Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Segítség az oldalon /

Mit csináljak ha valószínűleg árvertek?

Vásároltam egy lánytól, volt pozitív visszajelzése is. Elutaltam a pénzt, elkérte a Foxposthoz az adataimat, aztán írta, hogy küldjem el a posta címét inkább, ahova akarom a csomagot mert a Foxpost nem engedi feladni a csomagot. Azt is megadtam, azt mondta ráírta a telefonszámomat és majd értesítenek, ha a közelben lesz. Azt mondta, hogy hétfőn érkezik a csomag mert pénteken adta fel. Még pozitív véleményt is írt nekem. Egész héten vártam, nem jött sms, szóval elmentem a postára, hogy megkérdezzem, érkezett-e csomag a nevemre, de semmi. Azóta kétszer írtam neki, de nem válaszolt, most már üres a gardróbja és 4 napja nem volt elérhető. Kezdek aggódni, hogy buktam a pénzemet. Mit lehet ezzel kezdeni?
2021 04 25
Szia! Kérünk, hogy mindenképpen jelezd felénk a [email protected] e-mail címen az esetet. Ott fogunk tudni segíteni Neked! Várjuk az üzeneted!
2021 04 26
Ezúton szeretnèm én is jelezni , hogy ugyan így jártam. Én is a fent említett felhasználótól vásároltam! Írtam üzenetet a help@ ... e-mail címre, várom a segítséget!
2021 04 26