turkáló vagy stb.)? A remixshop úgy tudom, csak márkás ruhákat vesz be, nekem meg nem igazán márkásak a ruháim, ezért nálam nem opció, de javítsatok ki, ha tévedek. (: Sok olyan terméket láttam a remixshopon, ami csak ruha néven fut, semmi márka, meg is néztem többet, nincs nagy felkapott márkája, szerintem inkább azt nézik, hogy igazán egyedibb, különlegesebb, izgalmas darab legyen. Én pl. nem vagyok fent a frászbúkon, de sokaknak a különféle adok-veszek csoportok lehetnek a legjobb megoldások, pláne ha helyi vagy környékbeliek verődnek össze, így még sokat utazni sem kell, hogy megszabaduljon az ember a sok cuccától. Esetleg a vatera, igaz, vonnak le mindenféle jutalékot (én csak venni szoktam ott), de láttam több ruhacsomag hirdetést is, akár licitre is lehet ezeket bocsátani, belősz egy minimális árat, és mondjuk lehet rá még licitálni is, így vagy az általad választott minimál áron elviszik, vagy tudnak érte "harcolni", ha magasabb összeget ajánlanak érte. Onlineturi az tényleg hébe-hóba jó, nekem ott kemény 2 pozitív visszajelzésem jött össze eddig :') Vagy a jófosás, ott lehet háztól-házig kérni vagy foxposttal, belősz egy árat a ruhacsomagra, hogy ha le is vonják a szállítást, még ne érezd magad kifosztva, hátha jobban elviszik...
2020 08 04
> lacrymosa: > > ternakbogii: > > Engem az érdekelne, hogy valaki nem tud-e olyan helyet, ahol megveszik nagytételben a ruhákat (turkáló vagy stb.)? A remixshop úgy tudom, csak márkás ruhákat vesz be, nekem meg nem igazán márkásak a ruháim, ezért nálam nem opció, de javítsatok ki, ha tévedek. (: > Sok olyan terméket láttam a remixshopon, ami csak ruha néven fut, semmi márka, meg is néztem többet, nincs nagy felkapott márkája, szerintem inkább azt nézik, hogy igazán egyedibb, különlegesebb, izgalmas darab legyen. > Én pl. nem vagyok fent a frászbúkon, de sokaknak a különféle adok-veszek csoportok lehetnek a legjobb megoldások, pláne ha helyi vagy környékbeliek verődnek össze, így még sokat utazni sem kell, hogy megszabaduljon az ember a sok cuccától. > Esetleg a vatera, igaz, vonnak le mindenféle jutalékot (én csak venni szoktam ott), de láttam több ruhacsomag hirdetést is, akár licitre is lehet ezeket bocsátani, belősz egy minimális árat, és mondjuk lehet rá még licitálni is, így vagy az általad választott minimál áron elviszik, vagy tudnak érte "harcolni", ha magasabb összeget ajánlanak érte. > Onlineturi az tényleg hébe-hóba jó, nekem ott kemény 2 pozitív visszajelzésem jött össze eddig :') > Vagy a jófosás, ott lehet háztól-házig kérni vagy foxposttal, belősz egy árat a ruhacsomagra, hogy ha le is vonják a szállítást, még ne érezd magad kifosztva, hátha jobban elviszik... Köszi a választ! Jelenleg csak a face-t meg a gardróbot nyúzom, de lassan máshoz fogok folyamodni, ha ez így megy.😃
2020 08 04
Köszi szépen a válaszokat! Több új helyet megtudtam 😊
2020 08 06