Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Ötletek /

Egyre drágább a FOXPOST, mégis egyre lassabb?!

Sziasztok! Nemrégiben volt Foxpost díj emelés, viszont én azt érzékelem, hogy egyre több napot vesz igénybe a kézbesítés (automatából automatába). Van pl most is egy csomagom, amire kb 3 napja írja, hogy raktárban, mégsem történik semmi. Ti is érzékeltétek? Vagy már most ennyire megnőtt volna a csomagok száma? Eddig 1, max 2 nap alatt mindent megkaptam. (Vidék)
2020 10 15
Igen, érezhetően lassabban érnek ide a csomagok az utóbbi időkben. Gondolom agyba-főbe azon keresztül rendelnek sokan a vírus miatt.
2020 10 15
Plusz a címzettek kicentizik az automatából történő kivételt is, tényleg a legutolsó pillanatban veszik át a csomagot, ez is nagyban hátráltatja a tempót.
2020 10 16
Én szerencsére még nem érzékelem, hogy lassabb lenne maga a küldés, bár tényleg vannak automaták, ahová csak nehezen tudják kivinni a csomagokat a telítettség miatt ( ez nem feltétlenül mindig a cég hibája, bár tény hogy bővíthetnék az automatákat , ha már ennyi pénzt legombolnak a csomagküldésért.... ). Egy ideig nálunk (Maglód) is szerencsejáték volt a feladás (sokszor volt, hogy 3-4 alkalommal kellett fordulnom, mire találtam üres helyet). Most már szerencsére akkora automatánk van mint egy hegy, bár a karácsony közeledtével ez is kezd veszélyes lenni. A vírus + karácsony igen veszélyes kombó lesz feladás szempontjából az tuti.
2020 10 16