Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Hamarosan megújulunk! További információk a linken.

Hamarosan megújulunk! További információk a linken.

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Ötletek /

Hulladékgyűjtő udvar - textil hulladék

Sziasztok! Nem tudja véletlenül valaki, hogy a hulladékgyűjtő udvarokban ruhanemű (textil hulladék) tárolására alkalmas konténer vagy gyűjtő még van? Vidéken lakom, régebben bedobós gyűjtő volt, mint a szelektív szigeteken, de ezeket megszűntették, nem tudom, hogy van-e helyette valami alternatíva. Ti mit kezdtek a feleslegessé vált ruhákkal?
2020 11 17
Kedves Cukorvirág! Az www.fkf.hu oldalon minden információt megtalálsz ezzel kapcsolatban. A begyüjtő udvarokban vannak ruhakonténerek kihelyezve. Én oda szoktam vinni ami hibás. Valamint lakcím kártya és a szemétszállítási díjról befizetett, vagy online fizetett igazolást kell bevinni. Maszkban engednek csak be és kesztyűben. Újrahasznosítható bútor vagy leadandó tárgyak estében előre időpontfoglalással működik a befogadás , elbírálás. Remélem tudtam segíteni, Üdvözlettel, Merci 😊👍 Ui:budapesti vagyok.
2020 11 17
Szia ☺️ Ha még használható ruhákról van szó, akkor ajánlom az alábbi csoportot: https://m.facebook.com/groups/2373428136049539/?notif_t=group_r2j_approved&notif_id=1604677431939172&ref=m_notif Vagy akár jòfogàson meghirdetni, mint ingyen elvihető terméket.
2020 11 17
Sziasztok! Én úgy tudom a Tex-trade konténereibe nem csak makulátlan állapotú (adományozható) ruhákat lehet beletenni, hanem használtabbakat is (a rossz ruhákból géprongy lesz) Itt a lista, hogy hol vannak még konténereik: https://textradekft.hu/hasznalt-ruha-gyujtes/ És itt olvashattok róla mit csinálnak a ruhákkal (minőség szerint) https://textradekft.hu/kornyezetvedelem/ Én itt szoktam leadni a hordottabb /viseltesebb ruhadarabokat, a jobbaknak pedig általában személyesen szoktam új gazdát keresni (a nagy cégek "szétosztási" módszereiben nem igazán bízom )
2020 11 17
Nagyon köszönöm mindenkinek😊 Kiválogattam a hibátlan darabokat és kerestem a városban egy Tex-trade konténert. Szerencsémre az egyik közeli hulladékudvarban is volt🤞🏼 így nem kellett sokat utazni. Mégegyszer nagyon köszönöm💞
2020 11 18