Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

A gardrobcsere.hu felhasználóiról /

VIGYÁZZ....PERVERZ -Szegfutt

Sziasztok! Elsosorban fiatal es naiv lanyok figyelmet szeretnem felhivni arra, hogy ilyen infokat/képeket egy igazi nő nem ker. Furdoruhaimat jol lathatoan szembol fotozva arulom, kb minden tiszta... Ennek ellenére tovabbi kepet ker "cici".."popo"...puniba hogyan megy be, puha érzés e 🤦🏼‍♀️🤣🤣...igy meg ugy... Visszaterő duma, több oldalon tolja ezt, nem komoly vasarlo, csak egy kép kunyeralo, interakciora vágyó perverz. Ne kuldjetek neki kepet, csak ha szeretitek az ilyen netes teasingeket 🤣 es tisztába vagytok vele mire kéri a képeket.. Kicsit nyers voltam a kis eszmecserenkbe, de már unom, hogy tömegesen jonnek ezek, ha az ember nem nagykabátot hirdet... ![](http://upload.gardrobcsere.hu/hu/images/message/6211f83181e3cf1f4f12d553ee8ad91a.jpg)
2020 11 03
Fujj, megint! ,:( Jófosáson is mindenáron felvéve akar némelyik képet, én szépen megírom, hogy mindenki más testalkatú, így nem úgy fog rajta állni, ahogy rajtam, így nem fotózom magamon. Persze utána meg eltűnnek... ,:)
2020 11 04
Engem fel is hívott privát számon ,:) Úgy kérdezősködött. Még be is mutatkozott. :') :') :') :') A telóban férfi volt!
2020 11 04
Ahh csajok, ha 30 furdoruhat nem adtam el, hat 1et sem, de még egy db (valóban) CSAJ vevő se kert kepet felveve soha.... Komoly es HOLGY vevo más dolgokat kerdez az árurol es nem a cicimről, popómrol es a puni feelingemről erdeklődik🤣 Egyebkent, az eme kis levelezésre jött válaszabol is lejott, hogy pali: "a strandon is bikinibe vannak a csajok, az még nem porno"🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️... Na egy csaj ilyet SE ir, hanem full kiakad, hogy perverz faszinak néztem es azon lovagol 🤣🤣🤣🤣. Ezek a palik tenyleg nem vágják, hogy egy tapasztaltabb nő egy rezzenésükből kiszúrja oket 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤣🤣, de sajnos arrol sincs lovésuk, hogy milyen egy nő...hat valoszinu ezert kéregetik ezeket a kepeket..tortenjen vmi veluk is 🤣 Pasi agy 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ Vicc..
2020 11 04
Sajnálom , hogy ilyen emberek zaklatnak a perverzkedésükkel - de nekem ez a beszélgetés most feldobta a napom :') :') :') :') Mik vannak már komolyan mondom.. :') :') :') :') Amúgy én azt nem értem , hogy a különböző 18+os oldalakon / társkeresőkön nincs nekik elég "punibabevágós" fürdőruha kép, amiből lehet szemezgetni a kígyóbűvöléshez? Miért itt kell kunyizniuk érte és másokat zaklatni ezzel? .. Komolyan megáll az ész..
2020 11 04
Még régebben a jófosáson írt rám egy fehérnemű miatt valaki, akkor a katalóguskép a modellen neki nem volt elég, azt mondta, az túl mű és photosokkolt, neki hús-vér nőn kell látnia, na akkor egy gúgliban kikeresett mangalica szőrös tangás férfi segg képét küldtem át!!! :') :') :') :') :') Persze, nem írt többet! x-)
2020 11 04
> lacrymosa: > Még régebben a jófosáson írt rám egy fehérnemű miatt valaki, akkor a katalóguskép a modellen neki nem volt elég, azt mondta, az túl mű és photosokkolt, neki hús-vér nőn kell látnia, na akkor egy gúgliban kikeresett mangalica szőrös tangás férfi segg képét küldtem át!!! :') :') :') :') :') Persze, nem írt többet! x-) :') :') :') :') :') :') :') :') :') :') :') :') :') :') :') :') :') :')
2020 11 04
> lacrymosa: > Még régebben a jófosáson írt rám egy fehérnemű miatt valaki, akkor a katalóguskép a modellen neki nem volt elég, azt mondta, az túl mű és photosokkolt, neki hús-vér nőn kell látnia, na akkor egy gúgliban kikeresett mangalica szőrös tangás férfi segg képét küldtem át!!! :') :') :') :') :') Persze, nem írt többet! x-) Hat ezen vinnyogok most en is 🤣🤣🤣 mekkora otlet..aaaaa...legkozelebb ellövöm! Ezt megadom 👍👍👍 dejo vagy!
2020 11 05
> KacatCica: > Sajnálom , hogy ilyen emberek zaklatnak a perverzkedésükkel - de nekem ez a beszélgetés most feldobta a napom :') :') :') :') > Mik vannak már komolyan mondom.. :') :') :') :') > Amúgy én azt nem értem , hogy a különböző 18+os oldalakon / társkeresőkön nincs nekik elég "punibabevágós" fürdőruha kép, amiből lehet szemezgetni a kígyóbűvöléshez? Miért itt kell kunyizniuk érte és másokat zaklatni ezzel? .. Komolyan megáll az ész.. Ahhh en is rohogok egyebkent ha massal tortenik, foleg ha jol odaszol vmit 🤣..amugy vicces full, szoval megertelek...10bol 9x eb sem torodom veluk, de van az az 1 nap amikor szarul all a hold 🤣 Az interakciora hajtanak..azaz pont neki keszult kep, egy kis dumi, neki kuldve personal feeling, sztorival, hogy jajj egy kicsit bevagott, de pont ugy, hogy elveztem is es stb(mert ugye csökevényes agyukba, kb ezt szeretnek lemozizni 🤣🤣)... Ilyenkor mindig elottem vannak a vigjatekok, mikor azt mutatjak egy pasi mit kepzel egy női öltözőről...vs valósag 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤣🤣
2020 11 05
:') :') :') Gondolom már rákészült a réparázásra, mikor látta, hogy jött üzenet, azt hitte, hogy majd magamon fogom lefotózni! ]:)
2020 11 06