Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

A gardrobcsere.hu felhasználóiról /

Esélytelen eladni?-kétségbeesett eladó

Sziasztok! Mindenki cserélni illetve majdnem ingyen szeretnék elvinni a dolgaim. Túl drága vagyok? Adnának tippeket, hogy kezeljem türelemmel azokat, akik el sem olvassák a leírást és úgy kérdezik PONT AZOKAT a kérdéseket meg privátban, mintha nem lenne kiírva. Valami tanács “marketing” szempontjából? Érdemes kiemelni? Illetve állandóan frissítem a termékeket , hogy elől legyen. Jó ez?
2020 11 18
Elnézést a sok kérdésért, lehet a topik is rossz, de szeretném megtudni, mi a felhasználói/vásárlói igény.
2020 11 18
Azzal sajnos én sem tudok mit kezdeni, hogy nem olvassák el a bemutatkozást és a leírást. Nekem az a tapasztalatom, hogy amikor aktív vagyok az oldalon, értem ezalatt azt, hogy én is böngészek, kedvencelek, olvasom a fórumot és hozzá is szólok, akkor sokkal nagyobb a normális érdeklődés. Kiemeléssel még nem próbálkoztam, arról nincs tapasztalatom.
2020 11 19
A csere amúgy nem is olyan rossz dolog, de mivel sokan nem szeretnek olvasni vagy csak figyelmetlenek, boldog-boldogtalan próbál cserélni, olyan is, akinek teljesen más a mérete és stílusa. ,:) Pedig a segítség ott a leírásban+bemutatkozásban, csak el kéne olvasni. Az eladás meg... A folyton emelkedő feladási díjak, plusz a járvány sem tesz jót egyik eladónak sem. Vagy ha túl drágán hirdeted, akkor azért nem írnak, ha túl olcsón, akkor meg azért, mert azt hiszik, hogy sz@r. ,:) Ez is olyan, mint ahogy a Belga megénekelte, hogy ha ilyen, az a baj, hogy ha olyan, az a baj... Mindig van valami, ami miatt nem jön létre rendes adás-vétel/csere. Elakadt kommunikáció, vissza nem írás, vagy hitegetés...stb.
2020 11 19
Szia! Megnéztem az adatlapodat, szívesen leírom a véleményem. Szerintem azért nincs érdeklődő, mert nem elég erős a kínálat. 8 termékedből 4 férfi ruházat, az annyira nem keresett ezen az oldalon, inkább csajok használjuk. Kicsit szanáld meg a gardróbodat, tölts fel egy-két izgalmas darabot, és lesz érdeklődő, hidd el:) Minél több a holmi, annál több a vásárló, mert vannak, akik egy helyről több mindent vennének. Azokkal nem tudsz mit kezdeni, akik pont azt kérdezik, amit már leírtál a bemutatkozásban, ők kiírthatatlanok, csak türelem, türelem, türelem:) Az, hogy frissíted, nem garancia a sikerre, nekem pl mostanában több olyan termékemet vitték el, amik már hosszú hónapok óta fenn voltak...
2020 11 19
Sziasztok! Én is mindig próbálom megfejteni, mi lehet az oka, hogy van mikor egyszer 5-en írnak és van mikor napokig senki. Én kb 5-6 naponta frissítem a ruhákat és van amikor látom, hogy van értelme valamikor nem. 😂 Párszor próbálkoztam a kiemeléssel. Na annak nálam semmi eredménye nem volt, így nem is nagyon erőltetem. Mondjuk szerintem az se mind1, hogy melyik napszakban töltöd fel a ruhákat. Illetve szerintem nagyon oda kell figyelni a feltöltött képek minőségére. Legyen nagyjából egységes és kicsit feltűnő vagy tűnjön ki a többi közül. Minél többen kattintanak rá annál hamarabb találsz rá vevőt. Mások hülyeségét meg úgy sem tudod megváltoztatni, ahhoz tényleg csak türelem kell. 😉
2020 11 21
Szerintem próbálkozz Facen. Ott Marketplacen és/vagy tematikus(!!) csoportokban pörög a dolog,főleg hogy láttam ,hogy márkás dolgaid vannak. Én ide már csak azt töltöm fel ,ami ott nem megy el egyből. Múltkor eladtam 3 nap alatt-akkor frissen kiszanált- kb 8-9 cuccot. (Oké ,mind címkés/zsírúj volt,de még én is meglepődtem .) Itt meg szórakozhatok a 2-3 hetente újra feltöltéssel,aztán talán elmegy 1-2 dolog.
2020 11 22
Köszönöm mindenkinek a választ, a segítséget, nagyon aranyosak vagytok. :)
2020 11 23
Nálam sem vesz senki semmit. Egyszerűen nem értem. Pedig szerintem az áraim is teljesen reálisak. Sosem hordott ruhát árulok 3000Ft-ért ami közben meg 9000Ft volt...Segítsetek nekem is mi a gond az oldalammal.
2020 12 01
Sziasztok En ma kezdtem el feltoltogetni ruhakat, de nagyon kevesen latjak. Nezzetek szet legyszi
2020 12 02
> Eliza97: > Nálam sem vesz senki semmit. Egyszerűen nem értem. Pedig szerintem az áraim is teljesen reálisak. Sosem hordott ruhát árulok 3000Ft-ért ami közben meg 9000Ft volt...Segítsetek nekem is mi a gond az oldalammal. Szerintem semmi gond az oldaladdal. Jók a képek, a holmik, az árak. Most inkább azt gondoltnám, hogy mindenki elköltötte a pénzét a black friday-on:D
2020 12 05
> Méhészlány: > > Eliza97: > > Nálam sem vesz senki semmit. Egyszerűen nem értem. Pedig szerintem az áraim is teljesen reálisak. Sosem hordott ruhát árulok 3000Ft-ért ami közben meg 9000Ft volt...Segítsetek nekem is mi a gond az oldalammal. > Szerintem semmi gond az oldaladdal. Jók a képek, a holmik, az árak. Most inkább azt gondoltnám, hogy mindenki elköltötte a pénzét a black friday-on:D Köszii :) Remélem tényleg!
2020 12 06