Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

A gardrobcsere.hu felhasználóiról /

Esélytelen eladni?-kétségbeesett eladó

Sziasztok! Mindenki cserélni illetve majdnem ingyen szeretnék elvinni a dolgaim. Túl drága vagyok? Adnának tippeket, hogy kezeljem türelemmel azokat, akik el sem olvassák a leírást és úgy kérdezik PONT AZOKAT a kérdéseket meg privátban, mintha nem lenne kiírva. Valami tanács “marketing” szempontjából? Érdemes kiemelni? Illetve állandóan frissítem a termékeket , hogy elől legyen. Jó ez?
12 napja, 21:56
Elnézést a sok kérdésért, lehet a topik is rossz, de szeretném megtudni, mi a felhasználói/vásárlói igény.
12 napja, 22:04
Azzal sajnos én sem tudok mit kezdeni, hogy nem olvassák el a bemutatkozást és a leírást. Nekem az a tapasztalatom, hogy amikor aktív vagyok az oldalon, értem ezalatt azt, hogy én is böngészek, kedvencelek, olvasom a fórumot és hozzá is szólok, akkor sokkal nagyobb a normális érdeklődés. Kiemeléssel még nem próbálkoztam, arról nincs tapasztalatom.
11 napja, 10:19
A csere amúgy nem is olyan rossz dolog, de mivel sokan nem szeretnek olvasni vagy csak figyelmetlenek, boldog-boldogtalan próbál cserélni, olyan is, akinek teljesen más a mérete és stílusa. ,:) Pedig a segítség ott a leírásban+bemutatkozásban, csak el kéne olvasni. Az eladás meg... A folyton emelkedő feladási díjak, plusz a járvány sem tesz jót egyik eladónak sem. Vagy ha túl drágán hirdeted, akkor azért nem írnak, ha túl olcsón, akkor meg azért, mert azt hiszik, hogy [email protected] ,:) Ez is olyan, mint ahogy a Belga megénekelte, hogy ha ilyen, az a baj, hogy ha olyan, az a baj... Mindig van valami, ami miatt nem jön létre rendes adás-vétel/csere. Elakadt kommunikáció, vissza nem írás, vagy hitegetés...stb.
11 napja, 13:06
Szia! Megnéztem az adatlapodat, szívesen leírom a véleményem. Szerintem azért nincs érdeklődő, mert nem elég erős a kínálat. 8 termékedből 4 férfi ruházat, az annyira nem keresett ezen az oldalon, inkább csajok használjuk. Kicsit szanáld meg a gardróbodat, tölts fel egy-két izgalmas darabot, és lesz érdeklődő, hidd el:) Minél több a holmi, annál több a vásárló, mert vannak, akik egy helyről több mindent vennének. Azokkal nem tudsz mit kezdeni, akik pont azt kérdezik, amit már leírtál a bemutatkozásban, ők kiírthatatlanok, csak türelem, türelem, türelem:) Az, hogy frissíted, nem garancia a sikerre, nekem pl mostanában több olyan termékemet vitték el, amik már hosszú hónapok óta fenn voltak...
11 napja, 18:06
Sziasztok! Én is mindig próbálom megfejteni, mi lehet az oka, hogy van mikor egyszer 5-en írnak és van mikor napokig senki. Én kb 5-6 naponta frissítem a ruhákat és van amikor látom, hogy van értelme valamikor nem. 😂 Párszor próbálkoztam a kiemeléssel. Na annak nálam semmi eredménye nem volt, így nem is nagyon erőltetem. Mondjuk szerintem az se mind1, hogy melyik napszakban töltöd fel a ruhákat. Illetve szerintem nagyon oda kell figyelni a feltöltött képek minőségére. Legyen nagyjából egységes és kicsit feltűnő vagy tűnjön ki a többi közül. Minél többen kattintanak rá annál hamarabb találsz rá vevőt. Mások hülyeségét meg úgy sem tudod megváltoztatni, ahhoz tényleg csak türelem kell. 😉
9 napja, 10:28
Szerintem próbálkozz Facen. Ott Marketplacen és/vagy tematikus(!!) csoportokban pörög a dolog,főleg hogy láttam ,hogy márkás dolgaid vannak. Én ide már csak azt töltöm fel ,ami ott nem megy el egyből. Múltkor eladtam 3 nap alatt-akkor frissen kiszanált- kb 8-9 cuccot. (Oké ,mind címkés/zsírúj volt,de még én is meglepődtem .) Itt meg szórakozhatok a 2-3 hetente újra feltöltéssel,aztán talán elmegy 1-2 dolog.
8 napja, 16:01
Köszönöm mindenkinek a választ, a segítséget, nagyon aranyosak vagytok. :)
7 napja, 15:36