Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

A gardrobcsere.hu felhasználóiról /

Mások hülyítése

Kedves felhasználók! Valaki elmagyarázná nekem, hogy miért jó másokat hülyíteni heteken, hónapokon keresztül? Az ember jóhiszeműségében enged, vár türelmesen és utána is csak a halogatás megy. Nekem most lett elegem! Az hogy napokig kell a másik válaszára várni (ha válaszol egyáltalán) miután jófej vagyok és mérek, fotózok, félrerakok, engedek az árból, az már kész vicc. Miért nem tiszteljük meg a másikat? Miért nem lehet korrektséget elvárni, ha te is az vagy a másikkal szemben? Azért van ez az oldal hogy ha keresel valamit vagy ha eladnál azt meg tud tenni és nem azért hogy mások idejét és energiáját (+türelmét) pazarold. Köszi, ha elolvassátok és még nagyobb köszi, ha el is gondolkoztok rajta! Aki nem ilyen nyilván ne vegye magára. 😉😙
2020 09 11
Szokj hozzá, ez mindig is volt és sajnos lesz is itt az oldalon. Ellenszere nincs, max annyit tehetsz, hogy a bemutatkozásban megfogalmazod, hogy elteteni max 2-3 napig, és ha az illető eltűnik, azt annak veszed, hogy eladhatod másnak. Vagy simán nincs foglalás, az viszi, aki előbb utal érte, vagy veszi át személyesen, ennyi! Az a baj, hogy pont az nem olvassa soha a fórumot, akinek kellene. Ezért is van még mindig itt a levélbombákkal zaklató, meg ezért vannak itt a csalók is, mert még mindig van, aki nem elég óvatos, és a jó szándékkal megírt és összefoglalt témák tartalmát nem olvasta el egyszer sem. Pedig meg lehetne előzni a bajt. De hát, sajnos hozzá kell szokni, mert nem fog megszűnni ez a probléma sem.
2020 09 12
Sziasztok! Ugyan nem hülyítés, de annyira nem bírom megérteni, hogy ha felteszek egy kérdést a ruhával kapcsolatban, pl milyen a derékbősége, és írom neki, hogy ha a mért érték alapján jónak találom, akkor mindenképpen szeretném megvenni, és semmi. Nuku válasz. Második kérésre sem. Holott rengetegszer bejelentkezett. Komolyan nem értem.
2020 09 14
> VargaRita: > Sziasztok! > Ugyan nem hülyítés, de annyira nem bírom megérteni, hogy ha felteszek egy kérdést a ruhával kapcsolatban, pl milyen a derékbősége, és írom neki, hogy ha a mért érték alapján jónak találom, akkor mindenképpen szeretném megvenni, és semmi. Nuku válasz. Második kérésre sem. Holott rengetegszer bejelentkezett. Komolyan nem értem. Ugyanez, csak fordítva nálam is sokszor előfordul sajnos. Miután lemérem, készítek több fotót is semilyen választ nem kapok. Én megértem, ha nem kéri, de legalább ennyit visszaírhatna, hogy nem kell. Nem hiszem, hogy ennyire bonyolult lenne. Ha én szánok rá időt, akkor egy két szavas választ nehogy már nehéz legyen leírni.
2020 09 14
> lacrymosa: > Szokj hozzá, ez mindig is volt és sajnos lesz is itt az oldalon. Ellenszere nincs, max annyit tehetsz, hogy a bemutatkozásban megfogalmazod, hogy elteteni max 2-3 napig, és ha az illető eltűnik, azt annak veszed, hogy eladhatod másnak. Vagy simán nincs foglalás, az viszi, aki előbb utal érte, vagy veszi át személyesen, ennyi! Az a baj, hogy pont az nem olvassa soha a fórumot, akinek kellene. Ezért is van még mindig itt a levélbombákkal zaklató, meg ezért vannak itt a csalók is, mert még mindig van, aki nem elég óvatos, és a jó szándékkal megírt és összefoglalt témák tartalmát nem olvasta el egyszer sem. Pedig meg lehetne előzni a bajt. De hát, sajnos hozzá kell szokni, mert nem fog megszűnni ez a probléma sem. Hiába van a bemutatkozásnál minden info leírva, plusz még a leírásban. Sajna még azt sem olvassák sokszor. Lassan a képre fogom szerkeszteni az összes információt róla, talán azt megnézik. 😄
2020 09 14
