Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Segítség az oldalon /

hogyan lehet letiltani valakit?

bocsánat a hülye kérdésért, de hogy lehet valakit letiltani? így telón keresztül nem találok ilyen lehetőséget, de már unom, hogy egy csaló állandóan írogat... előre is köszönöm.
2020 10 26
sehogy. küldesz egy visszajelzést az illetőről, és várod a csodát.
2020 10 26
Sajnos sehogy sem, pedig hasznos lenne, évek óta könyörgünk érte a fórumon. Jófosáson szerencsére van tiltó gomb, ott sok perverz használt bugyi-harisnya kéregetőt letiltottam már.
2020 10 26
> lacrymosa: > Sajnos sehogy sem, pedig hasznos lenne, évek óta könyörgünk érte a fórumon. Jófosáson szerencsére van tiltó gomb, ott sok perverz használt bugyi-harisnya kéregetőt letiltottam már. Kicsit off: Jófogáson hogy mennek most a dolgok, érdemes ott hirdetni? Én egy ideje már nem teszem, mert nagyon lapos volt az érdeklődés, de hátha...
2020 10 27
Hát, döcögős, hébe-hóba akad komolyabb vevő, kábé olyan, mint itt. Legutóbb is egy olyan írt rám, aki mindenáron felvéve akart kérni egy képet egy harisnyáról :') Elvileg nőci néven futott, de nem volt ugye bunkó, szépen írt. Annyit válaszoltam, hogy mindenkinek más az alakja, nem fotózom magamon, és naná, hogy erre már nem reagált. ,:)
2020 10 27
> lacrymosa: > Hát, döcögős, hébe-hóba akad komolyabb vevő, kábé olyan, mint itt. Legutóbb is egy olyan írt rám, aki mindenáron felvéve akart kérni egy képet egy harisnyáról :') Elvileg nőci néven futott, de nem volt ugye bunkó, szépen írt. Annyit válaszoltam, hogy mindenkinek más az alakja, nem fotózom magamon, és naná, hogy erre már nem reagált. ,:) Na, akkor nem töröm magam rajta, bár én most elég sok dolgot töltöttem fel, kicsit felélénkült az érdeklődés. Köszi a választ!
2020 10 29