Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

Szépség, stílus, egészség /

Testápolás, szépségápolás. kozmetikumok /

Hajápolás, vitaminok

Sziasztok! Vékony szálú, töredezett, erőteljesen hulló hajra nektek milyen vitaminok vagy hajápolók váltak be?
2020 10 12
Szia! : ) Hajhullásra, hajnövesztésre nagyon jó a ricinusolaj. A töredezésre meg pl a kókuszolaj. Valamint amióta szilárd sampont használok (pl a nature box avokádósát), azóta úgy vettem észre, hogy mosásnál kevesebb hajam hullik ki,
2020 10 12
Szia! Köszi a tippet! És ezeket hol szerzed be? A nature box-ot ismerem.
2020 10 12
Ricinusolajat vettem dm-ben is múltkor, vagy pedig gyógyszertárban, csak ott mondjad, hogy hajadra szeretnéd venni. Mert amúgy hashajtó hatású, és furán nézhetnek az emberre :D Kókuszolajat meg az ökokuckó weboldaláról rendeltem. De lehet ott is van ricinusolaj is, és akkor egyben meg lehet szerezni : )
2020 10 14
nagyon köszi a tippet :D
2020 10 15
Nincsmit, remélem segít :")
2020 10 15
Vashiány, C-Vitamin hiány is okozhat ilyen tüneteket, én már sokmindent végigpróbáltam, mert nem akartam megkopaszodni x-) végül a Rossmannban vettem egy tubus vas pezsgőtablettát, aztán mikor végigszedtem, mérséklődött a hajhullás, na akkor vettem is még belőle, azóta szerencsére nagyon kevés hajat hullajtok, és sok rövid babahajam lett, remélem tavaszra-nyárra szépen bedúsul.
2020 10 18
Ezen sajna már túl vagyok...tavaly súlyos vashiánnyal és vérszegénységgel küszködtem. Akkor SOS segítség kellett, és okozót is "kivették" belőlem. Azóta a vasam rendben van és figyelek is a folyamatos pótlásra, különösen a női érzékeny időszakban. Mióta a vas és hemoglobin szint rendben van sokkal jobban érzem magam, de a hajhullás megmaradt :( ezért keresek extra megoldást. :) > lacrymosa: > Vashiány, C-Vitamin hiány is okozhat ilyen tüneteket, én már sokmindent végigpróbáltam, mert nem akartam megkopaszodni x-) végül a Rossmannban vettem egy tubus vas pezsgőtablettát, aztán mikor végigszedtem, mérséklődött a hajhullás, na akkor vettem is még belőle, azóta szerencsére nagyon kevés hajat hullajtok, és sok rövid babahajam lett, remélem tavaszra-nyárra szépen bedúsul.
2020 10 19
Az első gyerek születése után is hullott a hajam, de a másodiknál már brutál módon veszítettem a hajamból, pedig régen nagyon vastag, dús hajam volt, most kábé a fele mennyiség maradt. ,:) Festeni se vegyi festékkel festem, hanem hennázom (barna hajam van, a henna ad neki egy kis rezes-vöröses ragyogást, de nem pirosítja ki). És mivel mai napig szopizik a kicsi (már 2,5 éves), a vasat amúgy is pótolni kell. Remélem összeszedi magát a frizurám, még a kalcium-kovaföld kapszulát is be fogom szerezni, arra is mondják, hogy hatásos.
2020 10 19
Hát drukkolok Neked :) Remélem "visszadúsulsz" :)
2020 10 19
Sziasztok! Nekem szőkìtett bayalage hajam van, tudnátok valami bevált sampont, esetleg pakolás ajánlani, ami megszüntetné ezt a szállkàs apró pici kiàlló hajszálakat minden hajmosàs után...Hővédő krémet is használok, nem forró levegővel szárítok mégis annyira kiàllnak a hajszalaim főleg a fejem tetején, már elég sok mindent kipróbáltam rá, valakinek esetleg valami tuti bevált hajàpoló?! :) Köszönöm az tanácsokat előre is!
2020 11 14
> vszlau: > Sziasztok! Nekem fenékig érő,festett fekete hajam van.🙂 > Évek óta jól bevált termékeimet ajánlom, ezeket használom,napi-heti szinten. > A hajamnak semmi baja, dús, fényes,egy törés nincs rajta. Persze részben genetika is, de ezek a kis csoda termékek is jó hatással vannak rá 🙂 Ha nem mást egy próbát szerintem megérnek. Nekem nagyon beválltak. ![](http://upload.gardrobcsere.hu/hu/images/message/508537d648e0b225967dbef0020b80ea.jpg) A pakolásokat kb 1-2éve, a gliss fujót 5 éve használom. A pantene oilt pedig 1 hónapja.:)
2020 12 07