Igen, többség nem olvas, egyik érdeklődőm pedig kijelentette felháborodva, mikor felhívtam a figyelmét, hát ott az összes infó a bemutatkozásban, hogy ő nem olvas bemutatkozásokat!!!! :') :') Na, akkor jó napot, és viszont se látásra!!!!!! :') :') :') :') Figyi, lehet ezzel "takarózni", ha fenyegetne vagy negatívot osztogatna. Pajtikám, benne volt minden adat, csak olvasni kellett volna. Félre teszem 2 napig, nem írtál, eladtam másnak! Vagy a másik, hogy nem teszem félre, amikor írtál, már folyamatban volt az eladás, elkelt a cucc. Ennyi! x-)
2020 09 14
Én sem nagyon szoktam olvasni bemutatkozásokat. De most még a kiszemelt ruha leírásához odabiggyesztett "nem mérek" is elkerülte a figyelmem. Ugyanis mérést kértem. Az Eladó közölte, hogy mérési információ a ruhánál. Én nem háborodok fel ezen egyáltalán, az ő dolga. Csak megdöbbentő a rugalmatlanság. Hogy valaki inkább lemond sok potenciális vásárlóról csak azért, mert nem hajlandó mérni. Főleg, ha kicsit drágább holmiról van szó. Na mindegy, nem is biztos, hogy ide illik ez a téma :)
2020 09 15
Érdemes átolvasni, sok fölös üzenettől kímélnénk megy egymást, ha tényleg mindenki rendesen tájékozódna. Rám is írt már 40es lábbal valaki, hogy a 38as bakancsom érdekelné, és több üzenet után esett le neki, hogy hát a leírásban ott a méret is... ,:) Vagy igen, a nem mérek-nem fotózok... Van, aki nem teszi, ha valaki szereti a lottót vagy a szerencsejátékot, annak izgi lehet, de még méréssel együtt sem biztos, hogy jó lesz a ruci, anyagösszetételtől is függ, hogy enged-e, nyúlik még, vagy merevebb. A beírt méret után menni sem egy életbiztosítás, bár ha egy bizonyos márkánál mindig olyan méretű volt a jó és találunk ugyanolyan méretezésűt, esetleg rendben van.
2020 09 15
Ha végre nem csaló ír az emberre és felcsillan a remény, hogy egy értelmes ember, akkor biztos kiderül hogy van ott is valami bibi. Most a sok közül egyet teszek ki, mert most érzem hogy besokalltam. nem csaló, egyszerűen csak nem hajlandó válaszolni, hülyítő... egy ideig megy a párbeszéd, aztán eltűnik, persze naponta vagy 10x be van jelentkezve és a párbeszéd megszakadásakor is fent volt Szilvy1976 Helló jedli35 Ide vele: 6XL-es új sportmelltartó - https❓/gardrobcsere.hu/items/ruhak/3374276/6xl-es-uj-sportmelltarto Posta megoldható? Köszi Szilvi 22 órája jedli35 szia! igen. postánmaradó? 21 órája Szilvy1976 Az is jó igen 21 órája jedli35 ok. az 830 ft küldjem az utalási adatokat? 21 órája jedli35 akkor storno? 19 órája jedli35 Mivel látom hogy folyamatosan bejelentkezel, kiteszem a fórumba a beszélgetést és a nevedet a hitegetők és megbízhatatlanok csoportjába nem értem mért van itt ennyi link ember???? Bunkó, neveletlenek, kérdezni tudnak de ha más kérdez válaszolni luxus!!! tele van az ilyenekkel a fórum 😦((( 1 órája Szilvy1976 Kedves Jedli35 Egész nyugodtan kiirhatod a nevem.Elöször is kikérem magamnak hogy bunkónak és neveletlennek nevezel. Annyiszor vagyok bejelentkezve amennyiszer akarok semmi közöd hozzá.Ha megakarok venni valamit azt meg is veszem.Biztos hogy vezetés közben nem fogok válaszolni ha pedig este végre van egy kis nyugtom bocs ha rögtön nem válaszolok. Mindegy gondolj amit gondolsz rólad is megvan a véleményem. 10 perce jedli35 Kikérheted, az nem változtt azon hogy az van. vezetés közben nem ide kellene belépni!!! nem a vásárlással van a probléma hanem a neveletlenségeddel hogy nem vagy képes válaszolni! itt a témát lezárom és kiteszem a beszélgetést intő példának. ja!!! és erre rögtön lett időd válaszolni! 0 másodperce jedli35 amúgy meg óránként lépsz ide be! egyszer sem voltál képes megtisztelni, hogy leírd nem kéred!
2020 10 14
Nem hiszem, hogy bármit is el lehet érni ezzel 😕. Én már úgy vagyok vele, ha utal akkor küldöm, ha nem akkor meg semmisnek veszem. Kb minden második emberrel leállhatnék vitatkozni itt, de már rájöttem, hogy felesleges. Mondjuk néha jó kiadni a dühöt, ezzel nem vitatkozom. 😅
2020 10 17