Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

A gardrobcsere.hu felhasználóiról /

TK, Tóth, Kingat

Ezen a három néven írogat, hol magyar, hol angol üzeneteket. Próbál lakcímet megszerezni, hogy hol lehet az eladó cucc és van - e más is? Felmérik mi van ott?!?
2021 06 08
Nem, ő egy tipikus külföldi spammer csaló. Első sorban pénzre hajt: azt meséli be az áldozatainak , hogy külföldi számláról utalt X összeget (többet mint az árult holmik ára), de csak akkor oldja fel a bankja (akkor kapod meg) ha te "visszautalsz" neki X összeget (amivel ő elméletileg többet is küldött). Persze valójában semmit sem küld, szóval az "extra" összeg az szín lehúzás. Szerintem az adatok valójában nem érdeklik, csak ezzel próbál megtéveszteni embereket (így úgy tűnhet valódi érdeklődő). Messziről kerüljétek, ne válaszoljatok neki, és osszatok neki negatívokat ha lehet (itt az oldalon)
2021 06 09
Sziasztok!Szerintem az oldal funkcióit kellene átalakítani!Pl:hogy lehessen tiltani.Nekem 2-3 naponta küldözget ,üziket,több névről is.Eddig csak sírva röhögős fejeket küldtem vissza neki,hátha megunja.De,egy pár napja már eléggé zavaró,ezt már zaklatásnak veszem!Hiába a negatív komment,meg ,ha nagy nehezen is ,de letiltják.Akkor újra regisztrál egy másik néven és kezdi előről....Ez ,egy agyilag beteg ember lehet.De,nem hiszem el,hogy nem lehetne fejleszteni ezt a weboldalt!? Amikről írogat/írogatott: toth64332 ,ez most élő neki,még csak 3 negatívja van.Persze az email cím az ugyan az.... kingatt65433 , toth87600 , toth75475 , Toth884 , Marek678 ,katttw3345, kat234564, kate6789 ,katt45645, gomesesiyde3 , lloveth865 , tothh6543 .ezeket csak azért másoltam be,hogy szemléltessem mennyire beteg,és rámenős.És már nagyon unom,hogy folyamat ezt csinálja.
2021 07 01
> Timi82: > Sziasztok!Szerintem az oldal funkcióit kellene átalakítani!Pl:hogy lehessen tiltani.Nekem 2-3 naponta küldözget ,üziket,több névről is.Eddig csak sírva röhögős fejeket küldtem vissza neki,hátha megunja.De,egy pár napja már eléggé zavaró,ezt már zaklatásnak veszem!Hiába a negatív komment,meg ,ha nagy nehezen is ,de letiltják.Akkor újra regisztrál egy másik néven és kezdi előről....Ez ,egy agyilag beteg ember lehet.De,nem hiszem el,hogy nem lehetne fejleszteni ezt a weboldalt!? > Amikről írogat/írogatott: > toth64332 ,ez most élő neki,még csak 3 negatívja van.Persze az email cím az ugyan az.... > kingatt65433 , toth87600 , toth75475 , Toth884 , Marek678 ,katttw3345, > kat234564, kate6789 ,katt45645, gomesesiyde3 , lloveth865 , tothh6543 .ezeket csak azért másoltam be,hogy szemléltessem mennyire beteg,és rámenős.És már nagyon unom,hogy folyamat ezt csinálja. Azért nem unja sajnos , mert robot ( robotizált programmal küldik rá a termékekre a több ezer ugyanolyan üzit, és maximum azokkal kommunikál valami ember-robot fordítóval - aki ráharap és potenciális áldozat ). Én már annó felvetettem pár fejlesztési ötletetet, amivel ki lehetne szűrni, de a nagy részük vagy igen pénzigényes fejlesztés ("banki szintű" többlépcsős védelmet nem kevés pénz kialakítani és fenntartani). Az általános eszközök pl. IP-tiltás nem válnak be ellenük, mert az Ip címük állandóan változik, regisztrálni pedig kb 2 perc (szerintem már erre is írtak robotot). Az egyik "költséghatékony" ötletem az volt, hogy figyelhetné az oldal hogy egy adott felhasználó hány másodpercenként küld üzit, és aki 1-2-3 mp-n belül küld kettőt vagy többet annak feljöhetne először capcha ("nem vagyok robot"), ha az sem válna be kaphatna (időszakos vagy komplett ) tiltást.
2021 07 02
Az utóbbi ötletemet sem nehéz kijátszani, de lehet variálni is: pl napi X mennyiségű üzi fölött riasztja a rendszer az adminokat, vagy kap egy időszakos tiltást. Nem életszerű, hogy valaki naponta 100 üzit küldjön, vagy 2-3 másodpercenként egyet (ennyi idő alatt megfogalmazni sem lehet szöveget ). Ezeket a "nem életszerű" mozgásokat pedig valamennyire program szinten lehet szűrni és kezelni. Ennél csak egy jobb lenne: az SMS-es kétlépcsős regisztráció / megerősítés (mint Jófogáson). Bár erre meg ott vannak az eldobható telefonok, külföldi számok... Szóval kiskapu mindenhol van.. Végleg csak akkor tűnne el, ha már senki nem dőlne be neki, és nem érné meg még robotokkal sem foglalkoznia vele
2021 07 02
Bizonyára lehetne, csak nem akarják, nem érdekük.. Például tiltás lehetőségével. Csak arra hivatkoznak, hogy akkor az is tilthatna, akinek utaltál, majd nem kapsz terméket.. De a lényeg, hogy megújul az oldal! Hónapok óta! Igazából mindenféle érdemi változás nélkül.. És főleg megy face-en a reklám.. Mert az nyilván kell.. Nekik.. Tehát a felhasználók (normális eladók / vevők) érdekeit továbbra is letojják..
2021 07 20