Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

A gardrobcsere.hu felhasználóiról /

"BŐRÖNDÖS CSALÓ(K)"

Figyelem lányok! A cK,karl lagerfeld kabinbőröndös csaló újabb próbálkozása. Nem fog senki kínálni vadi új guess bőröndöt 9ezerért... jelige: Ami túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, valószínűleg nem igaz. ![](http://upload.gardrobcsere.hu/hu/images/message/1feadf9a600c3ac0df30ac7fda5a3cc8.jpg)
2020 08 15
https://gardrobcsere.hu/items/taskak/3321355/guess-borond
2020 08 15
Jahajj, anno fantom Tomcsi Halfinger bőröndért is utaltak jó páran, szerintem most is sokan bedőlnek neki, utána meg megy a köpködés, holott ha józan ésszel átgondoljuk, akkor hamar leesik, hogy ez bizony ordas nagy kamu!
2020 08 15
Igen,emlékszem : ( és sajnos alsó hangon 2-3 vásárlót meg tudnak szédíteni a "kihagyhatatlan ajánlattal-ami a hülyének is megéri" már most a felkapottak közt van... Muszáj ,hogy egészséges gyanakvással legyen az ember ilyen és hasonló hirdetésekkel szemben! Ha más nem akkor a google képkereső IS a barátunk :D hisz annyi fáradtságot vesz, hogy osztrák/német stb. apróhirdetési felületekről lopja a képeket.
2020 08 15
Legalább az munkába került, hogy máshonnét ellopta a képeket, szegény, mennyit dolgozhatott rajta :') Igen, a gyanakvás valahogy sok embernél nincs meg, mondjuk ilyen oktatási rendszerrel és politikai vezetéssel nem is csodálom. Lassan arra se lesz önálló gondolata az embereknek, hogy a feneküket kitöröljék wc-zés után... ,:) Nem hogy elgondolkodjanak azon, hogy egy úgynevezett luxus márkás terméket [email protected]ért-h#gyért hirdetve, valóban megkapjanak.
2020 08 15
Sajnos én belefutottam.:((( > KamLauraAnna: > https://gardrobcsere.hu/items/taskak/3321355/guess-borond
2020 08 16
sajnálom :( reméltem ,hogy a topik indításával sikerül ez alkalommal ellehetetleníteni ezt a közönséges bűnözőt... már mások is tettek feljelentést a TH-es bőröndös csalás után ...gondolom ez egy és ugyanaz a személy vagy egy komplex hálózat áll mögötte.
2020 08 16
Ezt a csalást úgy értitek, hogy a termék valójában nincs a tulajdonában, és a semmit lehet 'megvenni' tőle, vagy úgy hogy replika? Mert ha utóbbi, azzal tele van az oldal, és ha valakit nem zavar, mert nem a márkára megy, szimplán tetszik neki adott táska vagy bármi, azzal szerintem nincsen gond. Bár nem ártana, ha ez korrektül fel lenne tüntetve a hirdetésben..
2020 08 19
> Picicicca: > Ezt a csalást úgy értitek, hogy a termék valójában nincs a tulajdonában, és a semmit lehet 'megvenni' tőle, vagy úgy hogy replika? Mert ha utóbbi, azzal tele van az oldal, és ha valakit nem zavar, mert nem a márkára megy, szimplán tetszik neki adott táska vagy bármi, azzal szerintem nincsen gond. Bár nem ártana, ha ez korrektül fel lenne tüntetve a hirdetésben.. Szerintem ezek olyanok, hogy másoktól lopott képekkel hirdetnek direkt irreálisan alacsony "vevőcsalogató" árakon, de valójában nincs ilyen termékük, és az utalás után kompletten eltűnnek :( Sajnos nem csak ezen az oldalon van ilyesmi, a többi eladós oldalon is ezerrel pörögnek. Kifigyelik mi az adott oldal felkapott terméke és ráállnak a kamu eladásokra ( Jófogáson pl. a trambulin, a Gyogyó és babóca mesekönyvek, Marketplacen meg a kamu telefonok és a márkás cipők a csaló kedvencei.. ) Ezért is nagyon fontos hogy ami túl szép, hogy igaz legyen ott sokkal jobban figyeljünk oda (pl: legyen személyes átvétel utalás helyett vagy ilyenek). A replikák vásárlásáról/eladásáról is megvan a véleményem - de ezt inkább megtartom magamnak mert nem szeretnék vitát szítani o:)
2020 08 19
A fantom bőrönd csak a hirdetésben létezik ,:) De 0 értékeléssel rendelkezőknek nagyobb összeget utalni... Én nem mernék. Még az utánvét sem garancia, mert küldhet egy kiló krumplit, vagy féltéglát. Volt, hogy annyira tetszett pár gyanúsabb tétel, betettem őket a kedvencek közé, és vártam, hogy hátha csak én vagyok túl bizalmatlan, és majd lesz az eladónak később pozitívja, de visszanézve ezeket a kedvenceléseket, sok esetben igazam volt, és tényleg csaló az illető.
2020 08 19