Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

Beszélgetések az oldal használatáról /

Kérés a megújult oldalhoz

Kedves adminok! Lenne keresem a megújuló oldallal kapcsolatban. 1. Lehessen tiltani Pl. a tot5683, kateg321, kate633 és egyéb zaklató, pénz kicsalni akaró felhasználó/ felhasználók miatt 2. Egy felhasználóra, több értékelést is lehessen adni egy felhasználónak, mert ha több üzletet is kötünk akkor is csak egyszeri az értékelés, és szerintem logikusabb, ha annyi értékelést tudunk adni, amennyi üzletet lebonyolitottunk
2021 04 09
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Nem tudok egyenleget feltölteni és nem tudom miért. Megkértem a családomat más gépről lépjenek be az oldalamra de nekik sem sikerült. Mi lehet ennek az oka? Másik kérdésem, ritkán használtam az oldalt és nem tudtam az email cím megerősítésről, csak most olvastam. Én egyetlen email üzenetet sem kaptam ezzel kapcsolatban. Mi a teendőm? Előre is nagyon szépen köszönöm ha segít nekem valaki!
2021 04 09
> YourLuck: > Sziasztok! > Segítséget szeretnék kérni. Nem tudok egyenleget feltölteni és nem tudom miért. Megkértem a családomat más gépről lépjenek be az oldalamra de nekik sem sikerült. Mi lehet ennek az oka? > Másik kérdésem, ritkán használtam az oldalt és nem tudtam az email cím megerősítésről, csak most olvastam. Én egyetlen email üzenetet sem kaptam ezzel kapcsolatban. Mi a teendőm? > Előre is nagyon szépen köszönöm ha segít nekem valaki! Szia, Írj az adminnak, biztos segít a feltöltés illetve a megerősítés miatt is. [email protected], Írd meg neki a regisztrációs e-mail címed is és a felhasználónevedet is.
2021 04 10
Az egyenlegfeltöltés úgy működik, hogy kapsz egy kódot, amit el kell küldened egy emelt díjas számra. Így lehet vipet/kiemelt hirdetést venni. Néha nekem se jó, akkor várok egy kicsit és újrapróbálom. Ha küldesz SMS-t, de nem fogadja el, lehet nem tudsz emelt díjasra küldeni. Nekem a csomagomban le van tiltva, szóval más telefonjáról szoktam. Egyenlegfeltöltés úgy, mint hogy azzal vásárolsz, ezen az oldalon nincs. > YourLuck: > Sziasztok! > Segítséget szeretnék kérni. Nem tudok egyenleget feltölteni és nem tudom miért. Megkértem a családomat más gépről lépjenek be az oldalamra de nekik sem sikerült. Mi lehet ennek az oka? > Másik kérdésem, ritkán használtam az oldalt és nem tudtam az email cím megerősítésről, csak most olvastam. Én egyetlen email üzenetet sem kaptam ezzel kapcsolatban. Mi a teendőm? > Előre is nagyon szépen köszönöm ha segít nekem valaki!
2021 04 10
> Beatrix0: > > YourLuck: > > Sziasztok! > > Segítséget szeretnék kérni. Nem tudok egyenleget feltölteni és nem tudom miért. Megkértem a családomat más gépről lépjenek be az oldalamra de nekik sem sikerült. Mi lehet ennek az oka? > > Másik kérdésem, ritkán használtam az oldalt és nem tudtam az email cím megerősítésről, csak most olvastam. Én egyetlen email üzenetet sem kaptam ezzel kapcsolatban. Mi a teendőm? > > Előre is nagyon szépen köszönöm ha segít nekem valaki! > Szia, > Írj az adminnak, biztos segít a feltöltés illetve a megerősítés miatt is. > [email protected], > Írd meg neki a regisztrációs e-mail címed is és a felhasználónevedet is. Szia Nagyon szepen köszönöm! Írtam de még nem érkezett válasz. Udv Orsi
2021 04 10
Ezeket latom amikor fizetni szeretnek. Egyenleg feltöltés re kattintva, visszadob az eredeti oldalra ahol a kosaram már ÜRES ![](http://upload.gardrobcsere.hu/hu/images/message/6836fe3501cddcfee94056b50b395d14.jpg) ![](http://upload.gardrobcsere.hu/hu/images/message/c15146d1b2e4f96f0bc0ca1bc9eb604b.jpg) ![](http://upload.gardrobcsere.hu/hu/images/message/2929c49e8ea1d62225a4ad6701ce1af8.jpg)
2021 04 10
Akkor a kódig se jutsz el? Lehet hogy akkor a fejlesztések miatt van most ez :/
2021 04 10
> Beatrix0: > Akkor a kódig se jutsz el? > Lehet hogy akkor a fejlesztések miatt van most ez :/ Beatrix a kódig sem jutok el sajnos! 😭
2021 04 10
Ti láttok valamilyen megújulást..? A termék állapotára vonatkozó információ megadásán kívül. Mert én semmit.. Hónapok óta..
2021 06 03