Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

A gardrobcsere.hu felhasználóiról /

Nem kommunikal az elado, miutan utaltam neki

Sziasztok! Szerintetek, ha 6 napja elutaltam 4000 forintot, es se nem kommunikal velem az elado, se nem kaptam meg a nadragot amit vettem, de meg csak ertesitest sem kaptam csomagkuldotol, hogy x ido mulva csomagom erkezik, akkor atvertek? 🤔
2020 12 04
Szia! Van értékelése az eladónak?
2020 12 05
Linkeld be, kinek a profilja ez. Lehet, hogy beütött a házi karantén és se ki, se be nem tud mozogni, vagy ha 0 értékeléses, akkor nagy valószínűséggel csaló.
2020 12 06
> lacrymosa: > Linkeld be, kinek a profilja ez. Lehet, hogy beütött a házi karantén és se ki, se be nem tud mozogni, vagy ha 0 értékeléses, akkor nagy valószínűséggel csaló. Attól még mondjuk tud írni szerintem :D
2020 12 07
> gpetraam: > > lacrymosa: > > Linkeld be, kinek a profilja ez. Lehet, hogy beütött a házi karantén és se ki, se be nem tud mozogni, vagy ha 0 értékeléses, akkor nagy valószínűséggel csaló. > Attól még mondjuk tud írni szerintem :D Az is igaz. x-) Hacsak nem lábát törte és kórházban fekszik, akkor csak egy csaló. Nekem volt olyan üzletelésem, ami azért csúszott, mert a lábát törte a lány, és csak később tudtunk a végére járni, de sikerült. :)
2020 12 07
> Méhészlány: > Szia! Van értékelése az eladónak? Szia! Igen van, 3 pozitiv, 0 negativ. De mar 10 napja van nala a penzem, bar azota visszairt, hogy mennyi dolga van, es nem er ra.
2020 12 08
> lacrymosa: > Linkeld be, kinek a profilja ez. Lehet, hogy beütött a házi karantén és se ki, se be nem tud mozogni, vagy ha 0 értékeléses, akkor nagy valószínűséggel csaló. Szia! https://gardrobcsere.hu/czidorka04-152193 Ez a profilja....kozben mar irt, idezek a levelebol: " már tudja igazán felbasz, hogy jön itt mindennel közben meg csak egy kikúrt nadrágról beszélünk!" 10. napnal tartunk az utalas ota.
2020 12 08
> gpetraam: > > lacrymosa: > > Linkeld be, kinek a profilja ez. Lehet, hogy beütött a házi karantén és se ki, se be nem tud mozogni, vagy ha 0 értékeléses, akkor nagy valószínűséggel csaló. > Attól még mondjuk tud írni szerintem :D Na igen...azt irtam, hogy erdekes modon amikor a bankszamlaszamot kellett megirni, akkor nezte az oldalt...utana, hogy a penz nala van, mar azt irta " nem neztem az oldalt". Ma van a 10. nap utalas ota, es se penz, se nadrag.
2020 12 08
> Ez a profilja....kozben mar irt, idezek a levelebol: > " már tudja igazán felbasz, hogy jön itt mindennel közben meg csak egy kikúrt nadrágról beszélünk!" > 10. napnal tartunk az utalas ota. Hátöööö........... Szerintem az eladót a saját stílusa abszolút minősíti. Így senkivel nem beszélek, pláne nem egy teljesen normálisan kommunikáló vásárlóval.. Teljesen igazad van, jogos, hogy várod a pénzedért a terméket és az eladót komolyan nem értem. Az ilyen minek van fent az oldalon? Az eladással nem akar foglalkozni de azért a pénz jöjjön? És még megsértődik ha érdeklődni próbálsz? Vicc az egész.. BÁRMI történik egy sort igazán lehet írni, és nem ilyen stílusban... Én visszakérném a pénzem, a "kikúrt" nadrágot meg dugja fel ahova gondolom..
2020 12 08
Bocsánat , ha erősen fogalmaztam de ettől most komolyan idegállapotba jöttem... Durva, hogy milyen emberek vannak..
2020 12 08
> KacatCica: > > Ez a profilja....kozben mar irt, idezek a levelebol: > > " már tudja igazán felbasz, hogy jön itt mindennel közben meg csak egy kikúrt nadrágról beszélünk!" > > 10. napnal tartunk az utalas ota. > Hátöööö........... Szerintem az eladót a saját stílusa abszolút minősíti. Így senkivel nem beszélek, pláne nem egy teljesen normálisan kommunikáló vásárlóval.. Teljesen igazad van, jogos, hogy várod a pénzedért a terméket és az eladót komolyan nem értem. Az ilyen minek van fent az oldalon? Az eladással nem akar foglalkozni de azért a pénz jöjjön? És még megsértődik ha érdeklődni próbálsz? Vicc az egész.. BÁRMI történik egy sort igazán lehet írni, és nem ilyen stílusban... Én visszakérném a pénzem, a "kikúrt" nadrágot meg dugja fel ahova gondolom.. Jaja, inkább utalja vissza és felejtsétek el egymást örökre.
2020 12 08
Mar kertem, hogy utalja vissza a penzt, de olyan, mintha nem is látná... Szomoru, hogy meg nekem kell jopofat vagnom, mert a vegen se penz, se nadrag.
2020 12 08
> KacatCica: > Bocsánat , ha erősen fogalmaztam de ettől most komolyan idegállapotba jöttem... Durva, hogy milyen emberek vannak.. Hat nekem is kiment az alom a szemembol, mikor reggel olvastam....persze most mar csak nevetek rajta, hogy ilyen primitiv szegeny....nem szeretnek a helyeben lenni. 😆
2020 12 08
Én a helyedben azért oda nyomnék egy negatívat, azért tudja már hogy hány kiló 8 kalács :D
2020 12 08
Jaja, menjen a negatív, és írd meg, hogy ha szíveskedik utalni, akkor talán kitörlöd...
2020 12 08
1 2 Következő